Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

QUOTE(Eglucius @ 2008 01 03, 11:48)
na atsikeliau siryt truputi "kvepianti" bet po dusu palindus to kremoo kvapo kaip nebuta, o au ir atspalvi kazkoki igavau smile.gif na bus matyt koks rezultatas gausis  mirksiukas.gif

o tu cia Dove paskutini karta naudojai, ar ne? smile.gif as ta irgi ketinu pirkt, kai tik dabartini pabaigsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 03, 09:56)
o tu cia Dove paskutini karta naudojai, ar ne?  smile.gif  as ta irgi ketinu pirkt, kai tik dabartini pabaigsiu  ax.gif

aha, dove, ta sviesiai ir normaliai odai..
nu yra toks kvapelis, bet spalva tai ne i orandzine panasi, kaip kad kitas koks...
na ryte jau antra syk pasitepiau, jau kad geras idegis po penkiu kartu matos raso.. nu bus matyt, kas cia gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2008 01 03, 12:20)
aha, dove, ta sviesiai ir normaliai odai..
nu yra toks kvapelis, bet spalva tai ne i orandzine panasi, kaip kad kitas koks...
na ryte jau antra syk pasitepiau, jau kad geras idegis po penkiu kartu matos raso.. nu bus matyt, kas cia gausis smile.gif

O veidui ar kūnui pirkai tą Dove kremą? Pasižiūrėsiu dar tavo atsiliepimus, jei ką, ir aš nusipirksiu. Labiausiai tai nenoriu tapti orandžine arba dryžuota.
Pranešk kokie šito kremo rezultatai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2008 01 03, 12:24)
O veidui ar kūnui pirkai tą Dove kremą? Pasižiūrėsiu dar tavo atsiliepimus, jei ką, ir aš nusipirksiu. Labiausiai tai nenoriu tapti orandžine arba dryžuota.
Pranešk kokie šito kremo rezultatai 4u.gif

na po antro patepimo dar patamsejau siek tiek smile.gif zinok spalva nebloga..
pirkau dideli ta buteliuka... paziurejau kad ir veido ir kuno sudetis ta pati buvo.
dabar einant gult 3-cia syk pasitepiau smile.gif ryt pranesiu kaip atrodau biggrin.gif
Papildyta:
siaip tai tas kremas toks tirstas...visai gerai issitepa, as taip sukamaisiais judesiais itrinu gerai... kol kas zebro pozymiu nematyti lotuliukas.gif
Atsakyti
na mergaites zinokit tas dove visai neblogas... ir spalva ne orandzine, ir nepalikau kaip zebriukas dryzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2008 01 04, 13:23)
na mergaites zinokit tas dove visai neblogas... ir spalva ne orandzine, ir nepalikau kaip zebriukas dryzius biggrin.gif

Na, ko gero ir aš susigudžiau išbandyti tą Dove. Manau, kad nusipirksiu jį ir aš 4u.gif Dėkui už pranešimus 4u.gif
Atsakyti
sveikos o as esu naudojusi eveline taip jis pigus ir kvapas nelabai koks bet gerai lygiai dengia ir patiko jis man kvaila nusipirkau nivea summer beauty nu nesamone kokia drabuzius tepa o kai prausiesi tai nusiplauna iskart visas kempine ruda buna ,patalyne irgi ne is graziausiu lieka geriasiilgai,dar naudojau oriflame savaiminio idegio servieteles veidui ir kunui tai patiko visai nieko.
Papildyta:
dabar net nezinau koki pabandyti galvojau lorealio bet kad paskaiciau atsiliepimus kad nekoks idomu idomu kaip tas dove ax.gif
Atsakyti
parasysiu koks galutinis rezultatas bus po 5 kartu naudojimo smile.gif
raportuosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2008 01 04, 18:40)
parasysiu koks galutinis rezultatas bus po 5 kartu naudojimo smile.gif
raportuosiu wink.gif

Ok. Lauksiu tavo įvertinimo, bet jaučiu, kad ryt aš jį jau nusipirksiu pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2008 01 04, 19:34)
Ok. Lauksiu tavo įvertinimo, bet jaučiu, kad ryt aš jį jau nusipirksiu pati 4u.gif

na zinok grazus atspalvis bent jau man gavosi..
tu jau isbandei? ar dar nespejai nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2008 01 05, 18:08)
na zinok grazus atspalvis bent jau man gavosi..
tu jau isbandei? ar dar nespejai nusipirkti?

Norek\jau paklust ar naturaliai atrodo
Atsakyti
na aisku ne taip kaip saulej ar soliariume... bet zinok neblogai... tokia svelniai ruda oda smile.gif
Atsakyti