Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

mano vaikai irgi leido juo pafotografuot cool.gif

,,Draugai"

user posted image

,,Kur pradingo....? " smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 gruodžio 2007 - 19:06
Desiree, fantastiška tavo serija apie tą svarbiausią dieną... Tu neįsivaizduoji, kaip giliai ji mane suėmė. Ačiū 4u.gif

Sansara, nuotrauka su vaikiuku šauni, melancholiška kiek (kaip daugelis tavųjų nuotraukų). Tu minėjai, kad vaikas dūksta, o man atrodo, kad jis labai ramiai vaikštinėja ir stebi aplinką smile.gif
Sepia visai patinka. Ypač horizonto laipsniškas nušviesėjimas. O medis puiku, nes pagyvina, papildo. Atrodo lyg žiūrėtum į kažką pro kažką biggrin.gif Nusišnekėjau... Žinau, ką noriu pasakyti tik nežinau kaip tą išsakyti biggrin.gif

Westa, mano akimis kokybiškos nuotraukos. White balance puikus. Pėdutės lyg ir suspaustos. Tarsi prislėgtos kažko sunkaus g.gif Galbūt per daug nukirpai, o gal ir kompoziciškai reiktų keisti? Tiesiog nieko konkrečiai negaliu patarti, nes pati esu improvizuotoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 21 gruodžio 2007 - 19:49
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 21, 19:25)

Westa, mano akimis kokybiškos nuotraukos. White balance puikus. Pėdutės lyg ir suspaustos. Tarsi prislėgtos kažko sunkaus g.gif Galbūt per daug nukirpai, o gal ir kompoziciškai reiktų keisti? Tiesiog nieko konkrečiai negaliu patarti, nes pati esu improvizuotoja smile.gif

nu ten jie labai labai stipriai geri draugai smile.gif ..WB ir man patinka.. va su tuo lyg jau baigiu išsiaiškint..o visa kita dar toli .... ypač fokusavimas ir ryškumo zona verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 21, 19:25)
Sansara, nuotrauka su vaikiuku šauni, melancholiška kiek (kaip daugelis tavųjų nuotraukų). Tu minėjai, kad vaikas dūksta, o man atrodo, kad jis labai ramiai vaikštinėja ir stebi aplinką smile.gif
Sepia visai patinka. Ypač horizonto laipsniškas nušviesėjimas. O medis puiku, nes pagyvina, papildo. Atrodo lyg žiūrėtum į kažką pro kažką biggrin.gif Nusišnekėjau... Žinau, ką noriu pasakyti tik nežinau kaip tą išsakyti biggrin.gif

Susimąsčiusio meškiuko mina sukelia daugiau minčių, nei dūkstantis vaikas, kai ir taip viskas aišku. kažkaip visas su dūkimais, automatiškai nurašau į šeimynines, nes nejaučiu jose minties gilumo... dūkstantis vaikas ir tiek. o va toks, susimąstęs apie kažką daugiau, apie tai "kas upelyje gyvena" man labiau patinka blush2.gif čia mano problema, o ne vaiko lotuliukas.gif nors jis iš prigimties stebėtojas, bet moka ir dūkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 21, 16:48)
ech...pasiryzau fotografuoti eglute...visai neblogai gavosi bet eme ir akumas nusedo verysad.gif
liudna diena kazkokia siandien...

Reikėjo paskaityti 100 patarimų fotografui mūsų bloge, o ypač trečią smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 12 21, 17:43)
ir laaabai noriu komentarų šiai. jaučiu kad kažkas negerai. natūroj ta obelis (kurios beveik čia nesimato) buvo išsiskyrus pakankamai ryškiai. o vat nuotraukoj susiliejo su fonu. patinka man sluoksniai. dėl šakos viršuj nesu tikra. nors kaip bebūtų gaila, specialiai ją kadran paėmiau  doh.gif beje čia vienas iš variantų kai sepija žiūrisi kelis kart geriau nei JB ir esu dėl to 100 proc tikra, kad ji čia tinka.

Paprastai sunku atskirti tokį objektą kaip ta obelis nuo fono. Gal reikėjo iš arčiau su platesniu kampu?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 21, 19:35)
Susimąsčiusio meškiuko mina sukelia daugiau minčių, nei dūkstantis vaikas, kai ir taip viskas aišku. kažkaip visas su dūkimais, automatiškai nurašau į šeimynines, nes nejaučiu jose minties gilumo... dūkstantis vaikas ir tiek. o va toks, susimąstęs apie kažką daugiau, apie tai "kas upelyje gyvena" man labiau patinka  blush2.gif čia mano problema, o ne vaiko  lotuliukas.gif nors jis iš prigimties stebėtojas, bet moka ir dūkti  doh.gif

Oi, aš tikiu, kad tavo vaikinas moka paišdykauti biggrin.gif Ši nuotrauka yra vienas iš įdomesnių, nekasdieniškų kadrų. Tokią ir aš norėčiau jums parodyti. Tau tiesiog norėjau pasakyti apie nuotaiką, kokią jaučiu žiūrėdam į foto.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 20:36)
Reikėjo paskaityti 100 patarimų fotografui mūsų bloge, o ypač trečią smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
dar norėjau įdėt vieną dukros klasiokės foto.. ne vertinimui, tiesiog labai charizmatiškas vaikas smile.gif .. kada bandysiu daugiau su ja pasifotografuot.. trumpam įdedu.. leido smile.gif

,,Raganėlė"
user posted image

sillwio nebūk užsispyręs dėl vaikų... nu pakritikuok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 gruodžio 2007 - 19:51
Čia gal persistengiau su PS unsure.gif. Norėjau, kad nuotrauka tokia biškį mafioziška atrodytų cool.gif

user posted image

O čia- paprastas berniukas, skubantis užaugti smile.gif

user posted image

Westa, kaip tu jau gražiai fotkini bigsmile.gif . Ar gali man į AZ parašyt kur eini į kursus? rolleyes.gif "Raganėlei" norėtųsi ryškumo, tokio, kokį gauni savo vaikučių pėdutes fotkindama 4u.gif . Beje, ar ryškini nuotraukas keldama čia? Sharpini?

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 12 21, 18:43)

user posted image

nepykit jei padaviau nekokybiškų kadrų, bandau pakelt sau nuotaiką bent taip bigsmile.gif

Man labai šita patinka 4u.gif

O dabar einu skaityt blykstės instrukcijos umn.gif , kažkodėl ji man įsijungia tik kas 10 kadras wacko.gif . Kažko jau prispaudžiau cool.gif
Atsakyti
Elina, pėdutes šarpinau truputį.. teletabiui viršų nukirpau .. Man taviškiai pozuotojai patinka, tokie su mintim gaunas.. Maniškiai visai nesiduoda fotografuojami unsure.gif .. Noriu į gamtą, noriu sniego...

O kursai mano Naikupės gatvėj .. tiesą sakant nieko gero ten iš tų kursų, tik kad proga išsiruošt pafotografuot.. tą mes ir dviese galim pasiorganizuot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2007 12 21, 14:27)
Bitut, manau dar pati gali taisyti, pas tave ir zinuciu daugiau - man pvz gal valanda leido taisyt smile.gif
Ir, jei Getter nori, reiktu ta pat proga prie moksliuku ikelti.

Aš noriu tokiu atveju jei ten galima dar nieko doro nepadarius biggrin.gif o jei reikia nusipelnyti kad ten patektum tadu gali palaukt biggrin.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 12 21, 14:47)
jei atvirai,tai man sepija imponavo visada,taciau su tinkamu panaudojimu,taip,kad negesink jos,jei ji tau patinka.Tiesiog ismok ja 'valdyti' wink.gif [priesa akis iskyla keli avytesss darbai sepijiniai,man jie labai puikiai ziuris.. 4u.gif ]

Aga, čia irgi patarimas geras 4u.gif

Šian prifotkinau darželio ''eglutėj'' bet jaučiu nieko gero...ryt ką nors bandysim meniško ax.gif gal į kokį parką išlysim smile.gif

O kaip ten su ND? Kas juos užduoda ir kas tikrina ir kur juos rasti? Noru ir aš blush2.gif
Tiesa man labai pėdutės patiko ir berniukas - mafijozas ypač pirma nuotrauka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 21, 19:49)
dar norėjau įdėt vieną dukros klasiokės foto.. ne vertinimui, tiesiog labai charizmatiškas vaikas  smile.gif .. kada bandysiu daugiau su ja pasifotografuot.. trumpam įdedu.. leido  smile.gif
,,Raganėlė"

Jums leidus smile.gif
Blurinčiau foną ir kirpčiau mandarinus, taip labiau išryškėja charizmatiškumas.
Atsakyti