Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Baltike @ 2008 01 06, 17:32)
schmoll.gif . Reikia trečio. smile.gif

Trečiam labai didelio pasiryžimo reikia. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 01 04, 22:28)
Mes lankėm šnekučius nepatiko schmoll.gif Nors lopšyje spinduliukuose buvo thumbup.gif

o kokia auklėtoja patiko ir kokia nepatiko??ž
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2008 01 04, 18:08)
manrods nuo rugsėjo  ax.gif

Rašykit į kurią Želmenėlio grupę pretenduojat - išgirsim arba išpeiksim auklėtojas  biggrin.gif

pasakykit, kokios auklėtojos nepatiko mirksiukas.gif sūneliui norim visa, kas geriausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 01 06, 17:52)
o kokia auklėtoja patiko ir kokia nepatiko??ž
[

Nemanau, kad grynai auklėtojos nežinau net kažkas mano pupai ten buvo ne taip ir tiek g.gif Va sūnui viskas buvo thumbup.gif Bet ir auklėtojų tų nebėr nežinau net g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 01 06, 17:40)
Trečiam labai didelio pasiryžimo reikia. cool.gif

jooooo drinks_cheers.gif jau geriau už vieną brangiau mokėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 01 07, 10:13)
jooooo  drinks_cheers.gif  jau geriau už vieną brangiau mokėt  mirksiukas.gif

kad kitaip neišeina, tai ką daryt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 01 07, 11:23)
kad kitaip neišeina, tai ką daryt. mirksiukas.gif

Na, kaip Prula sako, vienas vaikas ne vaikas ax.gif O aš jau turiu du, man užteks cool.gif (bet čia jau kiekvieno apsisprendimo reikalas) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 07 sausio 2008 - 11:56
QUOTE(ČIČI @ 2008 01 07, 12:55)
  man užteks 

Niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 01 07, 13:26)
Niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif

thumbup.gif

O aš tai norėčiau trijų angeliukų wub.gif wub.gif wub.gif . Gal taip yra todėl, kad pirmojo teko ilgai laukti (3-4metai), pavyko tik vaistukų pagalba thumbup.gif . Tikiuosi, kitiems to neprireiks schmoll.gif
Atsakyti
Aš savo mažosios laukiau 11metų blink.gif Ale matyt vaikai patys pasirenka kada jiem ateit g.gif Gal kartais ir padėt reikia mirksiukas.gif O šiaip ir aš norėčiau kokių 4 ale va kad tos kartelės vaikų gerovei stabdo, gal , kad per aukštai išsikeliam g.gif
Atsakyti
ale koks lyrinis nukrypimas čia gavos wub.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 01 07, 12:55)
Na, kaip Prula sako, vienas vaikas ne vaikas  ax.gif  O aš jau turiu du, man užteks  cool.gif (bet čia jau kiekvieno apsisprendimo reikalas)  mirksiukas.gif

Tai ir aš sakau, kad vienas vaikas, ne vaikas. biggrin.gif
O tau kaip tik ir reiktų mąstyti, nes du jau turi, lengviau dėl trečio apsispręsti. Pagalvok apie gyvenimo lengvatas. biggrin.gif
Atsakyti
Ne į temą, bet pratęsiu iš asmeninės patirties. Tiek pirmo, tiek ir antro vaiko gimimas mūsų šeimoje stipriai pasijuto absoliučiai visomis prasmėmis, tame tarpe ir finansine. O trečiojo mažiaus gimimas pridėjo tik džiaugsmo, šurmulio ir kažkiek daugiau vargo man, rimtesnę jo įtaką šeimos išlaidoms pajutau tik prieš kokį pusmetį tikriausiai.
Atsakyti