ka reiskia sandelio, Peppi? Universalaus gero objektyvo kaip ir nera. Situaciju buna visokiu. Jei zmogus turi galimybe turet po kokybishka objektyva kiekvienai ish ju... Kodel jam neturet?
Žodžiu pasirodau ir aš iš kemsynų Pirmasis pasivaikščiojimas (tiksliau važiavimas mašiniuku, sustojimas, fotografavimas ir atgal į mašiną) nepraėjo be nuotykių Vos tik sustojau prie kanalo tvoros praeinantis vyras užklausė '' Ar tu matai tai ko aš ten nematau?'' Sakau "nžn dar, reikia per objektyvą pažiūrėt'', jis sako "Tu profesionali fotografė?'' sakau "Ne, tik gavau dovanų fotoaparatą'' jis ''Nu bet jis atrodo kaip profesionalus'' Žodžiu dar paklausė iš kur aš, kai pasakiau kas iš Lietuvos, pasakė "Labas" (primenu kad aš Airijoje ir užkalbines vyriškis airis) Ir pasakė kad Lietuvaitės gražiausios
Tai va
Labiausiai vykusi visomis prasmėmis mano akimis yra ši, kurią pavadinau "Ežiukai"
Tadu šita tiesiog norėjau parodyt nerealų medį net nžn jo pavadinimo.
Čia ryškumo trūko todėl šarpinau, nes buvo ilgesnis išlaikymas, o aš buvau be trikojo.
Čia tas kanalas, labai prašau komentarų dėl visko
O čia tas pats žaliasis stulpas (nu ne medis ten) iš kitur, labai vaizdą gadina laidai, juos kažkaip su PS panaikint galima, ane?
Niugis pakomentuokit netingėkit
Tai va
Labiausiai vykusi visomis prasmėmis mano akimis yra ši, kurią pavadinau "Ežiukai"
Tadu šita tiesiog norėjau parodyt nerealų medį net nžn jo pavadinimo.
Čia ryškumo trūko todėl šarpinau, nes buvo ilgesnis išlaikymas, o aš buvau be trikojo.
Čia tas kanalas, labai prašau komentarų dėl visko
O čia tas pats žaliasis stulpas (nu ne medis ten) iš kitur, labai vaizdą gadina laidai, juos kažkaip su PS panaikint galima, ane?
Niugis pakomentuokit netingėkit
Dar dėl visa ko įmetu kanalą spalvotai
Elina ačiū
Elina ačiū
O kas tas "zuvies.... kazkas", ko Elina nori?
Elina, o tu neliudek - pilnas pasaulis surugusiu zmoniu... O tas stazas..... Kartais per metus zmogus ismoksta daugiau, negu kitas per 5....
Elina, o tu neliudek - pilnas pasaulis surugusiu zmoniu... O tas stazas..... Kartais per metus zmogus ismoksta daugiau, negu kitas per 5....
[quote=Sapokliaka,2007 12 30, 21:32]
[/quote]
Va, žiūrėk koks objektyvas, tokias nuotraukas galima išgauti, aš tik vakar jį pamačiau
[quote=Elina,2007 12 30, 01:17]
Tiesa, va kokį objektyvą bandžiau. Vadinasi "žuvies akis". Įdomu kam reikalingos tokios nuotraukos?
[/quote]
Va čia yra pvz keletas
[/quote]
va kokios nuotraukos. Juo fotkina architektūrą, interjerą, peizažus
[/quote]
Va, žiūrėk koks objektyvas, tokias nuotraukas galima išgauti, aš tik vakar jį pamačiau
[quote=Elina,2007 12 30, 01:17]
Tiesa, va kokį objektyvą bandžiau. Vadinasi "žuvies akis". Įdomu kam reikalingos tokios nuotraukos?
[/quote]
Va čia yra pvz keletas
[/quote]
va kokios nuotraukos. Juo fotkina architektūrą, interjerą, peizažus
Eziukai idomiausi, bet man norisi ryskesnio makro, geresnio fokusavimo lyg truksta Koks ISO - kzk juodam fone tokie keisti plotai man matosi Kur medi rodai - dangus visiskai bespalvis, isdeges ar toksai buvo, bet grozio neprideda. o paskutinese 2 - kadravimas kzk netikes (labai panasus ir kanalo, ir medzio) - tipo vienas pailgas objektas (kanalas, medis) ir siauras kadras ireminantis tik ji. Placiau ar kitu rakursu norisi imti. J/b pilkokas. Laidus panaikinti gal ir galima, bet mano galva, cia ne ta nuotrauka, kur jau vertetu tiek vargti su PS
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 30, 21:32)
Na, man tik labai nesmagu pasidarė, nes perskaičiusi, pamaniau, kad be reikalo džiaugiausi ir didžiavausi savo progresu, jei tikrai viskas taip nevykę. Bet dabar persigalvojau , nemanau, kad veidmainiavot pagirdami ir pasidžiaugdami mano gerėjančiom foto. Žinau, kad iki puikios kokybės man reikia dar labai daug dirbti, bet labai džiaugiuosi, kad jau perpratau fokusą, ryškumą, kas mane labiausiai erzindavo ir stabdydavo mokytis. Pramokau visokius F, išlaikymus- kas man buvo mistika. O juk Canon turiu nuo liepos mėnesio, palygint ne taip jau ir seniai . Taip kad laiko mokytis dar turiu be didelio gėdos jausmo
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 30, 20:38)
Eziukai idomiausi, bet man norisi ryskesnio makro, geresnio fokusavimo lyg truksta Koks ISO - kzk juodam fone tokie keisti plotai man matosi Kur medi rodai - dangus visiskai bespalvis, isdeges ar toksai buvo, bet grozio neprideda. o paskutinese 2 - kadravimas kzk netikes (labai panasus ir kanalo, ir medzio) - tipo vienas pailgas objektas (kanalas, medis) ir siauras kadras ireminantis tik ji. Placiau ar kitu rakursu norisi imti. J/b pilkokas. Laidus panaikinti gal ir galima, bet mano galva, cia ne ta nuotrauka, kur jau vertetu tiek vargti su PS
Juo aš apie makro irgi pagalvojau, norėjau parašyt, kad objektyvas ne makro taip kad Žadu žadu, gal kai būsiu LT nusipirksiu kokį makro, labai mane traukia ant mažyčių detalių, vabaliukų ir t.t. ISO ten 200, F 7.1, 1/60s Kas su fonu ten gavosi pati kolkas nesuvokiu siaip fonas buvo visiškai nejuodas, o kaip į jį pavirto - man tai dar mistika
Ačiū už komentarus nuotraukoms