Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: l/d "Spragtukas"

QUOTE(Principessa @ 2012 01 20, 00:47)
Sveiki,

Noriu užrašyti savo dukrytę į šį darželį lopšelio grupę. Papasakokit, prašau, kas vaikštot į šį darželį, kaip dažnai vaikus veda į lauką, ar pakanka veiklos jiems lauke?

O gal kam nors teko susidurti su darželiu "Atžalėlė" (Donelaičio g). Renkuosi tarp šių dviejų. Gal kokių pliusų/minusų papasakosit?

Ir dar klausimas - ar būtina pradėt lankyti nuo rugsėjo? Dukrytei dveji metukai sukaks tik gruodžio mėnesį, tai norėčiau kad bent iki lapkričio pabaigos pabūtų ji namie.

Ačiū iš anksto  4u.gif

Darželis geras thumbup.gif už Atžalėlę tikrai geresnis. Į lauką eina visad kai tik būna geras oras, veikos tikrai netrūksta, didesni, jeigu nubosta darželio kieme, eina į Laisvės alėją ar kur kitur pasivaikščioti. Net muziejus aplanko...
Šiaip užeikit kada su direktore pakalbėkite ir viską išsiaiškinsite.
Atsakyti
Keliu į viršų 4u.gif

Gal atsilieps kuri mamytė su naujausiais įspūdžiais apie šį darželį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2012 03 20, 15:29)
Keliu į viršų 4u.gif

Gal atsilieps kuri mamytė su naujausiais įspūdžiais apie šį darželį? ax.gif

Aš tikrai nuoširdžiai sakau, esu/esame labai patenkinti šiuo darželiu. Darželis nedidelis, tvarkingas, direktorė vaikus vardais vadina. Kad ir šiandienos pavyzdys, bevedant verkiantį besiožiuojantį mažąjį į darželį, sutikom direktorę, kuri pradėjo kalbinti mažąjį, dar sutikom auklėtoją ir jos abi gražiai nusikalbino mažąjį ir nusivedė į daržą. Manęs jau ir nebereikėjo, o ir ožiai pabėgo thumbup.gif
Atsakyti
Mums šis darželis irgi labai patinka. Lankė mano vyresnėlis, dabar lanko ir mažiukas. Auklėtojos geros, grupės tvarkingos, atskiri yra miegamieji vaikams, veiklos daug, lauke dažnai būna, labai dažnai eina į lėlių teatrą, kitus muziejus, daug visokių švenčių, parodų ir t.t.

Atsakyti
Skamba labai gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Keliam tema i virsu.

Pradejom ir mes lankyti si darzeli, kol kas tai be problemu bega pati i grupe. O kaip bus toliau bus matyt. Siaip kiek teko bendrauti su personalu, tai visi mieli ir silti zmones...
Atsakyti
Mes si darzeli pradesime lankyti nuo kito rudens. uzsirase esam kai dukrytei buvo vos 2men. Tikiuosi pateksime, nes man sis darzelis paliko dideli ispudi. Labai siltai sutiko mus, aprode grupes ir lopselinuku ir darzelinuku. Viskas pasirode labai tvarkinga, daug zaisliuku. grupes sviesios is spalvingos wub.gif Direktore labai maloni moteris. Kai mes buvome atvyke, tai kaip tik vaikiukai ejo i laukuti. Visi susikibe uz rankyciu.. na grazu ziureti wub.gif
Atsakyti
Kazin kada paskelbs patekusius į darzeli? Gal jau gavote skambucius kas nors is personalo? Internete žiūriu dar visi laukiantys eilėje, bet čia info gal tik po 09 01 atsinaujins g.gif
Atsakyti
Mes jau lankom si darziuka. Kolkas esu viskuo patenkinta ir as, ir mano dukryte wub.gif
Gal cia yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko eziuku grupe? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2013 09 03, 14:58)
Mes jau lankom si darziuka. Kolkas esu viskuo patenkinta ir as, ir mano dukryte wub.gif
Gal cia yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko eziuku grupe? smile.gif

yra yra..ir mes lankom eziukus smile.gif
Kaip jums sekasi? pasiliekat miegot?
Atsakyti
QUOTE(self @ 2013 09 04, 18:25)
yra yra..ir mes lankom eziukus smile.gif
Kaip jums sekasi? pasiliekat miegot?

Vakar palikau jau miegojimui, tai sake lb greitai uzmigo. smile.gif Siandien irgi jau visai dienelei palikau, tai ziuresim kaip siandien bus smile.gif
O jus ar paliekat miegojimui? smile.gif
Atsakyti
Labai norėčiau sužinoti apie maitinimą ir auklėtojas šio darželio. 3 metukai mums bus, kai pradėsime jį lankyti. Labai labai būsiu dėkinga.
Atsakyti