Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2007 12 30, 19:21)

kaip nuimineji spalvas ir kam? gal parodyk pora kadru nesharpinusi ir nenuemusi spalvu mirksiukas.gif
jei labai norisi - apkirpk ir pastumdyk tik nedaug levels mirksiukas.gif

Man patinka j/b spalvos, be to, ne visuomet yra suderinti\os rūbelių spalvos, tam ir nuimu splavas dažniausiai. Paskutines nuotraukas kur įkėliau, man žiūrisi tik j/b.
O ar jūs čia keldamos nuotraukų nė kiek nešarpinat? Juk automatiškai mažinant, keliant dingsta ryškumas. Įdedu dvi foto tieisiai iš kortelės, net nekarpytas. Tik nežinau kam tai darau. Retas kuris nekoreguoja nuotraukų, neparuošia internetui, mano nuotraukos gi irgi ne visuomet j/b, ne visuomet daug šarpintos.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 30, 18:29)
neliudek, fotografuok mirksiukas.gif
Elina, ta kur berniukas maudosi be PS?
jei cia apie ta tai ji persharpinta...

man rodos, kad apie Elina šneka apie tą, kur sruogą suka g.gif man ji - normali iš techninės pusės g.gif
Atsakyti
Šita...Elina...Kai aš pasakiau kokį fotoaparatą gavau, kažkas irgi nusistebėjo, kad nuo TOKIO pradedu tongue.gif Nu tai ką, man dabar daryti, atsisakyti TOKIO ir imti ne tokį gerą vien todėl, kad aš pradedu mokintis? Niaaaa schmoll.gif Šiuo atveju galimybės apsprendžia viską mirksiukas.gif Jei aš galiu - perku kas geriausia ir mokausi su geriausiu, bet neužsibrėžiu tikslo, kad fotoaparatas padarys mane profe schmoll.gif Manau kad tu taip pat 4u.gif Pvz aš jau gailiuosi, kad nusipirkau ale universalų abjektyvą, o galėjau nusipirkt žymiai geresnį (nes galimybės tam yra), ale trūko žinių tuo metu unsure.gif O šita tema tam ir yra kad, pasikonsultuot, paklaust, pasiteiraut ir net abejot. Juk ir pats pavadinimas "MOKOMĖS fotografuoti'' pasako kad čia renkamės mokytis mirksiukas.gif

Peppi tau toks retorinis klaisimukas biggrin.gif jei tau pasiūlytų išsirinkt geriausią (fotiką ar objektyvą), negi tu jo atsisakytum sakydama "Nu neeee, aš dar mokausi, imam prastesnį'' biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 30, 19:29)
neliudek, fotografuok mirksiukas.gif
Elina, ta kur berniukas maudosi be PS?
jei cia apie ta tai ji persharpinta...

Aš, atrodo, daugiau nieko ir nedarau, tik fotografuoju smile.gif . Taip, su berniuko foto nėra nieko daryta, fotkinta su blykste, vakar vėlai
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 30, 18:40)
Peppi tau toks retorinis klaisimukas  biggrin.gif  jei tau pasiūlytų išsirinkt geriausią (fotiką ar objektyvą), negi tu jo atsisakytum sakydama "Nu neeee, aš dar mokausi, imam prastesnį''  biggrin.gif  4u.gif

tu čia gerą klausimą uždavei biggrin.gif aš tai tikrai neatsisakyčiau lotuliukas.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 18:40)
Aš, atrodo, daugiau nieko ir nedarau, tik fotografuoju smile.gif . Taip, su berniuko foto nėra nieko daryta, fotkinta su blykste, vakar vėlai

nuėjau dar kartą pažiūrėjau tą nuotrauką duše. su šarpu viskas ten normaliai, bent jau man žiūrint. tik man atrodo, kad ji buvo pereksponuota ir fokusas jos yra šiek tiek nuklydęs į plaukus, o norisi, kad būtų į veidą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 30 gruodžio 2007 - 18:50
QUOTE(peppi @ 2007 12 30, 18:10)
o manojo instrukcija rusu kalba... verysad.gif

na mano irgi, tik man tai ne kliūtis. ax.gif

na ir mano kvietkas. nieko ypatingo. su kompozicijom bėda. doh.gif
user posted image

čia kliūna juodas kampas, bet toks jau buvo apšvietimas fotografuojant, klonuot nesinorėjo schmoll.gif per daug vargo ir per sudėtinga, kažkiek įdomumo gal priduoda, bet kliūna vis tiek lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 30, 18:37)
man rodos, kad apie Elina šneka apie tą, kur sruogą suka  g.gif man ji - normali iš techninės pusės  g.gif

taip, su ta viskas tvarkoj, nera to paties pasikartojancio kazko...as turiu itarima, kad visgi cia tas spalvu nuiminejimas duoda savo ax.gif

Elina, va su tomis, kurias dabar ikelei nekoreguotas ir nekarpytas irgi viskas tvarkoje (nekalbu apie fokusa ar dar ka o tik apie spalvas)

QUOTE(Getter @ 2007 12 30, 18:40)

Peppi tau toks retorinis klaisimukas  biggrin.gif  jei tau pasiūlytų išsirinkt geriausią (fotiką ar objektyvą), negi tu jo atsisakytum sakydama "Nu neeee, aš dar mokausi, imam prastesnį''  biggrin.gif  4u.gif

nu ir atsisakyciau...del keliu priezasciu ax.gif
anksciau, kai zinojau maziau - buciau ciupusi viska is eiles ka pasiulytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 30, 19:48)

nuėjau dar kartą pažiūrėjau tą nuotrauką duše.

Va originalas, atsiprašau, nekarpiau. Taip, šitoje tvarkiau spalvas, nes su wb nesusitariu, ypač vonioje

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 30, 18:48)
nuėjau dar kartą pažiūrėjau tą nuotrauką duše. su šarpu viskas ten normaliai

pasiziurek i viena vandens lasiuka, kuris ties kaklu didesnis toks, nuo sharpo ten net juodas outline'as atsirades mirksiukas.gif

Elina, man sitame kadre kur originalus vonioje velgi geriau ziurisi nekoreguotas variantas mirksiukas.gif

Tikrai ne is piktos valios cia kabinejuos ir technikos pirkimas kiekvieno asmeninis reikalas mirksiukas.gif
Elinos atveju manau kaltas noras koreguoti...jos nekoreguoti kadrai zymiai geriau atrodo uz koreguotus...nuo to manau ir reiketu pradeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 30 gruodžio 2007 - 19:00
QUOTE(peppi @ 2007 12 30, 18:52)
nu ir atsisakyciau...del keliu priezasciu ax.gif
anksciau, kai zinojau maziau - buciau ciupusi viska is eiles ka pasiulytu mirksiukas.gif

Bet klausimas ne apie tai cool.gif Tu žinotum kad tas (daiktas) yra GERIAUSIAS, nu netikiu kad nenorėtum mokintis su geriausiu tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 30, 19:00)
Bet klausimas ne apie tai  cool.gif  Tu žinotum kad tas (daiktas) yra GERIAUSIAS, nu netikiu kad nenorėtum mokintis su geriausiu  tongue.gif

as kazkaip ir zinojau, kad nepatikesi mirksiukas.gif

matai, geriausias fotoaparatas turi tokiu pribumbasu, kuriu man jau nereikia...jo net svoris visai kitas, vadinasi negaleciau veztis vaziuodama motociklu, negaleciau palikti palapineje nes bijociau dregmes, vagiu...
man tokio nereikia ax.gif studijos atidarineti nesiruosiu mirksiukas.gif
bet negali zinoti kas bus po penkeriu metu ax.gif
ir dar...apie tuos geriausius fotoaparatus...esme juk vistiek didziausia optikoje o ne dezuteje mirksiukas.gif
va kai kuriu objektyvu tai tikrai neatsisakyciau...bet sandelio irgi nekaupciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 30, 18:51)
na ir mano kvietkas. nieko ypatingo. su kompozicijom bėda.  doh.gif

man j/b šiek tiek per tamsus gal g.gif o antroj man kaip tik ten viršuj tas šviesus kampas kliūna biggrin.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 18:54)
Va originalas, atsiprašau, nekarpiau. Taip, šitoje tvarkiau spalvas, nes su wb nesusitariu, ypač vonioje

man čia normaliai.
dėl pereksponavimo apsirikau blush2.gif dėl vertimo j/b taip pasirodė. tik fokusas ne toj vietoj, kur norėtųsi ax.gif
Atsakyti