Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

[I]sveikos mergaites, noriu paklausti jusu nuomones, kurie savaiminio idegio produktai geriausi,kuriais greitai pasiekiamas norimas rezultatas.
naudojau Johnsons, tai smarve labai didele nuo jo buvo, o ir spalva i orandzine nese... tai pasidalinkit savo patirtim, kuri kremas butu geresnis, taip pat neteptu rubu ir nedvoktu rolleyes.gif
Atsakyti
Nemažai apie tai prirašyta čia. Pasiskaičius gal ką atsirinksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Axely @ 2007 12 22, 16:29)
Nemažai apie tai prirašyta čia. Pasiskaičius gal ką atsirinksi 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esat naudojusios Dove summer glow idegio krema veidui? Reklamuoja ji per TV daznai. Sakau, gal verta pameginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2007 12 22, 15:58)
[I]sveikos mergaites, noriu paklausti jusu nuomones, kurie savaiminio idegio produktai geriausi,kuriais greitai pasiekiamas norimas rezultatas.
naudojau Johnsons, tai smarve labai didele nuo jo buvo, o ir spalva i orandzine nese... tai pasidalinkit savo patirtim, kuri kremas butu geresnis, taip pat neteptu rubu ir nedvoktu  rolleyes.gif

Niu pati esu naudojusi Johnsons, Loreal Nutribronze ir Nivea savaiminio idegio kremukus ir galiu pasakyti, kad iš visų geriausias yra Nivea. Johnsons baisus kvapas ir kai nebenaudoji visas tas įdegis plėmais nueina, o spalvytė irgi nekokia.Loreal tiesiog tragiškas, nes baisi sudėtis(kemša poras),atspalvis geltonas, po pasitepimo visa odytė lipni būna, kvapas kaip ir Johnsons... doh.gif Nivea(normal to darker skin) lb lengvas ir greitai įsigeria į odą. Oda minkštutėlė tampa wub.gif Kvapas būna labai trumpai. Jei vakare išsitepi, ryte visai nelieka thumbup.gif Jis be to dar ir odytę stangrina smile.gif Drabužėlių atrodo irgi netepa ax.gif
Atsakyti
Esu bandziusi Johnsons.Ir koks velnias mane sugunde ji nusipirkt? doh.gif
Dabar dar turiu Clarins savaiminio idegio kremuka, is jo tikiuosi daugiau, isbandysiu pries naujus, tikiuosi pasiteisins lukesciai smile.gif
Atsakyti
Galiu pasakyt tik koks blogiausias...tas garsusis Johnsons&Johnsons. Man jis tikras Sh....tepies tepies ir tik issimaudai-vel balta kaip suris schmoll.gif
Atsakyti
as garnier naudoju, pries tai dove bandziau. Tas garnier tsai nieko toks, nes mano oda labai sviesi, net melyna. Bet siaip tiesa sakant nebepatinka kasdien teptis tai cia kazkas...ir nusiplauna juk, o soliariumu nelabai pripazistu. tai nzn ka daryt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2007 12 23, 11:44)
Gal kas esat naudojusios Dove summer glow idegio krema veidui? Reklamuoja ji per TV daznai. Sakau, gal verta pameginti g.gif

aha, vat as ir per ta reklama maciau ir veidui ir kunui is to dove...
kai reklamuoja tai ten grazi ruda spalva veiduko... kazi kaip tikrovej yra...
Atsakyti
aš veidui nenaudojau, tik kūnui, na nieko, bet aš pradžioj tepti gal nemokėjau, tai tokiais ruožais,o šiaip turiu tokį dalyka įdegio servetėlę, na veidui ten, bet ziuariai bijau tepti, o jei nepavyks, ar spalva kokia žiauri bus..tai ir nebandau kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Free2fly @ 2007 12 23, 16:53)
Niu pati esu naudojusi Johnsons, Loreal Nutribronze ir Nivea savaiminio idegio kremukus ir galiu pasakyti, kad iš visų geriausias yra Nivea. Johnsons baisus kvapas ir kai nebenaudoji visas tas įdegis plėmais nueina, o spalvytė irgi nekokia.Loreal tiesiog tragiškas, nes baisi sudėtis(kemša poras),atspalvis geltonas, po pasitepimo visa odytė lipni būna, kvapas kaip ir Johnsons... doh.gif Nivea(normal to darker skin) lb lengvas ir greitai įsigeria į odą. Oda minkštutėlė tampa wub.gif Kvapas būna labai trumpai. Jei vakare išsitepi, ryte visai nelieka thumbup.gif Jis be to dar ir odytę stangrina smile.gif Drabužėlių atrodo irgi netepa ax.gif

Nivea ir man neblogas drinks_cheers.gif bet siuo metu pats geriausias man yra Clarins

QUOTE(jolieee @ 2007 12 23, 20:33)
Esu bandziusi Johnsons.Ir koks velnias mane sugunde ji nusipirkt? doh.gif
Dabar dar turiu Clarins savaiminio idegio kremuka, is jo tikiuosi daugiau, isbandysiu pries naujus, tikiuosi pasiteisins lukesciai  smile.gif

as turiu Clarins, tai man jis thumbup.gif spalva nebloga, kvapas irgi nesmirdantis.. pirma kart pasitepus tai nebusi tamsi, jei nori tamsesnes spalvos, reikia pora kartu teptis smile.gif
Atsakyti
Visi jie daugiau maziau smirdi verysad.gif man geriausias tubut bus Nivea - maziausiai smirdi, spalva gera, turejau ir pilna savaimini ir ta kur tik palaipsniui suteikia. veidui gerai dar man buvo Piz Buin (maximoj apie 10lt), tik labai stiprus jo kvapas, erzina schmoll.gif Ir dove summer glow man geras buvo, kas klause del jo veidui kur reklamuoja, tai galiu pasakyti ten toks pats kaip ir kunui (isitikinkite-paziurekite sudeti lotuliukas.gif ), cia kaip ir Nivea supila i mazesni buteliuka, atseid\t veidui ir dvigubai brangiau kainuoja smile.gif Summer Glow is Dove man irgi patiko, smirdejo gal labiausiai, bet idegis greitas ir geras thumbup.gif
Atsakyti