Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Getter @ 2007 12 21, 20:11)
Tiesa man labai pėdutės patiko ir berniukas - mafijozas ypač pirma nuotrauka  cool.gif

ten ne mapijozas, ten būsimas seimūnas irnesakyk.gif hihihi.gif

ND užduoda tas , kas laimi prieš tai buvusius .. nuorodą į ND gali rast Blog'e..
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 20:18)
Jums leidus smile.gif
Blurinčiau foną ir kirpčiau mandarinus, taip labiau išryškėja charizmatiškumas.

pabandysiu smile.gif .. a kitų nekomentavai nes ten mano vaikai ačiūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 21, 21:19)
ten ne mapijozas, ten būsimas seimūnas irnesakyk.gif hihihi.gif

Ne, kitas švarkelis, kita giesmelė biggrin.gif . Dabar mafijozas showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 21, 20:22)
Ne, kitas švarkelis, kita giesmelė biggrin.gif . Dabar mafijozas showoff.gif

nu jo.. nuo to iki to netoli ..tik švarkelį pasikeist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 21, 18:53)
,,Draugai"
,,Kur pradingo....? "  smile.gif

Kojas iš tiesų nelabai suprantu, bet tai ne esmė. Trūksta joms iš techninės pusės dar (kad ir ryškumo). Teletabis gana kokybiškai, tik koja be reikalo nukirsta (arba reikėjo kirst daugiau). Ar viršų ar apačią kirpai?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 20:28)
Kojas iš tiesų nelabai suprantu, bet tai ne esmė. Trūksta joms iš techninės pusės dar (kad ir ryškumo). Teletabis gana kokybiškai, tik koja be reikalo nukirsta (arba reikėjo kirst daugiau). Ar viršų ar apačią kirpai?

nu pirma foto - iš tos serijos su moteriška logika smile.gif

antros kirpau viršų.. apačia buvo.. ir koja buvo.. bet kažkaip stebuklingai vaikai sugeba jas patraukt greit unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 21, 20:33)
ir koja buvo.. bet kažkaip stebuklingai vaikai sugeba jas patraukt greit  unsure.gif

Ne tik vaikai smile.gif Yra žmonių, kurie nuo blykstės užsimerkia smile.gif Gali ką nori daryt, visose nuotraukose užmerktos akys smile.gif

Pasakykit ką nors apie mano žieminio miško balaganą. Dedu didelę, nes mažoj lieka košė ir nesijaučia gylio.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 20:46)

Pasakykit ką nors apie mano žieminio miško balaganą. Dedu didelę, nes mažoj lieka košė ir nesijaučia gylio.

pasakysiu.. gražu....ypač tie spinduliai krintantys... tik viena kliūva. kur čia ta žiema? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 21, 20:52)
pasakysiu.. gražu....ypač tie spinduliai krintantys... tik viena kliūva. kur čia ta žiema?  smile.gif

smile.gif spinduliai ir man patinka, tik reik anksti keltis smile.gif nors dabar ne taip jau ir anksti.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 21, 20:22)
ND užduoda tas , kas laimi prieš tai buvusius .. nuorodą į ND gali rast Blog'e..

Tai ND dabar "šventinės akimirkos"? O kaip galima kitus albumukus pažiūrėt? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sillwio mega_shok.gif kokios spalvos censored2.gif . Nerealus nuotraukos viršus blink.gif , toks....kiauraraštis. Vėlgi- paveikslui tinkanti nuotrauka g.gif ( man tik tos sunkios apačios gal nereiktų, arba kiek mažiau)
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 21, 17:43)
nesijaučiu tvirta dėl šios foto. tiesiog tai paskutinis mano idėjos gaudymas prieš ligoninę  blush2.gif patiko idėja taip pagaut vaiką... gaudžiau ir bėgantį, ir stovintį. ši pasirodė tokia idėjiškiausia ir nevaikiškiausia  blush2.gif na ne tokia šeimyninė, kai vaikas dūksta baloj...

ir laaabai noriu komentarų šiai. jaučiu kad kažkas negerai. natūroj ta obelis (kurios beveik čia nesimato) buvo išsiskyrus pakankamai ryškiai. o vat nuotraukoj susiliejo su fonu. patinka man sluoksniai. dėl šakos viršuj nesu tikra. nors kaip bebūtų gaila, specialiai ją kadran paėmiau  doh.gif beje čia vienas iš variantų kai sepija žiūrisi kelis kart geriau nei JB ir esu dėl to 100 proc tikra, kad ji čia tinka.

nepykit jei padaviau nekokybiškų kadrų, bandau pakelt sau nuotaiką bent taip bigsmile.gif

Dėl pirmos. Man patinka idėja, o jos įgyvendinimas nelabai ax.gif Jei jau svarbu tai, kad vaikiukas žiūri į atspindį baloje, gal geriau, kad matytųsi į ką jis ten žiūri. nes dabar ten matau juodulį. Ir gaila pakaušio nukirpto. Mamai reikėjo bent žingsnį atgal paeiti, gal kiek pritūpti - įdomu ir vaiko veidas, žvilgsnis, ne vien jo kapišonas.

Dėl antros. Mane tokio tipo nuotraukos kažko traukia. Tik šitoj aš kažkodėl matau 2 kadrus viename - šaka baltame fone ir ūkanotas sepia miškas. Abu kartu man jie nelabai dera g.gif

QUOTE(westa @ 2007 12 21, 18:53)
mano vaikai irgi leido juo pafotografuot  cool.gif

Dėl kojyčių, man pirma mintis, na kodėl jie taip drastiškai apkirpti. Nzn gal dėl to, kad viskas atrodo suspausta, o gal norėtųsi, kad antras planas būtų labiau palietas... Na dabar labai trūksta tos viršutinės dalies.
Dėl antros nuomonės neturiu. Kojytės nereikėjo nukirpti. Ir spalvškai kažkas netaip, bet ginčytis negaliu, nesu tikra dėl savo monitoriaus)

QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 20:18)
Jums leidus smile.gif
Blurinčiau foną ir kirpčiau mandarinus, taip labiau išryškėja charizmatiškumas.

ir atimčiau stiklinę smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 20:46)

Pirmiausia kas patiko:
spalvos labai gražios, apšvietimas puikus, gražiai saulė tuos medžius apšviečia, jaučiasi gylis, ir šviesūs tamsūs tonai (iš apšviesto saulės pirmo plano pereinama į tamsų, paslaptingą antrąjį (gudų mišką))
Nepatinka kvadratas. Man čia labiau norėtųs vertikalaus kadro ir daugiau erdvės viršuje (gaila medžių nukirptų).
Ir kartais šarpo ne per daug?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 21, 21:05)
Sillwio mega_shok.gif kokios spalvos censored2.gif . Nerealus nuotraukos viršus blink.gif , toks....kiauraraštis. Vėlgi- paveikslui tinkanti nuotrauka g.gif  ( man tik tos sunkios apačios gal nereiktų, arba kiek mažiau)

QUOTE(dejavu @ 2007 12 21, 21:06)
spalvos labai gražios, apšvietimas puikus, gražiai saulė tuos medžius apšviečia, jaučiasi gylis, ir šviesūs tamsūs tonai (iš apšviesto saulės pirmo plano pereinama į tamsų, paslaptingą antrąjį (gudų mišką))
Nepatinka kvadratas. Man čia labiau norėtųs vertikalaus kadro ir daugiau erdvės viršuje (gaila medžių nukirptų).
Ir kartais šarpo ne per daug?

Planai čia trys - einant gilyn tamsėja. Be vieno iš jų nebūtų tokio gylio. Vertikalaus neina, nes ten saule ir dangus be debesėlio, taigi arba išdegęs dangus arba garantuotai prarasti šešėliai. Man šarpo kaip tik. Atrodo per daug?
Atsakyti