Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Mano ligonėlis atsigavo po temperatūros, guli toks leisgyvis prie TV. Nufotkinau naujuoju, bet jis nėra skirtas portretams

user posted image

Šitą nuotrauką jam išsaugosiu. Mažius visuomet plaukelius suka ant galvytės, kai nori miegelio arba prastai jaučiasi, niekad nepagaudavau momento, o va šįkart pagavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 30 gruodžio 2007 - 01:16
QUOTE(Desiree @ 2007 12 30, 01:09)
Bitut, buvo smalsu į mano spalvas pažiūrėti. Kūdroje tarp kitų darbų turiu vieną foto įdėjusi. Išimsiu ryt gal, poryt. Tai čia nedėsiu, kad paskui nepyktumėt  tongue.gif

Ta fotografija uzbure wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 30, 01:07)

oi, kaip gerai turėt moderatorę mūsų temoj biggrin.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 30, 01:09)
Bitut, buvo smalsu į mano spalvas pažiūrėti. Kūdroje tarp kitų darbų turiu vieną foto įdėjusi. Išimsiu ryt gal, poryt. Tai čia nedėsiu, kad paskui nepyktumėt  tongue.gif

nulėkiau pažiūrėt biggrin.gif aš be žodžiu thumbup.gif spalvos nerealios thumbup.gif
aš noriu juostinio fotiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 30, 00:22)
nulėkiau pažiūrėt  biggrin.gif aš be žodžiu  thumbup.gif  spalvos nerealios thumbup.gif
aš noriu juostinio fotiko  doh.gif

Ten skaidres ryškinau kaip paprastą spalvotą juostelę. Vadinasi cross processing. Spalvos išties nerealios. Buvau bandžiusi ir anksčiau, bet kitokias juosteles, gaudavau tokius violetinius portretukus. o šita liuks žalią visur priduoda.
Tai mano Kalėdų denis man atneš pavėluotai Hasselblado antrą "užpakaliuką", kaip aš vadinu. Dėkliuką juostelei. Kad turėčiau du. Kai noriu fotografuoju spalvotai, kai noriu išimu ir įsidedu juodai baltą juostelę. Tai nebūtinai turėsiu skubėti užbaigti vieną, kad įsidėt kitą. Vat.

O Wyšnia tai turi liuks žvėriuką. Tik rodos nefotografuojat juo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 gruodžio 2007 - 01:34
O man rodė kažkokį Canon, sakė nuotraukos prilygsta juostinukams. Įdomu unsure.gif . Ir man dar labai rūpi kaip jūs juostines foto įkeliat į internetą? Skanuojat?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 30, 01:32)
O Wyšnia tai turi liuks žvėriuką. Tik rodos nefotografuojat juo?

turim, ir uzpakaliukus du turim, tik as bijau juo fotografuot. ir bijau del ryskumo, kadangi esu akiniuota varna ir su skaitmena be autofokuso niekur, tai vis galvoju, kad tiek nugrybausiu, kad demesio verto nieko nebus unsure.gif
Ta zveri MB jaukinasi, jam labai limpa... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 00:36)
O man rodė kažkokį Canon, sakė nuotraukos prilygsta juostinukams. Įdomu unsure.gif . Ir man dar labai rūpi kaip jūs juostines foto įkeliat į internetą? Skanuojat?

aš kaip "akmens amžiaus" bobutė paburbėsiu, kad skaitmena juostinukams neprilygs rezultatais. Bent jau ne juodai baltos foto.
O nuotraukas skanuoju. Aišku kokybė kenčia. Bet noro investuoti į geresnį skanerį nėra. Nematau tikslo.Geriau juostelių prisipirksiu, ar popieriaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 30, 00:41)
turim, ir uzpakaliukus du turim, tik as bijau juo fotografuot. ir bijau del ryskumo, kadangi esu akiniuota varna ir su skaitmena be autofokuso niekur, tai vis galvoju, kad tiek nugrybausiu, kad demesio verto nieko nebus unsure.gif
Ta zveri MB jaukinasi, jam labai limpa... smile.gif

bet kaip juokingai skamba, fotoaparatas su dviem užpakaliukais lotuliukas.gif bet nežinau kaip lietuviškai tiksliai.

O šiaip veltui bijai. Imk ir pabandyk.
Atsakyti
Getter, patiko Tavo paciuzu nuotraukos, graziai spindi batu peiliai bigsmile.gif
LIGHTROOM programos nenaudoju, reiks pabandyti bigsmile.gif

valanda, patikosi nuotrauka, labai labai.. wub.gif
user posted image

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 30, 01:07)
Na ką, lakuojam nagučius ir į svečius smile.gif
user posted image

Elinos komentarai atitiko ir mano mintis apie Tavo isrinktaja wub.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 02:15)
user posted image

sveikite, persirgs ir nebereiks daugiau vargti su sia liga drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyWay: 30 gruodžio 2007 - 03:06
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 20:24)

A ssita nuotraukyte kadruociau tikriausiai kaip nors taip (man graziau)..
user posted image
Atsakyti
Zveries dama-nuostabus modelis. kartojuosi, bet negaliu nepaskyt.
Elina, puikus kaledu senis. Jis kitaip negali, matydamas tavo aistringa kabinimasi ir akivaizdziai didziausia pazanga;)

Kazkaip labai pralinksmino pokalbis apie "uzpakaliukus":)))

Sapokliak, o man toks kadravimas atrodo skausmingai. Pirmasis var. geriau, nors kazkas jame ir ne visai taip.
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 12 29, 21:30)
aš dar įlendu su savo nuotraukom  ax.gif šį kartą Švedijos pakrantės.

Bitute. Man patiko Tavo nuotrauku melsvas koloritas. Tik kompoziciskai kazkodel jos nelimpa. As uz antraja, bet taip dar norisi erdves sonuose.
Papildyta:
O cia vakaryksciai pasivaiksciojimai ledu;). Kaip visada labai laukiu Jusu kritikos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 12 30, 10:20)

O cia vakaryksciai pasivaiksciojimai ledu;). Kaip visada labai laukiu Jusu kritikos.

man patinka tavo darbai iš paskutinių pasivaikščiojimų. Vakar ta su stulpais ir pušaitėm užstrigo, šiandien ši. Žavi tai, kad vis tik spalvota, bet tų spalvų taip minimaliai. Dar žavi, kad kvadratas. Tiek vakarykštėje, tiek šios dienos labai tinka kvadratukas. Faina, kad grįžai. Ir dar su tokiais mielais akiai vaizdais.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 30, 12:42)
man patinka tavo darbai iš paskutinių pasivaikščiojimų. Vakar ta su stulpais ir pušaitėm užstrigo, šiandien ši. Žavi tai, kad vis tik spalvota, bet tų spalvų taip minimaliai. Dar žavi, kad kvadratas. Tiek vakarykštėje, tiek šios dienos labai tinka kvadratukas. Faina, kad grįžai. Ir dar su tokiais mielais akiai vaizdais.

Man labai malonu, kad Tau patiko. Beje, atrodo, si skyreli kvadratu uzkretei Tu:). Gerai, kai sekama geraisiais pavyzdziais. Tikiuosi ismokus bent jau neerzinti svetimu akiu, sugebesiu atrasti ir savo stiliu;). O Tu ji jau turi !

Dar vienas vakarykstis. Paskutinis. Kad neikyreciau;)

user posted image
Atsakyti