Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ka reiskia sandelio, Peppi? doh.gif Universalaus gero objektyvo kaip ir nera. Situaciju buna visokiu. Jei zmogus turi galimybe turet po kokybishka objektyva kiekvienai ish ju... Kodel jam neturet?
Atsakyti

Sėkmės ir kūrybingų metų visoms (-iems) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 30 gruodžio 2007 - 19:59
bitėmaja, matyt šis mano monitorius per šviesus, nes dėl tamsumo vis susilaukiu pastabų unsure.gif
Atsakyti
Pupeliuk, pratrink savo dėžutę !!!!!!!! aš tau dar daug klausimų turiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 30 gruodžio 2007 - 20:09
Žodžiu pasirodau ir aš iš kemsynų biggrin.gif Pirmasis pasivaikščiojimas (tiksliau važiavimas mašiniuku, sustojimas, fotografavimas ir atgal į mašiną) nepraėjo be nuotykių doh.gif Vos tik sustojau prie kanalo tvoros praeinantis vyras užklausė '' Ar tu matai tai ko aš ten nematau?'' lotuliukas.gif Sakau "nžn dar, reikia per objektyvą pažiūrėt'', jis sako "Tu profesionali fotografė?'' sakau "Ne, tik gavau dovanų fotoaparatą'' jis ''Nu bet jis atrodo kaip profesionalus'' blush2.gif Žodžiu dar paklausė iš kur aš, kai pasakiau kas iš Lietuvos, pasakė "Labas" blink.gif (primenu kad aš Airijoje ir užkalbines vyriškis airis) biggrin.gif Ir pasakė kad Lietuvaitės gražiausios flirt.gif
Tai va smile.gif
Labiausiai vykusi visomis prasmėmis mano akimis yra ši, kurią pavadinau "Ežiukai"
user posted image

Tadu šita tiesiog norėjau parodyt nerealų medį ax.gif net nžn jo pavadinimo.
Čia ryškumo trūko todėl šarpinau, nes buvo ilgesnis išlaikymas, o aš buvau be trikojo.
user posted image

Čia tas kanalas, labai prašau komentarų dėl visko blush2.gif
user posted image

O čia tas pats žaliasis stulpas (nu ne medis ten) iš kitur, labai vaizdą gadina laidai, juos kažkaip su PS panaikint galima, ane?
user posted image

Niugis pakomentuokit netingėkit 4u.gif
Atsakyti
Getter, nu jau kaip man ežiukai patiko blink.gif . Ir spalvos ir tai, kad tu juos pamatei smile.gif . Labai labai patiko wub.gif

Kanalo kadravimas labai patiko 4u.gif .
Ir dėkui, kad taip puikiai atstovauji, mus, gražias ir protingas didis.gif , lietuvaites Airijoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 30 gruodžio 2007 - 20:26
Dar dėl visa ko įmetu kanalą spalvotai
user posted image

Elina ačiū 4u.gif
Atsakyti
O kas tas "zuvies.... kazkas", ko Elina nori? blush2.gif ax.gif

Elina, o tu neliudek - pilnas pasaulis surugusiu zmoniu... O tas stazas..... Kartais per metus zmogus ismoksta daugiau, negu kitas per 5.... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Sapokliaka,2007 12 30, 21:32]
O kas tas "zuvies.... kazkas", ko Elina nori? blush2.gif ax.gif
[/quote]
Va, žiūrėk koks objektyvas, tokias nuotraukas galima išgauti, aš tik vakar jį pamačiau smile.gif

[quote=Elina,2007 12 30, 01:17]
Tiesa, va kokį objektyvą bandžiau. Vadinasi "žuvies akis". Įdomu kam reikalingos tokios nuotraukos? g.gif

user posted image
[/quote]

Va čia yra pvz keletas mirksiukas.gif
[/quote]
va kokios nuotraukos. Juo fotkina architektūrą, interjerą, peizažus

Atsakyti
Eziukai idomiausi, bet man norisi ryskesnio makro, geresnio fokusavimo lyg truksta g.gif Koks ISO - kzk juodam fone tokie keisti plotai man matosi unsure.gif Kur medi rodai - dangus visiskai bespalvis, isdeges ar toksai buvo, bet grozio neprideda. o paskutinese 2 - kadravimas kzk netikes (labai panasus ir kanalo, ir medzio) - tipo vienas pailgas objektas (kanalas, medis) ir siauras kadras ireminantis tik ji. Placiau ar kitu rakursu norisi imti. J/b pilkokas. Laidus panaikinti gal ir galima, bet mano galva, cia ne ta nuotrauka, kur jau vertetu tiek vargti su PS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 30 gruodžio 2007 - 20:39
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 30, 21:32)

Elina, o tu neliudek

Na, man tik labai nesmagu pasidarė, nes perskaičiusi, pamaniau, kad be reikalo džiaugiausi ir didžiavausi savo progresu, jei tikrai viskas taip nevykę. Bet dabar persigalvojau smile.gif , nemanau, kad veidmainiavot pagirdami ir pasidžiaugdami mano gerėjančiom foto. Žinau, kad iki puikios kokybės man reikia dar labai daug dirbti, bet labai džiaugiuosi, kad jau perpratau fokusą, ryškumą, kas mane labiausiai erzindavo ir stabdydavo mokytis. Pramokau visokius F, išlaikymus- kas man buvo mistika. O juk Canon turiu nuo liepos mėnesio, palygint ne taip jau ir seniai blush2.gif smile.gif . Taip kad laiko mokytis dar turiu be didelio gėdos jausmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 30, 20:38)
Eziukai idomiausi, bet man norisi ryskesnio makro, geresnio fokusavimo lyg truksta g.gif Koks ISO - kzk juodam fone tokie keisti plotai man matosi unsure.gif  Kur medi rodai - dangus visiskai bespalvis, isdeges ar toksai buvo, bet grozio neprideda. o paskutinese 2 - kadravimas kzk netikes (labai panasus ir kanalo, ir medzio) - tipo vienas pailgas objektas (kanalas, medis) ir siauras kadras ireminantis tik ji. Placiau ar kitu rakursu norisi imti. J/b pilkokas. Laidus panaikinti gal ir galima, bet mano galva, cia ne ta nuotrauka, kur jau vertetu tiek vargti su PS mirksiukas.gif

Juo aš apie makro irgi pagalvojau, norėjau parašyt, kad objektyvas ne makro taip kad doh.gif Žadu žadu, gal kai būsiu LT nusipirksiu kokį makro, labai mane traukia ant mažyčių detalių, vabaliukų ir t.t. biggrin.gif ISO ten 200, F 7.1, 1/60s Kas su fonu ten gavosi pati kolkas nesuvokiu biggrin.gif siaip fonas buvo visiškai nejuodas, o kaip į jį pavirto - man tai dar mistika lotuliukas.gif
Ačiū už komentarus nuotraukoms 4u.gif
Atsakyti