mano vaikai irgi leido juo pafotografuot
,,Draugai"
,,Kur pradingo....? "
Desiree, fantastiška tavo serija apie tą svarbiausią dieną... Tu neįsivaizduoji, kaip giliai ji mane suėmė. Ačiū
Sansara, nuotrauka su vaikiuku šauni, melancholiška kiek (kaip daugelis tavųjų nuotraukų). Tu minėjai, kad vaikas dūksta, o man atrodo, kad jis labai ramiai vaikštinėja ir stebi aplinką
Sepia visai patinka. Ypač horizonto laipsniškas nušviesėjimas. O medis puiku, nes pagyvina, papildo. Atrodo lyg žiūrėtum į kažką pro kažką Nusišnekėjau... Žinau, ką noriu pasakyti tik nežinau kaip tą išsakyti
Westa, mano akimis kokybiškos nuotraukos. White balance puikus. Pėdutės lyg ir suspaustos. Tarsi prislėgtos kažko sunkaus Galbūt per daug nukirpai, o gal ir kompoziciškai reiktų keisti? Tiesiog nieko konkrečiai negaliu patarti, nes pati esu improvizuotoja
Sansara, nuotrauka su vaikiuku šauni, melancholiška kiek (kaip daugelis tavųjų nuotraukų). Tu minėjai, kad vaikas dūksta, o man atrodo, kad jis labai ramiai vaikštinėja ir stebi aplinką
Sepia visai patinka. Ypač horizonto laipsniškas nušviesėjimas. O medis puiku, nes pagyvina, papildo. Atrodo lyg žiūrėtum į kažką pro kažką Nusišnekėjau... Žinau, ką noriu pasakyti tik nežinau kaip tą išsakyti
Westa, mano akimis kokybiškos nuotraukos. White balance puikus. Pėdutės lyg ir suspaustos. Tarsi prislėgtos kažko sunkaus Galbūt per daug nukirpai, o gal ir kompoziciškai reiktų keisti? Tiesiog nieko konkrečiai negaliu patarti, nes pati esu improvizuotoja
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 21, 19:25)
nu ten jie labai labai stipriai geri draugai ..WB ir man patinka.. va su tuo lyg jau baigiu išsiaiškint..o visa kita dar toli .... ypač fokusavimas ir ryškumo zona
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 21, 19:25)
Susimąsčiusio meškiuko mina sukelia daugiau minčių, nei dūkstantis vaikas, kai ir taip viskas aišku. kažkaip visas su dūkimais, automatiškai nurašau į šeimynines, nes nejaučiu jose minties gilumo... dūkstantis vaikas ir tiek. o va toks, susimąstęs apie kažką daugiau, apie tai "kas upelyje gyvena" man labiau patinka čia mano problema, o ne vaiko nors jis iš prigimties stebėtojas, bet moka ir dūkti
QUOTE(peppi @ 2007 12 21, 16:48)
ech...pasiryzau fotografuoti eglute...visai neblogai gavosi bet eme ir akumas nusedo
liudna diena kazkokia siandien...
liudna diena kazkokia siandien...
Reikėjo paskaityti 100 patarimų fotografui mūsų bloge, o ypač trečią
QUOTE(Sansara @ 2007 12 21, 17:43)
ir laaabai noriu komentarų šiai. jaučiu kad kažkas negerai. natūroj ta obelis (kurios beveik čia nesimato) buvo išsiskyrus pakankamai ryškiai. o vat nuotraukoj susiliejo su fonu. patinka man sluoksniai. dėl šakos viršuj nesu tikra. nors kaip bebūtų gaila, specialiai ją kadran paėmiau beje čia vienas iš variantų kai sepija žiūrisi kelis kart geriau nei JB ir esu dėl to 100 proc tikra, kad ji čia tinka.
Paprastai sunku atskirti tokį objektą kaip ta obelis nuo fono. Gal reikėjo iš arčiau su platesniu kampu?
QUOTE(Sansara @ 2007 12 21, 19:35)
Susimąsčiusio meškiuko mina sukelia daugiau minčių, nei dūkstantis vaikas, kai ir taip viskas aišku. kažkaip visas su dūkimais, automatiškai nurašau į šeimynines, nes nejaučiu jose minties gilumo... dūkstantis vaikas ir tiek. o va toks, susimąstęs apie kažką daugiau, apie tai "kas upelyje gyvena" man labiau patinka čia mano problema, o ne vaiko nors jis iš prigimties stebėtojas, bet moka ir dūkti
Oi, aš tikiu, kad tavo vaikinas moka paišdykauti Ši nuotrauka yra vienas iš įdomesnių, nekasdieniškų kadrų. Tokią ir aš norėčiau jums parodyti. Tau tiesiog norėjau pasakyti apie nuotaiką, kokią jaučiu žiūrėdam į foto.
QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 20:36)
Reikėjo paskaityti 100 patarimų fotografui mūsų bloge, o ypač trečią
Čia gal persistengiau su PS . Norėjau, kad nuotrauka tokia biškį mafioziška atrodytų
O čia- paprastas berniukas, skubantis užaugti
Westa, kaip tu jau gražiai fotkini . Ar gali man į AZ parašyt kur eini į kursus? "Raganėlei" norėtųsi ryškumo, tokio, kokį gauni savo vaikučių pėdutes fotkindama . Beje, ar ryškini nuotraukas keldama čia? Sharpini?
Papildyta:
Man labai šita patinka
O dabar einu skaityt blykstės instrukcijos , kažkodėl ji man įsijungia tik kas 10 kadras . Kažko jau prispaudžiau
O čia- paprastas berniukas, skubantis užaugti
Westa, kaip tu jau gražiai fotkini . Ar gali man į AZ parašyt kur eini į kursus? "Raganėlei" norėtųsi ryškumo, tokio, kokį gauni savo vaikučių pėdutes fotkindama . Beje, ar ryškini nuotraukas keldama čia? Sharpini?
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 12 21, 18:43)
Man labai šita patinka
O dabar einu skaityt blykstės instrukcijos , kažkodėl ji man įsijungia tik kas 10 kadras . Kažko jau prispaudžiau
Elina, pėdutes šarpinau truputį.. teletabiui viršų nukirpau .. Man taviškiai pozuotojai patinka, tokie su mintim gaunas.. Maniškiai visai nesiduoda fotografuojami .. Noriu į gamtą, noriu sniego...
O kursai mano Naikupės gatvėj .. tiesą sakant nieko gero ten iš tų kursų, tik kad proga išsiruošt pafotografuot.. tą mes ir dviese galim pasiorganizuot
O kursai mano Naikupės gatvėj .. tiesą sakant nieko gero ten iš tų kursų, tik kad proga išsiruošt pafotografuot.. tą mes ir dviese galim pasiorganizuot
QUOTE(de Nada @ 2007 12 21, 14:27)
Bitut, manau dar pati gali taisyti, pas tave ir zinuciu daugiau - man pvz gal valanda leido taisyt
Ir, jei Getter nori, reiktu ta pat proga prie moksliuku ikelti.
Ir, jei Getter nori, reiktu ta pat proga prie moksliuku ikelti.
Aš noriu tokiu atveju jei ten galima dar nieko doro nepadarius o jei reikia nusipelnyti kad ten patektum tadu gali palaukt
QUOTE(zuvialia @ 2007 12 21, 14:47)
jei atvirai,tai man sepija imponavo visada,taciau su tinkamu panaudojimu,taip,kad negesink jos,jei ji tau patinka.Tiesiog ismok ja 'valdyti' [priesa akis iskyla keli avytesss darbai sepijiniai,man jie labai puikiai ziuris.. ]
Aga, čia irgi patarimas geras
Šian prifotkinau darželio ''eglutėj'' bet jaučiu nieko gero...ryt ką nors bandysim meniško gal į kokį parką išlysim
O kaip ten su ND? Kas juos užduoda ir kas tikrina ir kur juos rasti? Noru ir aš
Tiesa man labai pėdutės patiko ir berniukas - mafijozas ypač pirma nuotrauka
QUOTE(westa @ 2007 12 21, 19:49)
dar norėjau įdėt vieną dukros klasiokės foto.. ne vertinimui, tiesiog labai charizmatiškas vaikas .. kada bandysiu daugiau su ja pasifotografuot.. trumpam įdedu.. leido
,,Raganėlė"
,,Raganėlė"
Jums leidus
Blurinčiau foną ir kirpčiau mandarinus, taip labiau išryškėja charizmatiškumas.