QUOTE(bite maja @ 2007 12 30, 14:20)
Aš Lazdynuose prie ligoninės gyvenu
Aiskutis, kaiminka As matai Karoliniskese prie ''pasaku parko'' tai tavo nuotraukose tokius sirdziai mielus vaizdus matau
Oi, kaip man malonu sulaukti tokiu komentaru. Dziaugiuosi, kad jums patiko.
atrodo, jog siais metais nebepasimatysim. Islekiu svesti naujuju. IKI
Nuosirdziai JUMS, kolegos;) :
http://images31.fotk...17/DSC_0014.jpg
http://images31.fotk...17/DSC_0014.jpg
Įdedu savo nuotrauką į mūsų albumą, į autoportretus , galit eit pažiūrėt ir pakomentuot matyta jum šita nuotrauka, tik va kaip apdirbau, na atrodo gal ir nieko, bet čia negaliu laikyti už natūralią nuotrauką, visiška manipuliacija, nors man taip patinka tokios švelnios spalvos gal kas pasidalins ar įmanoma natūraliai taip išgauti? tokias pastelines spalvas? na galvoju kada su makiažu pabandyt pažaist, bet gi man prieš tai reikia nusipirkt tam priemonių ir išmokt dažytis kažkada autoportreto sumanymui reikėjo ryškaus raudono lūpdažio, bet neradau ne tik kad raudono, bet nė vieno neradau moteris, aš, škia
Valanda, labai labai gražus atvirukas Ačiū labai už sveikimus
Elina, o kokį nusipirkai? teleobjektyvą?
Valanda, labai labai gražus atvirukas Ačiū labai už sveikimus
Elina, o kokį nusipirkai? teleobjektyvą?
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 30, 16:23)
Canon EF 17-40mm f4.0L USM
valanda, dėkui už nuostabų atviruką ir negaliu nepagirt antrosios tavo foto. atrodo kiek peršarpinta, bet jaučiu tai tik optinė apgaulė, dėl esančių smulkių detalių.
Žvėrio moters ir aš negaliu nepagirt. gražuolė be žodžių ir labai natūrali šioje foto atrodo, ne per ryški
Elinos kalėdų senis dosnus kaip reta. net užpavydėjau
Desiree zuikučio serija puiki, bet konkrečiai šitoj su supynėmis man apačios trūksta, o kūdrinės spalvotos nespėjau pamatyt
aš nukakinau savo orchidėją tiesiog, kai jūs visi čia fotografavot, jos vien šaka paskutines savaites gyveno, o naujoji dar tik žiedus sukrovus buvo, tai laukiau kai pražįs. tik pas mane ji problematiškesnė, nes violetinė, o ne šviesi kaip jūsiškės.. žiūrėsiu kas gavosi. bent vieną kadrą įmesiu tikrai. žaidžiau šviesa, kampais ir t.t.
iškilo klausimas, kaip tvarkotės su WB, kai nuo lango krenta dienos šviesa, o iš kitos pusės kaitrinė lempa šviečia jei nustatau pagal kaitrinė, nugeltonuoja dienos šviesos pusės, jei nustatau dienos šviesai WB, tai numėlynuoja šešėliai ši problema taip ir liko neišspręsta. einu paskutines dienas Nikon capture pasidžiaugsiu trail'u, bo nerandu vaistukų niekur šiai versijai.
Žvėrio moters ir aš negaliu nepagirt. gražuolė be žodžių ir labai natūrali šioje foto atrodo, ne per ryški
Elinos kalėdų senis dosnus kaip reta. net užpavydėjau
Desiree zuikučio serija puiki, bet konkrečiai šitoj su supynėmis man apačios trūksta, o kūdrinės spalvotos nespėjau pamatyt
aš nukakinau savo orchidėją tiesiog, kai jūs visi čia fotografavot, jos vien šaka paskutines savaites gyveno, o naujoji dar tik žiedus sukrovus buvo, tai laukiau kai pražįs. tik pas mane ji problematiškesnė, nes violetinė, o ne šviesi kaip jūsiškės.. žiūrėsiu kas gavosi. bent vieną kadrą įmesiu tikrai. žaidžiau šviesa, kampais ir t.t.
iškilo klausimas, kaip tvarkotės su WB, kai nuo lango krenta dienos šviesa, o iš kitos pusės kaitrinė lempa šviečia jei nustatau pagal kaitrinė, nugeltonuoja dienos šviesos pusės, jei nustatau dienos šviesai WB, tai numėlynuoja šešėliai ši problema taip ir liko neišspręsta. einu paskutines dienas Nikon capture pasidžiaugsiu trail'u, bo nerandu vaistukų niekur šiai versijai.
QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 16:27)
Canon EF 17-40mm f4.0L USM
L-kė, tai suprantu, kad geras kiek man leidžia Canon išmanymas kitinį pakeitei? bet tai faina.... o jaučiu fotografuot, tai reikia kaip ir su bet kokiu priprast, su tavo užsispyrimu ir tokiu sparčiu ėjimu į priekį greit pamatysim gražias nuotraukas ir su šiuo
va kitinį į šviesesnį ir aš norėčiau pakeist, bet lauko salygom fotografuojant maniškis kol kas mane tenkina, vis tiek namie tik su portretinuku fotografuoju..
Papildyta:
Sansara, žinau šitą situaciją - kai lauke dar nevisai tamsu, ir sklinda šviesa per langą, o WB nustatytas kaitrinėm teko fotografuot tokiom salygom, labai bjauriai gaunasi - ta mėlyna spalva pro langą labai gadina reikala
QUOTE(valanda @ 2007 12 30, 13:43)
nuostabios ledinės gėlės. Lauksim grįžtant Gero ir lengvo šuolio į naujuosius
Pupeliuk, apžiūrėjau tavo portretą. Kalbant apie kompoziciją, man ši labiausiai patiko iš visų, kurias jau anksčiau rodei. Spalvos mielos. Jei nenori Kūdron dėti įvertinimams, kelk į Kitus darbus. Ten susilauksi tik komentarų
QUOTE(Getter @ 2007 12 29, 19:29)
Ale niekas taip ir neatsakėt ar kas nors dirbat su LIGHTROOM programa? Ir apie tai kaip paneikinti tuotraukos info? Labai labai prašau atsakykit
kazkaip nepastebejau anksciau klausimo, kur cia spesi viska suskaityt
kuomet exportuoju is Lightroom'o jpeg'us ir pasirenku "To E-Mail" nelieka jokiu exifu, nerodo net su kokiu fotiku fotkinta
Bite Maja, pradziai isijunk ta Lightroom ir pamegink isikelti kelias nuotraukas, gali suprasti, kad ir knygu jam nereikia - kaip lengvai perprantama programele tiesa kai kurios funkcijos man kartais per svelnios bet gal cia tam, kad nepersudytum sharpindamas ar kontrastindamas su spalvom tai tikro bieso galima pridirbt
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 30, 00:07)
Na ką, lakuojam nagučius ir į svečius
man verinukas labai grazus
QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 14:56)
Elina...man jau ima atrodyti, kad tu labai skubi...skubi pirkti technika o ne mokytis...juk fotografuoji TU o technika tik irankis
buna zmones, kurie prisiperka kruvas objektyvu o po metu, kitu viska parduoda, spjauna...nes nesigauna jiems tipo fotografuoti, nes mane, kad technika viska isspres (as nesakau, kad tu is ju )
rasyk prie kiekvienos ikeltos nuotraukos charakteristikas ir svarbiausia ka su PS dar jai darei as pastebiu visose tavo nuotraukose charakteringa kazkoki dalyka, kuris neleidzia tau pasiekti norimos kokybes...
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 30, 10:55)
aš tai tą ausytę pati bijojau kirpt, kad vaikui neskaudėtų..
nežinau, man mano variantas vis tik artimesnis, nors akys išlindo į priekį Tavajame..
bet ką man su tuo j/b daryt?... tos instrukcijos, kurios pas Jus vadinamos "wyshnios scriptas", dviem atvejais ir duoda tą pilką rezultatą (dviem paprastaisiais būdais verčiant: grayscale ir desaturate), o dviem sudėtingaisiais - man asmeniškai neišėjo jau pats pirmasis žingsnis. bet aš su layer'iais išvis nesu nieko darius, gal todėl it doesn't make sense to me..
QUOTE(Globaliste @ 2007 12 30, 13:14)
mm tokios man svelnios plaukiancios nuotraukytes. vos ne kaip is ciurlionio paveikslu
galite pasipasakoti trumpai, kokia cia technima padaryta ?? koks fotikas, juostinis, skaitmeninis. ar po to cia kazkaip spalvos kokia programele padeliotos ?
domina mane kol kas fotografijos mokslo teorija...
galite pasipasakoti trumpai, kokia cia technima padaryta ?? koks fotikas, juostinis, skaitmeninis. ar po to cia kazkaip spalvos kokia programele padeliotos ?
domina mane kol kas fotografijos mokslo teorija...
aš irgi norėjau valandos paklausti ne tik, kokie buvo nustatymai, bet ir kur fokusavai?..
Desiree, aš tiesiog nenoriu, kad šis portretas iš viso būtų prie mano darbų toks, kokį jį padariau... tai nelabai atspindi mano fotografavimo, o tik manipuliaciją..