Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 21:14)
Planai čia trys - einant gilyn tamsėja. Be vieno iš jų nebūtų tokio gylio. Vertikalaus neina, nes ten saule ir dangus be debesėlio, taigi arba išdegęs dangus arba garantuotai prarasti šešėliai. Man šarpo kaip tik. Atrodo per daug?

Man per daug. Bet, va dabar pasiskaičiau fotografo taisyklių 77 punktą ir tyliu blink.gif

O bent vos vos daugiau viršaus, vos daugiau tų nėriniuotų viršūnių, na neatrodo kad taip staigiai dangus prasidėtų,
Atsakyti
dejavu, įdedu beveik originalą smile.gif nukarpiau viršugalvį.. o kojų teletabio nekirpau unsure.gif .. patraukė unsure.gif

user posted image

beje o kas dėl spalvų unsure.gif unsure.gif .. nieko nedariau, rankiniu wb stačiau.. nelabai įtikinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 gruodžio 2007 - 21:21
QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 22:14)
Man šarpo kaip tik. Atrodo per daug?

man- kaip tik g.gif . Labai akys atsigauna matant ryškias nuotraukas. Ne taip kaip manosios wink.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 21, 21:19)
dejavu, įdedu beveik originalą  smile.gif nukarpiau viršugalvį.. o kojų teletabio nekirpau  unsure.gif .. patraukė  unsure.gif
user posted image

oi westa, toks geras kadras buvo - berniukas, grūmojantis piršteliu meškiukui. Meškiukas, įsikabinęs į koją mergytei ir mergaitė, atidžiai stebinti, kiekvieną berniuko judesį. Gaila, kad fokusas į kojas o ne į berniuką ir geriau mažiau grindų, bet daugiau viršugalvio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 21, 21:19)
Man per daug. Bet, va dabar pasiskaičiau fotografo taisyklių 77 punktą ir tyliu  blink.gif

O bent vos vos daugiau viršaus, vos daugiau tų nėriniuotų viršūnių, na neatrodo kad taip staigiai dangus prasidėtų,

Reiks kada ištaikius orą nulėkt ten ir padaryt keletą kadrų su skirtinga ekspozicija, kad vėliau HDR sulipdyt. Nors taip man daugiau paslapties, nekrypsta akys į dangų ir esi lyg įtraukiamas į tą gylį. Gali būti, kad nusišneku smile.gif

QUOTE(westa @ 2007 12 21, 21:19)
dejavu, įdedu beveik originalą  smile.gif nukarpiau viršugalvį.. o kojų teletabio nekirpau  unsure.gif .. patraukė  unsure.gif
beje o kas dėl spalvų  unsure.gif  unsure.gif .. nieko nedariau, rankiniu wb stačiau.. nelabai įtikinau  g.gif

Nu va, dabar galvų gaila sad.gif Būtų graži fotkė rėmeliuose TB ant darbo stalo pasistatyt smile.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 21, 21:19)
man- kaip tik g.gif . Labai akys atsigauna matant ryškias nuotraukas. Ne taip kaip manosios wink.gif  mad.gif

Nepergyvenk tu taip, Elina. Siūlau jums, Klaipėdiečiams, kartais mini meetus susiorganizuot. Labai smagiai patirtimi pasidalintumėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 21 gruodžio 2007 - 21:27
QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 20:46)
Pasakykit ką nors apie mano žieminio miško balaganą.

Man toks balaganas kaip tik thumbup.gif Žiūrėdama jaučiuosi taip, kad atrodo jog tame miške stovėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
dejavu, nu va problema - karpau kūno dalis .. liga kažkokia unsure.gif

Elina, po švenčių teks Zverį, Abo prigriebt ir varysim gražių kadrų gaudyt rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ar kas galėtumėt paprastais žodžiais paaškinti, kaip teisingai suvokti nuotraukos histogramą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 21 gruodžio 2007 - 21:36
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 21, 21:36)
Ar kas galėtumėt paprastais žodžiais paaškinti, kaip teisingai suvokti nuotraukos histogramą?

kiek pamenu Bloge buvo tokia tema g.gif
Atsakyti
Nu jūsų tempai blink.gif

Elina, man labiausiai iš tavo įkeltų dukrytė prie lelių namelio, ypač pirmoji, tik kirpčiau viršaus, bet šioje ryškumas tikrai superinis thumbup.gif

Westa, tas apkarpytas kur tik kojytės, taiman originalas kaip ir kitiem tikrai geriau žiūrisi thumbup.gif tik galvyčių gaila sad.gif o suteletabiu - labai kokybiškas.. Beje dėkingas interjeras pas tave - gražios spalvos labai šviesios grindys wink.gif parketas ne toks fotogeniškas smile.gif

Sillwio blink.gif man labai gražu ir žinok labai jaučiu šaltuką, atrodo net traška viskas nuo šalčio... man labai patinka!
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 21, 21:39)
kiek pamenu Bloge buvo tokia tema  g.gif

O.K. paieškosiu.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 21, 21:36)

Moteriškas paaiškinimas
fotoaparate matosi tokia schemutė. Jei kalnelis kairėje pusėje, nuotrauka per tamsi, jei dešinėje, per šviesi
PVZ. su nuotraukomis čia http://www.igotmac.com
Atsakyti