Sveiki,
Desiree, spėjau užmatyti tavo spalvotą portretuką - nuostabios spalvos!! ir tikrai sutiksiu su tavimi, kad juostiniui neprilygs skaitmena, galima ir spalvas padaryt ir j/b prorgramiškai, bet to gylio, kuris išgaunamas juosta, manau nepavyks pasiekti, kam tada atsirado HDR? juk jis atsirado dinaminiam skaitmeninių vaizdų diapazonui didinti, ko nereikia juostoje.. va man pačiai pasiemus juostines nuotraukas su jomis nieko nesinori daryti - arba į albumą (ant sienos) arba jei nesigavo į šiukšlių dėžę, o čia su skaitmena kabau kabau prie PS, gal pavyks ką išspausti... nebematau prasmės nuotraukų apdirbimo kažkodėl... va tarkim pabandžiau tokį tutorialą
http://www_eyesondes...icturemanip.htm , norėjau savo apdribtą autoportretą įkelti į kūdrą, tiesa ir įkėliau, bet buvo naktis ir jaučiu nieks nespėjo užmatyt
bet greit išėmiau, nusprendusi, kad geriau jau fotografuot mokyčiaus...
tai vat, skaitmena gerai, ypatingai mokantis, gali sau pleškint kiek nori ir trini veik viską lauk, patogu, tiek juosta, tiek skaitmena turi savo vietą manau, išbandžiusi juostą, ją pamilau, tačiau tikrai neatsisakysiu ir skaitmenos
Elina, geras tavo Kalėdų senis!!
kad man tokį
Fish-eye mano trokštamiausias šiuo metu objektyvas
kitinio, tele ir portretinio man kol kas per akis, o va žuviaakio norėčiau, kadangi mano fotografuojami objektai šiuo metu daugiausia architektūra ir žmonės... Žuviaakis architektūrai nerealu!
Valanda, tavo paskutinė nuotrauka nuostabi!! ant sienos tokią! Man labai patinka paskutiniai tavo darbai, kuriuos visad seku Kūdroje
nors ne visada pakomentuoju..
ZverisKLP, pritarsiu visom, kad nuostabų modelį turi
bet va fotografavimui dar treniruotis reikia, tikrai pagalvok dėl tokių online "kursų"
Desiree ir kitos tikrai patarsim
Dar Bitelės nuotraukas buvau užmačius
super! Ypač antroji! Tik man klausimas kodėl viską karpai kvadratu?
man noris horizontalių
Dar labai laukiu, kada gaus mano mainų nuotrauką
jaučiu kad iki Naujų negaus, toli skrenda...