Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Baltike @ 2008 01 04, 23:21)
Prieš penkis metus abu šie darželiai mane šokiravo (Obelėlė labiau aplinka, o Bitutėje ir valdžia doh.gif ). Gal dėl to, kad buvo per didelis kontrastas kitiems mano aplankytiems darželiams... Tačiau pažįstu kelis Obelėlę lankiusius vaikučius, kuriems ten visai patiko.

Aciu 4u.gif Siaip obeleles isore isties nekas, buvome ten lapkricio men., kalbejo, kad per vasara keis langus, o bituteje, kiek supratau diektore pasikeitusi, tad idomu ar situacija pasikeite, nes apie buvusios direktores fintus net laikrasciai rase. matau, kad abu sitie variantai abejotini, bet, kad i geresni varda turincius darzelius ir tinkancius pagal gyvenema vieta, nulis sansu patekti.
Atsakyti
QUOTE(rasaj @ 2008 01 05, 15:30)
Aciu 4u.gif Siaip obeleles isore isties nekas, buvome ten lapkricio men., kalbejo, kad per vasara keis langus, o bituteje, kiek supratau diektore pasikeitusi, tad idomu ar situacija pasikeite, nes apie buvusios direktores fintus net laikrasciai rase. matau, kad abu sitie variantai abejotini, bet, kad i geresni varda turincius darzelius ir tinkancius pagal gyvenema vieta, nulis sansu patekti.

Jei tik dabar pradėjote rūpintis, tai tikrai sunku kur nors patekti.
Atsakyti
Sveikos mamos mirksiukas.gif
gal žinote kur yra alergiškų vaikų darželių?
o gal paprastuose darželiuose galima tartis dėl atskro vaiko valgiaraščio?
kaip alergiškų vaikų mamos sprendžiat darželių kalusimą?
dėkui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo digi: 05 sausio 2008 - 17:53
QUOTE(digi @ 2008 01 05, 18:52)
Sveikos mamos  mirksiukas.gif
gal žinote kur yra alergiškų vaikų darželių?
kaip  alergiškų vaikų mamos sprendžiat darželių kalusimą?
dėkui  ax.gif

Čia neseniai buvo pateiktas toks klausimas, reikėjo pasakityti kelis puslapius atgal. biggrin.gif
Debreceno gatvėje yra alergiukų darželis "Pušaitė".
O paprastuose darželiuose individualių meniu nesudarinėja, bent jau nesu girdėjusi tokių atvejų.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 01 05, 15:42)
Jei tik dabar pradėjote rūpintis, tai tikrai sunku kur nors patekti.

kad jau taip susikloste nenumatytos aplinkybes. o dabar bandysim suktis is padeties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaj @ 2008 01 05, 19:34)
kad jau taip susikloste nenumatytos aplinkybes. o dabar bandysim suktis is padeties  smile.gif

Tai pasidomėkit ir kitais darželiais, kad ir ne pagal rajoną, bet juose gali atsirasti vietų.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 01 04, 23:09)
O mes lankom Šnekučius tongue.gif  - patinka thumbup.gif  ax.gif

Anksčiau kitos auklėtojos buvo smile.gif Violeta berods tik 2003 ar 2004 į Šnekučius perėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 01 04, 23:15)
Taigi jau seniai tos kainos buvo aiškios, kai tik pradėjo kalbėti apie pabrangimą.

žinojau apie pabrangimą, o apie galutines kainas nea schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos....
neįtikėtina- man auž abu vaikus darželyje reikės mokėt 360 lt....joooooooooo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2008 01 06, 10:16)
neįtikėtina- man auž abu vaikus darželyje reikės mokėt 360 lt....joooooooooo doh.gif

Aš už keturis tiek mirksiukas.gif lotuliukas.gif Taip kad ant greičio gaminat trečią smileysex.gif , pigiau mokėsit, nebus tiek abydna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2008 01 06, 11:16)
Sveikos....

O tai nėra jokios nuolaidos už tai, kad du vaikai eina? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 01 05, 17:52)
kaip  alergiškų vaikų mamos sprendžiat darželių kalusimą?
dėkui  ax.gif

Mano vidurinėlis pradėjęs lankyti darželio dar netoleravo nemažai maisto produktų. Lankėme paprastą darželį, tik apie jo problemas perspėjau auklėtojas. Jei būdavo jam netinkantis patiekalas stengdavausi arba namo parsivesti pamaitinti, arba į darželį kažką panašaus, bet tinkamo nunešdavau. Dabar dar yra keli patiekalai, kurių jis negali valgyti, tačiau nieko nedarau - netinka košė, pavalgys sumuštinį su arbata. Juk ir šiaip nevalgiukų, kuriems kažkoks maistas neįtinka, darželyje būna. O mažėlio lopšelinėje grupėje irgi yra alergiškas vaikutis, kurio mama auklėtojoms griežtus nurodymus dėl maisto davusi...

QUOTE(ezra @ 2008 01 06, 16:11)
O tai nėra jokios nuolaidos už tai, kad du vaikai eina? unsure.gif

schmoll.gif . Reikia trečio. smile.gif
Atsakyti