Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

Nusipirkau bet dar nesitepiau smile.gif Ryt ryte pasitepsiu pirmą kartą 4u.gif
O tavo koks? Ten kur šviesiai odai skirtas ar tamsesnei? Aš nusipirkau kur šviesenei odai.
O tu jį kaip tepiesi? Kai nusiprausi tada jokio kito kremo nesitepi o tik jį, taip? Aš čia apie veidą klausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LABUSKA: 05 sausio 2008 - 20:52
pas mane tas sviesesnei odai..
niu taip , nusiprausiu... zinok nesijuok bet labai ciki nusiprausiu veida rytais su kavos tirsciais smile.gif oda svelni lygi tampa, ir tada pasitepu tuo kremu.
siaip kai kuna tepu, tai kelenus su kremu patepu, o tik paskui ta idegio krema tepu, kad kelenai tamsesni nesigautu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2008 01 06, 00:19)
pas mane tas sviesesnei odai..
niu taip , nusiprausiu... zinok nesijuok bet labai ciki nusiprausiu veida rytais su kavos tirsciais smile.gif oda svelni lygi tampa, ir tada pasitepu tuo kremu.
siaip kai kuna tepu, tai kelenus su kremu patepu, o tik paskui ta idegio krema tepu, kad kelenai tamsesni nesigautu smile.gif

Na, as siandien pirma karta uzsitepiau to kremo. Ziuresiu, kaip cia gausis po penkiu dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2008 01 06, 10:27)
Na, as siandien pirma karta uzsitepiau to kremo. Ziuresiu, kaip cia gausis po penkiu dienu smile.gif

na bent jau man tai patinka smile.gif tu paskui savo rezultata pranesk wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2008 01 06, 12:54)
na bent jau man tai patinka smile.gif tu paskui savo rezultata pranesk wink.gif 4u.gif

Aha, pranesiu ir savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
Iš mano patirties:
Avon-netolygi spalva.
Dove-kūnui pernelyg tirštas,veidui-nėra efekto.
Eveline-kainos ir kokybes santykis.
Nivea-PUIKUS.Man labai tiko-oda skaisti,švelni,spalva nedirbtina.Tiesa yra šioks toks kvapas,tačiau po dušo nieko nesijaučia.
Oriflame-geras.
Delia glamour-kaina labai maza (apie 5Lt),tačiau kokybė gera.
Na žinoma,čia tik mano nuomonė,visos mes skirtingos ir visų kitokie poreikiai smile.gif Sėkmės eksperimentuojant.
Atsakyti
QUOTE(Gugu_tia @ 2008 01 06, 21:50)
Iš mano patirties:
Avon-netolygi spalva.
Dove-kūnui pernelyg tirštas,veidui-nėra efekto.

Tai gal tavo veidukas yra tamsenės spalvos, kad efekto nesimato? O kokį naudojai - skirtą šviesenei odai ar tamsesnei?
Atsakyti
4u.gif O man Johnson Holiday Skin visai patinka tamsesniai odai ax.gif Tolygiai pasiskirsto thumbup.gif
Pasitepiau, tai drauges pagalvojo, kad as soliariume buvau tongue.gif
Na reikes dar gal Dove pabandyti blush2.gif Bet siaip Johnson man visai gerai ax.gif
O stai Avon schmoll.gif
Atsakyti
pasiskaiciau temele ir issirinkau Johnsons sviesiai odai. truputi per sviesus, atspalvis tik vos vos matosi, bet siaip gana tolygiai pasidenge, kvapas nera bjaurus. tik kita karta pirksiu tamsesni atspalvi ax.gif
Atsakyti
niu kaip tu? ar tinka tau dove? g.gif
Atsakyti
aš taip pat esu nemažai bandžius tokių kremukų pirmas buvo iš Avon. tai viena karta pabandžius ilgai nebebendžiau jokio svaiminio idegio kremo. buvau visa morkine ir dar plėmėm. doh.gif paskui bandžiau purškiama loreal kremuką bet visai jokio efekto nebuvo. poto pabandžiau garnier man visai patiko bet reik labai plonai tepti aš net su kitu kremuku ji maišydavau. ir paskutinis ir pats pačiausias yra Lancome skystas toks kainavo 95lt kristianoje.siulyčiau pameginti. thumbup.gif
Atsakyti
Man tai avon medium/dark buvo superinis:)bet gaila nebegamina.gal zinot,bandet ka nors panasaus,kad butu toks ytin tamsus
Atsakyti