Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(valanda @ 2007 12 30, 12:20)

Kur jūs tą ledą radot? man irgi jo reik žvejybai!!!!
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 30, 13:35)
Kur jūs tą ledą radot? man irgi jo reik žvejybai!!!!
Vilniaus mieste:))). Tupejo ten tokiu zveju. ir nemazai:)). Nors prieik ir paprasyk, kad pasitrauktu, nes vaizdziali uzstoja:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 30 gruodžio 2007 - 12:38
QUOTE(valanda @ 2007 12 30, 11:25)
Dar vienas vakarykstis. Paskutinis. Kad neikyreciau;)

neįkyrėsi, daugiau tokių vaizdų. Tik atsivertus puslapį atrodo, kad vos vos griūna į kairę, bet nežinau kaip ten išties. Spalvos tai pavydėtinos.

O tu kitąkart žvejams sakyk arba aš jus fotografuoju, arba žuvis išbaidau. Rinkitės biggrin.gif Ir turėsi žvejų portretų su ilgais apšerkšnijusiais ūsais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 12 30, 12:25)

Tokiom neikyresi schmoll.gif
Si man super - isiremint ir ant sienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 30, 13:46)
neįkyrėsi, daugiau tokių vaizdų. Tik atsivertus puslapį atrodo, kad vos vos griūna į kairę, bet nežinau kaip ten išties. Spalvos tai pavydėtinos.

O tu kitąkart žvejams sakyk arba aš jus fotografuoju, arba žuvis išbaidau. Rinkitės  biggrin.gif  Ir turėsi žvejų portretų  su ilgais apšerkšnijusiais ūsais  biggrin.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Bijau as tu zveju. man jie kazkokie ufonautai. Knapsot saltyje, mirkyt sniuriuka su kabliuku , ir laukt naujuju... Nzn:))))
Desiree, del kritimo.Vienur krantas toliau, kitur arciau, taigi tokia optine apgaule.Istiesint nepavyksta. Nebent krantus uzpilt:))))

Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 30, 13:51)
Tokiom neikyresi  schmoll.gif
Si man super - isiremint ir ant sienos 4u.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 12 30, 13:25)
Man labai malonu, kad Tau patiko. Beje, atrodo, si skyreli kvadratu uzkretei Tu:). Gerai, kai sekama geraisiais pavyzdziais. Tikiuosi ismokus bent jau neerzinti svetimu akiu, sugebesiu atrasti ir savo stiliu;). O Tu ji jau turi !

user posted image

mm tokios man svelnios plaukiancios nuotraukytes. vos ne kaip is ciurlionio paveikslu bigsmile.gif

galite pasipasakoti trumpai, kokia cia technima padaryta ?? blush2.gif koks fotikas, juostinis, skaitmeninis. blush2.gif ar po to cia kazkaip spalvos kokia programele padeliotos ?
domina mane kol kas fotografijos mokslo teorija... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globaliste: 30 gruodžio 2007 - 13:15
QUOTE(valanda @ 2007 12 30, 12:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Bijau as tu zveju. man jie kazkokie ufonautai. Knapsot saltyje, mirkyt sniuriuka su kabliuku ,  ir laukt naujuju... Nzn:))))
Desiree, del kritimo.Vienur krantas toliau, kitur arciau, taigi tokia optine apgaule.Istiesint nepavyksta. Nebent krantus uzpilt:))))

Papildyta:

bijot reikia jei nueisi klausti ar kimba lotuliukas.gif O fotografuotis manau tikrai sutiktų 4u.gif
Dėl to kritimo ir aš galvojau, kad ten optinė apgaulė.
Sutinku su Wyshnia, ant sienos tokį darbą 4u.gif
Atsakyti
Valanda, nuotrauka kaip atvirutė (paveikslas), labai išraiškingai graži thumbup.gif Tikrai, Čiurlionį palietei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyWay: 30 gruodžio 2007 - 13:35
Sveiki,

Desiree, spėjau užmatyti tavo spalvotą portretuką - nuostabios spalvos!! ir tikrai sutiksiu su tavimi, kad juostiniui neprilygs skaitmena, galima ir spalvas padaryt ir j/b prorgramiškai, bet to gylio, kuris išgaunamas juosta, manau nepavyks pasiekti, kam tada atsirado HDR? juk jis atsirado dinaminiam skaitmeninių vaizdų diapazonui didinti, ko nereikia juostoje.. va man pačiai pasiemus juostines nuotraukas su jomis nieko nesinori daryti - arba į albumą (ant sienos) arba jei nesigavo į šiukšlių dėžę, o čia su skaitmena kabau kabau prie PS, gal pavyks ką išspausti... nebematau prasmės nuotraukų apdirbimo kažkodėl... va tarkim pabandžiau tokį tutorialą http://www_eyesondes...icturemanip.htm , norėjau savo apdribtą autoportretą įkelti į kūdrą, tiesa ir įkėliau, bet buvo naktis ir jaučiu nieks nespėjo užmatyt tongue.gif bet greit išėmiau, nusprendusi, kad geriau jau fotografuot mokyčiaus... blush2.gif tai vat, skaitmena gerai, ypatingai mokantis, gali sau pleškint kiek nori ir trini veik viską lauk, patogu, tiek juosta, tiek skaitmena turi savo vietą manau, išbandžiusi juostą, ją pamilau, tačiau tikrai neatsisakysiu ir skaitmenos thumbup.gif

Elina, geras tavo Kalėdų senis!! thumbup.gif kad man tokį ax.gif Fish-eye mano trokštamiausias šiuo metu objektyvas blush2.gif kitinio, tele ir portretinio man kol kas per akis, o va žuviaakio norėčiau, kadangi mano fotografuojami objektai šiuo metu daugiausia architektūra ir žmonės... Žuviaakis architektūrai nerealu! cool.gif

Valanda, tavo paskutinė nuotrauka nuostabi!! ant sienos tokią! Man labai patinka paskutiniai tavo darbai, kuriuos visad seku Kūdroje ax.gif nors ne visada pakomentuoju..

ZverisKLP, pritarsiu visom, kad nuostabų modelį turi bigsmile.gif bet va fotografavimui dar treniruotis reikia, tikrai pagalvok dėl tokių online "kursų" wink.gif Desiree ir kitos tikrai patarsim thumbup.gif

Dar Bitelės nuotraukas buvau užmačius bigsmile.gif super! Ypač antroji! Tik man klausimas kodėl viską karpai kvadratu? g.gif man noris horizontalių ax.gif

Dar labai laukiu, kada gaus mano mainų nuotrauką ax.gif jaučiu kad iki Naujų negaus, toli skrenda...
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 30, 13:00)
nebematau prasmės nuotraukų apdirbimo kažkodėl... va tarkim pabandžiau tokį tutorialą http://www_eyesondes...icturemanip.htm , norėjau savo apdribtą autoportretą įkelti į kūdrą, tiesa ir įkėliau, bet buvo naktis ir jaučiu nieks nespėjo užmatyt tongue.gif bet greit išėmiau, nusprendusi, kad geriau jau fotografuot mokyčiaus... blush2.gif

na sudominai. O gal čia bent įdėsi, jei ne į Kūdrą tą autoportretą? Rodos ir dažnai ten žiūrinėju, bet neužmačiau tavojo portretuko.

O Žuviaakio tau tikrai reikėtų 4u.gif Gerai pasakei apie juostelę. Arba gaunasi arba ne. Nesinori nieko daryti su PS. Todėl geras būdas toliau tobulėti. Nes kai su skaitmeniniu fotografuoji vis pirštukai niežti kažką patvarkyt.
Atsakyti
Valanda, man ta paskutinė nereali thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 30, 14:00)
Dar Bitelės nuotraukas buvau užmačius bigsmile.gif super! Ypač antroji! Tik man klausimas kodėl viską karpai kvadratu? g.gif man noris horizontalių ax.gif

dabar man kvadratinis periodas lotuliukas.gif kažkoks nepaaiškinamas noras viską į kvadratą sukišt blink.gif tai kartais gal ir persistengiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2007 12 30, 13:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Bijau as tu zveju. man jie kazkokie ufonautai. Knapsot saltyje, mirkyt sniuriuka su kabliuku ,  ir laukt naujuju... Nzn:))))

mano diedas prie tų ufonautų lotuliukas.gif tu jų nebijok, jie visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
Bitele, prisiminau vel tavo Vilniaus egle smile.gif labai patiko toji nuotrauka 4u.gif Taip pat kabinciau ant sienos wub.gif ir dar kart klausiu - tu Lazdynuose ar Karoliniskese? ax.gif
Atsakyti