Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

QUOTE(bijanti @ 2007 12 25, 13:03)
Visi jie daugiau maziau smirdi  verysad.gif man geriausias tubut bus Nivea - maziausiai smirdi, spalva gera, turejau ir pilna savaimini ir ta kur tik palaipsniui suteikia. veidui gerai dar man buvo Piz Buin (maximoj apie 10lt), tik labai stiprus jo kvapas, erzina  schmoll.gif Ir dove summer glow man geras buvo, kas klause del jo veidui kur reklamuoja, tai galiu pasakyti ten toks pats kaip ir kunui (isitikinkite-paziurekite sudeti lotuliukas.gif ), cia kaip ir Nivea supila i mazesni buteliuka, atseid\t veidui ir dvigubai brangiau kainuoja  smile.gif Summer Glow is Dove man irgi patiko, smirdejo gal labiausiai, bet idegis greitas ir geras  thumbup.gif

tai gal reikes ta dove pabandyti... kol paruduosiu gerai... paskui jau pasitepciau tuo kuris maziausiai smirda smile.gif o tai su kazkokiu tiksliai pavadinimo nepamenu "sun" kazkoks, pasitepiau tai is ryto visa patalyne geltona buvo, o kvapelis doh.gif
Atsakyti
Aš nelabai noriu kažkaip į soliariumą vaikščiot,bet rudesnė būt noriu,tik tie savaiminio įdegio kremai nelabai man padeda,nes aš baseiną lankau o po baseino visas įdegis per savaitę atsiradęs dingsta nuo chloro... doh.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Jei norite grazaus idegio veidui, siulyciau pabandyti "Lancome" priemone. Ji kaip tonikas skystas, reikia tepti su servietele veidui valyti. Idegis tolyus, spalva naturali ir nesiplauna demem kaip kiti. Kaina apie 85 ar 100lt, nepamenu. Isigijus uzteks tikrai ilgam.
Atsakyti
QUOTE(ingutekk @ 2007 12 30, 20:44)
Jei norite grazaus idegio veidui, siulyciau pabandyti "Lancome" priemone. Ji kaip tonikas skystas, reikia tepti su servietele veidui valyti. Idegis tolyus, spalva naturali ir nesiplauna demem kaip kiti. Kaina apie 85 ar 100lt, nepamenu. Isigijus uzteks tikrai ilgam.

sveikos nesenai prisijungiau prie jusu smile.gif
as kiekviena menesi vaziuoju i prancuzija pas mama ji ten gyvena.uzejusi i kosmetikos parduotuve vos negavau soko ten tiek daug visko isivaizduokit kokia 2x maxima ir vient tik kosmetika hogienos reikmenys ir pns.ir nusprendziua ten nusipirkti jonsons holiday skin namie pabandzius taip apsidziuagiau kad is prancuzijos tempiaus 5.man rodos i lietuva eksportuoja ne visai originalius nes litais uz ji mokejau 45lt o ne 20 kaip lietuvoj.jokiu demiu nebuvo vyras ir nugara istryne trai tokia rustelejus dabar tikrai man patiko tikiu kad lietuvoj nlb gerai issitepa mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
veidui naudoju Chanel savaiminio idegio krema,tikrai neblogas,o kvapas isvis nuostabus. anksciau tepiau Clarins gele,taip pat visai neblogai,bet Chanel patinka labiau, vien del kvapo jau galima teptis smile.gif
kazkas minejo apie skysta,tai man parduotuveje kaip tik ju nepataria,nes sako,kad jis ne taip tolygiai padengia,kaip kremas ar gele g.gif
Atsakyti
o tas Clarins, cia jau belekokioj kosmetikos parduotuvej rasiu ane?
o kokia to chanel kainyte? ax.gif
Atsakyti
Fu smirdalai... bebe.gif klaida padariau kad pries naujus nusipirkau. Zymiai geriau soliariumas
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2007 12 31, 02:27)
o tas Clarins, cia jau belekokioj kosmetikos parduotuvej rasiu ane?
o kokia to chanel kainyte? ax.gif

na nevisose, Kristianose tikrai rasi
Atsakyti
na nuejau i droga..tai kad man ten pardavejos isgyre ta DOVE... nu sivakar pasitepiau, bus matyt kas cia gausis... gal ryte jau nubusiu grazuole biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2007 12 31, 00:36)
veidui naudoju Chanel savaiminio idegio krema,tikrai neblogas,o kvapas isvis nuostabus. anksciau tepiau Clarins gele,taip pat visai neblogai,bet Chanel patinka labiau, vien del kvapo jau galima teptis  smile.gif 
kazkas minejo apie skysta,tai man parduotuveje kaip tik ju nepataria,nes sako,kad jis ne taip tolygiai padengia,kaip kremas ar gele  g.gif

del Chanel tai pritariu thumbup.gif . Kvapas kaip karameliniu saldainiu, o kaina apie 120. Man uzteko pusmeciui, bet tikrai labai liuksiskas kremukas, suteikia kazkokio svytejimo.Tik norejau neseniai nusipirkti, tai akropolio kristianoj belikes tik tamsus atspalvis
Atsakyti
as tai toki dalykai naudoju retokai. na tik tada, kai reikia kazka atviresnio vilket ax.gif tai naudoju toki visai paprastuti ir pakankamai pigu - Eveline kremuka. kvapas nera pats maloniausias, bet manes jis neerzina, o ir poveikis, bent uz Jonhson'a, tai man geresnis smile.gif o ir viena drauge pamaciusi, kad ji turiu, sake, jog ir jai jis thumbup.gif bet cia velgi - kiekvienas turi savo nuomone... smile.gif
Atsakyti
na atsikeliau siryt truputi "kvepianti" bet po dusu palindus to kremoo kvapo kaip nebuta, o au ir atspalvi kazkoki igavau smile.gif na bus matyt koks rezultatas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti