QUOTE(regal @ 2009 08 21, 22:35)
Sveikos,
gal galit mane apsviesti. Mano mazaji prieme i Spragtuka drakoniuku grupe. Spargtuko internetineje svetaineje pasiskaiciau, kad sia grupe lanko vaikiukai, kuriu amzius 4-5metai. Maniskis kol kas tik 2,5. Tai ar svetaineje pasenusi informacija ar gali buti, kad 2.5 metu vaikiukas butu su 4-5 metu amziaus vaikais toje pacioje grupeje?. Taip pat aukletojos bus Vita, Birute ir dar viena (nebeprisimenu vardo
) - ka galetumete apie jas pasakyti? Ar pradejus lankyti darzeli pas vienas aukletojas, tos pacios aukletojos buna iki isleidimo i mokykla?
Beje,as mazaji uzrasiau i darzeli pries 2 metus, bet mane tuomet direktore taip nuteike, kad be sansu patekti ( as si darzeli jau buvau ir ismetus is galvos), o va ir staigmena.
Ar buvo ar kada buna tevu su aukletojomis susirinkimas ? Ka reikia mazajam atsinesti i darzeli Gal jums atrodo "kvailoki" klausimai, bet kai pirma karta vedu cia i darzeli, tai nieko ir nezinau
Mano dukra taip pat nuo rudens lankys drakoniukų grupę. Jai 3 metukai.
Visi vaikučiai iš pernykščių lopšelinukų grupės perkeliami į minėtąją. Amžius panašus 2-3 m. Sąrašuose mačiau, kad sulauksim daug nauju draugų
Nekreipkit dėmesio kokį amžių rašo internetinėje svetainėje
Ir grupė, ir auklėtojos turėtu nesikeisti iki išleidimo i paruošiamąją grupę.
Rugsėjį turėtų būti tėvų susirinkimas, manau tada auklėtojos viską paaiškins
Pernai mums nereikėjo nieko atsinešti į darželį (nei patalynės, nei rankšluosčių,...).