Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 30, 23:05)
O kad gali sau leisti gerą techniką tai yra super gerai. Nes tu pažengsi į priekį ir labai greitai. o gera technika tau tik palengvins kelią.
Tokia tad mano nuomonė.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Labai pritariu sitai Desiree minciai 4u.gif

Beje, mandarinas man nepatiko - labai jau siaura ryskumo zona. O rozes (ypac raudonoji) labai patiko..
Del mikro objektyvo... Nezinau, kiek tiesos, bet musu destytojas sake, kad jei labai rimtai neuzsiimineji makro, tai uztenka nusipirkti ziedus ir deti juos ant teleobjektyvo - rezultatas toks pats, o ir kainuoja maziau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 30 gruodžio 2007 - 22:46
QUOTE(raige @ 2007 12 30, 19:21)
ka reiskia sandelio, Peppi?

na iki kokiu 5 objektyvu kaip pomegiui, hobiui manau turetu pakakti ax.gif toliau jau man butu "sandelys" biggrin.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 30, 20:32)
Elina, o tu neliudek - pilnas pasaulis surugusiu zmoniu... O tas stazas..... Kartais per metus zmogus ismoksta daugiau, negu kitas per 5....  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

visai ne surugusiu, zmogui padeti norejau ax.gif

ir regis pavyko nes paskutiniuose idetuose kadruose spalvos liux ax.gif
malacius Elina mirksiukas.gif
Atsakyti
Geriausio metu darbo folderis ND vis dar tuscias - bet dar viena metu diena yra, ka gali zinot, gal butent ryt tas geriausias pasigamins hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 30, 21:37)
Geriausio metu darbo folderis ND vis dar tuscias - bet dar viena metu diena yra, ka gali zinot, gal butent ryt tas geriausias pasigamins hihihi.gif

biggrin.gif man vis dar nuskanuoti reiktų. Bet kažko suabejojau ir mąstau ar šįvakar kitos neauspausdinus biggrin.gif Bet kaip ir sakei, dar viena diena yra
Atsakyti
aš ką tik įdėjau tongue.gif . apsispręst buvo labai sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 30, 23:35)
na iki kokiu 5 objektyvu kaip pomegiui, hobiui manau turetu pakakti ax.gif toliau jau man butu "sandelys" biggrin.gif
visai ne surugusiu, zmogui padeti norejau ax.gif

ir regis pavyko nes paskutiniuose idetuose kadruose spalvos liux ax.gif
malacius Elina mirksiukas.gif

Na, tuomet tikriausiai ne taip tave supratau. Nes man tavo frazes nuskambejo mazdaug taip : nepirkite jokios geros technikos, net vistiek nemokate fotografuoti... Is serijos, kai praeis n metu ir busite to verti, galesite ja isigyti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man ką tik mažulis pripozavo hihihi.gif Šiaip neša kudašių nuo objektyvo o šian net pozavo blink.gif Atrinksiu kai ką įdėsiu.
Desiree ir Bitute aš visdar laukiu jūsų komentarų 4u.gif (Kažkuri rašėt kad reikia kaulyti tai tą ir darau) biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas netycia turi argumentuota nuomone apie Sigmos 30mm f1,4 objektyva HSM (su vidiniu atofokusavimo varikliuku, suprask)? Mane cia tas autofokusas labiausiai ir vilioja (Nikonistai su 40 supras).Svarstau apie ji kaip apie alternatyva Nikkor 50mm f 1,4. Tas 30 ant skaitmenos vis tiek 45 pavirsta, kaip suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 30, 22:52)
Desiree ir Bitute aš visdar laukiu jūsų komentarų  4u.gif  (Kažkuri rašėt kad reikia kaulyti tai tą ir darau)  biggrin.gif

lotuliukas.gif
man labiausiai patinka antra (dangus tikriausiai toks ir buvo baltas?). tokia kaip ir neypatinga foto, bet ji man visai maloniai žiūrisi.
kanalas ne schmoll.gif net nežinau kodėl. kažkas kompoziciškai netvarkoj g.gif
ežiukai ir malonūs akiai ax.gif
ai, dar nepatinka juodas rėmas.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 22:15)
V.V parašė, kad bijo įsitraukt į SM internetinę erdvę, bijo, kad laiką atims. Mudvi- pažįstamos šiek tiek. Šiandien turėjau galimybę su ja arbatos gerti, bet juk mano mažas serga. Tikrai su ja susitiksiu, juolab, kad ji- labai draugiška, komunikabili ir , manau, linkusi man atskleisti foto paslaptis, mergaitė smile.gif  4u.gif

o tu kviesk tik į mūsų temą. mes juk daug laiko neatimsim biggrin.gif velnias, pavydžiu tokios draugystės blush2.gif
Atsakyti
aš tai nesijaučiu turinti ką dėti kaip geriausią savo metų darbą..

dėl technikos pirkimo pasisakysiu kaip besimokanti. galbūt dar tik mokantis neverta pirkti visko iš eilės, net jeigu yra galimybės tai daryti, nes tokiu būdu, manau, yra rizika, kad žmogus blaškysis norėdamas išbandyti visą techniką, skubės panaudoti visas galimybes, o realiai nepanaudos jokių. mano nuomone, mokantis naudingiau koncentruotis ilgesnį laiką į vieną ar daugiausia - porą objektyvų. galų gale, praktika rodo, kad vieną dalyką mokytis lengviau, negu iš karto kelis..

neužmėtykit akmenimis wink.gif

p.s. man rods Abo jau turi leliuką.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 30 gruodžio 2007 - 23:10
QUOTE(bite maja @ 2007 12 31, 00:03)
o tu kviesk tik į mūsų temą. mes juk daug laiko neatimsim  biggrin.gif velnias, pavydžiu tokios draugystės blush2.gif

smile.gif parašė " neviliok, ir taip ir taip kūdra įtraukė, bijau dar ir į SM įsitraukti". Be to, ji gana užsiėmusi moteris, turi savo grožio saloną. Na, kuomet susitiksiu, pabandysiu pakalbinti darkart. O šiaip rašysiuos ką pasakos apie fotografavimą, nes viską pamirštu doh.gif , tada jums perpasakosiu bigsmile.gif. Mudvi nesam dar draugės, tik vyrai pabendrauja. O va šįvakar gavom pakvietimą arbatos, o kad negalėjau nueiti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2007 12 31, 00:07)

neužmėtykit akmenimis wink.gif

p.s. man rods Abo jau turi leliuką.. ax.gif

Turi turi smile.gif , mergytę. Vakar pagimdė

Dėl technikos, tai man jau kitinuko nebepakako unsure.gif , labai norėjau rimtesnio. Portretinuko irgi labai norėjosi ir negaliu juo atsidžiaugti. O makro būtent žiedą ir turiu 4u.gif . A, dar blykstę. Tai va tiek tos technikos pas mane smile.gif . Oi, dar štatyvas. Nu bet tas juk- būtinas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 30 gruodžio 2007 - 23:11
QUOTE(Desiree @ 2007 12 30, 23:43)
biggrin.gif man vis dar nuskanuoti reiktų. Bet kažko suabejojau ir mąstau ar šįvakar kitos neauspausdinus  biggrin.gif  Bet kaip ir sakei, dar viena diena yra

o kur jusu fotografijas galima pamatyti ? blush2.gif smile.gif
Atsakyti