Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Getter @ 2007 12 30, 19:20)
Niugis pakomentuokit netingėkit  4u.gif

nugi netingim, komentuojam. Labiausiai patiko tai aprašymas kaip fotografavai biggrin.gif
Tunelis, toji kur juodai balta man kiek suspausta iš abiejų pusiu. Spalvota tunelio gal kompozicija kiek geresnė, bet aš ją į juodai baltą versčiau. Spalvos vistiek nelabai dėkingos.
Kitos dvi nelabai man.
Tiesa, jodas rėmas ir man nelabai. Nors prisipažinsiu prieš ė metus pati viską juodai rėminau.

QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 30, 21:25)
kad blogai su vertimu i j/b? unsure.gif ar ne per kontrastingai darau? giliai sirdyje linkstu prie juostiniu juodai baltu fotografiju (vien faktura kai kuriu varo is proto rolleyes.gif ), bet matyt, kol geriau diafragma, islaikymus ir pan dalykus perprasiu geriau su situo papleskint...

antroji išdeginta labai. Pirmoji tamsi.

QUOTE(bite maja @ 2007 12 30, 22:03)
velnias, pavydžiu tokios draugystės blush2.gif

nu nu nu, negražu pavydėt. Ai ir aš pavydžiu. Bet taip nuoširdžiai.
Atsakyti
ne apie tai tema, bet kad jau visi apie tai pasisako... mano galva, besimokant tiesiog ateina laikas, kad labai konkreciai ir net fiziskai (jusliskai) pajauti, kaip tau reikia butent to daikto, to ir jokio kito. ir zinai kodel, ir kitiems gali pasakyt - arba jeigu ne toks iskalbingas esi, bet jau pats matai akivaizdu skirtuma tarp to, ka darai ir ka nori padaryt su tuo nauju (fotiku, objektyvu, blykste ir t.t.), o su tuo senu jau isbandei ir supranti, kad taip kaip nori nesigaus, ir zinai (bent daugmaz), del ko nesigaus mirksiukas.gif paprastai ir is sono, is darbu jau pradeda matytis, kad stai stai, tik geresnio aparato jam/jai ir betruksta... as laikausi poziurio, kad autorius turi priaugti iki technikos. nu bet jeigu yra galimybiu, manau, nieko blogo, jeigu ir technika nusileis iki autoriaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 30 gruodžio 2007 - 23:15
QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 22:14)
O šiaip rašysiuos ką pasakos apie fotografavimą, nes viską pamirštu doh.gif , tada jums perpasakosiu bigsmile.gif. Mudvi nesam dar draugės, tik vyrai  pabendrauja. O va šįvakar gavom pakvietimą arbatos, o kad negalėjau nueiti verysad.gif
Papildyta:

Turi turi smile.gif , mergytę. Vakar pagimdė

paprašyk, kad tau WB naudojimą paaiškintų, vaizdžiai. Tiesiog kelis bandymus padarykit su skirtingais nustatymais. Ir apie natūralios šviesos naudojimo gudrybes pasiklausinėk 4u.gif

Abo nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 30, 22:57)
Gal kas netycia turi argumentuota nuomone apie Sigmos 30mm f1,4 objektyva HSM (su vidiniu atofokusavimo varikliuku, suprask)? Mane cia tas autofokusas labiausiai ir vilioja (Nikonistai su 40 supras).Svarstau apie ji kaip apie alternatyva Nikkor 50mm f 1,4. Tas 30 ant skaitmenos vis tiek 45 pavirsta, kaip suprantu.

turiu.. jau fotografuoju smile.gif ... matei kelias mano foto su juo.. Teletabis, dryžiukai smile.gif .. kaip ir bet kokis kitas objektyvas, juo reik išmokt naudotis, priprast prie zoomo nebuvimo.

Sveikinimai Abo smile.gif

O man, kaip nekeista, bus labai lengva išrinkt geriausią savo šių metų foto unsure.gif .. ir tuo visai nesidžiaugiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 30, 22:15)
as laikausi poziurio, kad autorius turi priaugti iki technikos. nu bet jeigu yra galimybiu, manau, nieko blogo, jeigu ir technika nusileis iki autoriaus biggrin.gif

aš priaugau iki antro užpakaliuko savo juostinukui biggrin.gif ieškau dabar ebay
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 23:14)
Dėl technikos, tai man jau kitinuko nebepakako

dėl kitinio kalbos nėra, jei nebepakanka.. aš Tavęs asmeniškai tai nenoriu analizuoti.. biggrin.gif aš pagal save sprendžiu. kitinį turėjau, dabar portretinuką, o kitinis dulka, reikės kada išsitraukti.. turiu dar išorinę blykstę, bet prie jos net nelendu, nes anksti man, ANKSTI, man dar visa kita bent pusėtinai perprast būtina.. štatyvą aš irgi turiu, šito daikto net neskaičiuoju - jis būtinas.

ale kažkaip atrodė, kad Tu daugiau turi biggrin.gif biggrin.gif vos ne kas savaitę po naujieną..
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 30, 23:15)
antroji išdeginta labai. Pirmoji tamsi.

aisku, taip ir maniau, nu bet reik to patvirtinimo is salies vis tiek pioneer.gif . isimu, gal patvarkysiu
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 31, 00:20)

ale kažkaip atrodė, kad Tu daugiau turi biggrin.gif biggrin.gif vos ne kas savaitę po naujieną..

nu va smile.gif . Tai sandėlio man dar nereikia? biggrin.gif Viskas dar proto ribose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 30, 23:19)
turiu.. jau fotografuoju  smile.gif ... matei kelias mano foto su juo.. Teletabis, dryžiukai  smile.gif .. kaip ir bet kokis kitas objektyvas, juo reik išmokt naudotis, priprast prie zoomo nebuvimo.

o nera jausmo, kad per arti zmogaus prieit reikia portreta ar iki puses fotkinant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 23:22)
nu va smile.gif . Tai sandėlio man dar nereikia? biggrin.gif  Viskas dar proto ribose bigsmile.gif

nu skladukas-krepšys trims objektyvams praverstų biggrin.gif

aš tai skladuką turiu, o objektyvai tik du.. TIK.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2007 12 30, 23:15)
o kur jusu fotografijas galima pamatyti ?  blush2.gif  smile.gif

Globaliste, negausi priejimo prie situ foto automatiskai. Temos pradzioj parasyta apie ND ir slaptazodi, tai ten pat ir geriausi metu darbai dedami (kol kas zodis "dedami" gal kiek per skambus biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 30, 23:24)
o nera jausmo, kad per arti zmogaus prieit reikia portreta ar iki puses fotkinant? g.gif

aš po savo macro 70-200mm džiaugiuos, kad man mažais atstumais fotografuot eina doh.gif ..
Atsakyti