QUOTE(Sansara @ 2007 12 21, 16:43)
nesijaučiu tvirta dėl šios foto. tiesiog tai paskutinis mano idėjos gaudymas prieš ligoninę
patiko idėja taip pagaut vaiką... gaudžiau ir bėgantį, ir stovintį. ši pasirodė tokia idėjiškiausia ir nevaikiškiausia
na ne tokia šeimyninė, kai vaikas dūksta baloj...
[
ir laaabai noriu komentarų šiai. jaučiu kad kažkas negerai. natūroj ta obelis (kurios beveik čia nesimato) buvo išsiskyrus pakankamai ryškiai. o vat nuotraukoj susiliejo su fonu. patinka man sluoksniai. dėl šakos viršuj nesu tikra. nors kaip bebūtų gaila, specialiai ją kadran paėmiau
beje čia vienas iš variantų kai sepija žiūrisi kelis kart geriau nei JB ir esu dėl to 100 proc tikra, kad ji čia tinka.
pirmoji tokia netikėta, dauguma tikriausiai bandytų fotografuoti kaip vaikiukas tekšteli kojyte į tą balą. Jų tarpe tikriausiai ir aš. Įdomus žvilgsnis kitaip. Tik atspindžio baloje šviesesnio norisi.
Antra, ką jau padarysi, yra ta šaka, nors taip norisi ja patraukti iš čia. Sepia tikrai tinka, jb nesižiūrėtų.
QUOTE(westa @ 2007 12 21, 17:53)
mano vaikai irgi leido juo pafotografuot
kojytės tai per daug suspausta apkarpyta viskas...
O su teletabiu gaila nukirptos pėdutės, bet tau tai jau sakė.
QUOTE(westa @ 2007 12 21, 18:49)
dar norėjau įdėt vieną dukros klasiokės foto.. ne vertinimui, tiesiog labai charizmatiškas vaikas
.. kada bandysiu daugiau su ja pasifotografuot.. trumpam įdedu.. leido
oho. lauksim kitų jos portretukų. Čia tikrai norisi patraukti mandarinus ir atimti puodelį..
QUOTE(westa @ 2007 12 21, 20:19)
dejavu, įdedu beveik originalą
nukarpiau viršugalvį.. o kojų teletabio nekirpau
.. patraukė
gaila nukirptų galvyčių. Man originalas labiau patiktų
QUOTE(Elina @ 2007 12 21, 21:03)
mano akys kažkaip pačiam siužetui priešinasi. Jaučiuosi kaip bobutė, bet vaikai dažantys lūpas nu man nesižiūri... Ai bet čia jau mano asm. nusistatymai