Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Žvėrie, kokia aristokratiško veido, elegantiška tavo moteris wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2007 12 30, 01:28)

Va čia yra pvz keletas  mirksiukas.gif

Visai įdomiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 01:33)
Žvėrie, kokia aristokratiško veido, elegantiška tavo moteris wub.gif
Papildyta:

Visai įdomiai bigsmile.gif

Elina tu čia rimtai ? Vo jmj, kažkaip nepastabėjau ryt reiks atidžiau ją apžiūrėt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 29, 23:44)
Šita patį...priglaudžiau šį skyrelį po savo sparneliu (kodėl- sakyt neprivalau  tongue.gif ) tai jei reikės kokios pagalbos (pvz išimti ankščiau įdėta nuotrauką, patvarkyti sąrašą) drąsiai kreipkitės  mirksiukas.gif 

Tikiuosi įskaitysit  lotuliukas.gif  garsiai rėkaut nenoriu blush2.gif  4u.gif

tuoj patikrinsim tavo galias lotuliukas.gif o tu gali pataisyti temos aprašą? aš per skubėjimą suklydau. turi būti 33 dalis, o ne 32 dalis blush2.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 00:17)
Tiesa, va kokį objektyvą bandžiau. Vadinasi "žuvies akis". Įdomu kam reikalingos tokios nuotraukos? g.gif

asmeniškai man labai patinka žuvies akis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 30, 00:37)
Elina tu čia rimtai ? Vo jmj, kažkaip nepastabėjau ryt reiks atidžiau ją apžiūrėt... g.gif

tep, tep... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 29, 23:37)

Žvėriuk. Tokį modelį turi.
Reik tau kursus online suorganizuoti. Parenkam dieną. Tu ateini čia, susirenki patarimus, leki fotografuoti, rodai pavyzdžius, vėl renki patarimus, vėl iš naujo leki fotografuoti ir t.t. Iki tol, kol parodysi nuostabų savo nuostabios moters portretą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 gruodžio 2007 - 00:47
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 30, 01:37)

Aš labai rimtai. Negaliu atsižiūrėti, jos grožis toks labai subtilus, aristokratiška natūra, elegancija tiesiog švyti, koks kaklas wub.gif ( tokiu retai kuri gali pasigirti: ilgas, grakštus), laikysena kokia išdidi. Tau ją tik fotkint ir fotkint wub.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 30, 01:41)
asmeniškai man labai patinka žuvies akis  ax.gif

bitut, o ką fotkintum? Matai blush2.gif blush2.gif blush2.gif , senelis nesakė kad jau nedovanos objektyvų blush2.gif . Mane jis irgi labai domina. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 30 gruodžio 2007 - 00:49
QUOTE(Desiree @ 2007 12 30, 01:44)

QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 01:48)

Na merginos jūs pavarot blush2.gif

O va dar viena:) Čia jau džiūn nageliai smile.gif
...pšššš nebėra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 30 gruodžio 2007 - 01:15
Gaila, užsimerkė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 29, 23:52)
Na merginos jūs pavarot  blush2.gif

O va dar viena:) Čia jau džiūn nageliai smile.gif

oiiiiiiiiiiiiiiiiiii, griebčiau už kočėlo, tokio kaip pas Žuveliuką autoportrete ir per galvą duočiau už tokią foto lotuliukas.gif
Aš čia nepiktai jei ką 4u.gif Nu Žvėriuk rimtai. Rinkis dieną tiesioginiams kursams. Gana tinginiaut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 gruodžio 2007 - 01:01
QUOTE(Desiree @ 2007 12 30, 00:44)
Reik tau kursus online suorganizuoti. Parenkam dieną. Tu ateini čia, susirenki patarimus, leki fotografuoti, rodai pavyzdžius, vėl renki patarimus, vėl iš naujo leki fotografuoti ir t.t. Iki tol, kol parodysi nuostabų savo nuostabios moters portretą.  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 00:48)
Aš labai rimtai. Negaliu atsižiūrėti, jos grožis toks labai subtilus, aristokratiška natūra, elegancija tiesiog švyti, koks kaklas wub.gif  ( tokiu retai kuri gali pasigirti: ilgas, grakštus), laikysena kokia išdidi. Tau ją tik fotkint ir fotkint wub.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 00:48)
bitut, o ką fotkintum? Matai blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif , senelis nesakė kad jau nedovanos objektyvų blush2.gif . Mane jis irgi labai domina. unsure.gif

kadangi žmonių nefotografuoju, tai gamtą, architektūrą bandyčiau. man tas efektas labai patinka.
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 12 30, 00:58)
oiiiiiiiiiiiiiiiiiii, griebčiau už kočėlo, tokio kaip pas Žuveliuką autoportrete ir per galvą duočiau už tokią foto  lotuliukas.gif
Aš čia nepiktai jei ką  4u.gif  Nu Žvėriuk rimtai. Rinkis dieną tiesioginiams kursams. Gana tinginiaut

ir už tai, kad viešai parodė, tvočiau antrą kartą lotuliukas.gif grait išimk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 30, 00:41)
tuoj patikrinsim tavo galias  lotuliukas.gif o tu gali pataisyti temos aprašą? aš per skubėjimą suklydau. turi būti 33 dalis, o ne 32 dalis  blush2.gif

Done 4u.gif
Atsakyti
Bitut, buvo smalsu į mano spalvas pažiūrėti. Kūdroje tarp kitų darbų turiu vieną foto įdėjusi. Išimsiu ryt gal, poryt. Tai čia nedėsiu, kad paskui nepyktumėt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 30, 01:58)
Gaila, užsimerkė verysad.gif

Jūs nesupratot, čia ji man papozavo ir tas užsimerkimas truko kokias 5 s kol nufotkinau - pamaiva biggrin.gif

na jei nepatinka galiu išimt, dar ne vėlu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 30 gruodžio 2007 - 01:14