Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 12 21, 15:28)
Ar nenusibodau jums? unsure.gif  Bandau vis.....

Elina, ta spalvota liuks. Iš tavo paskutinių bandymų ši labai labai labai patinka. Tik ryškumo vos vos daugiau norisi. Ai bet ką čia kabinėtis. Spalviškai liuks. Susitvarkei!!!!
Ar tame pat kambaryje fotografuoti sūnaus portretukai, kur vakar rodei? Gali būti, kad sunkiai susitvarkai su WB dėl baldų spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 17:33)
Elina, ta spalvota liuks. Iš tavo paskutinių bandymų ši labai labai labai patinka. Tik ryškumo vos vos daugiau norisi. Ai bet ką čia kabinėtis. Spalviškai liuks. Susitvarkei!!!!
Ar tame pat kambaryje fotografuoti sūnaus portretukai, kur vakar rodei? Gali būti, kad sunkiai susitvarkai su WB dėl baldų spalvos.

Oi, kaip apsidžiaugiau bigsmile.gif . Ne, vakar fotkinau geltonoje virtuvėje. O dabar tame kambaryje, kur fotografavau "seimūną". Tas kambarys- vyriausio sūnaus, toks santūriausias, visas tamsiai rudas. Gal dėl to ir WB kiek apsireguliuoja? Nes mūsų virtuvė- svetainė yra ryškiai geltona- oranžinė, ten niekada nesigauna normalios spalvos unsure.gif . Bėgu dar fotkint, esame dviese su mažąja. Prikalbinau smile.gif
Atsakyti
ech...pasiryzau fotografuoti eglute...visai neblogai gavosi bet eme ir akumas nusedo verysad.gif
liudna diena kazkokia siandien...
Atsakyti
Elina, as turbut irgi atsibosiu - o kaip si kart fokusavai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 21, 17:58)
Elina, as turbut irgi atsibosiu -  o kaip si kart fokusavai??? g.gif

Nu nejuokauk- "nusibosiu", aš labai džiaugiuosi bet kokiu dėmesiu smile.gif . F3.5 unsure.gif , 1/125. Ar vėl negerai? unsure.gif

Dar du bandymukai ( čia su blykste negerai gavosi cool.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 21 gruodžio 2007 - 17:19
QUOTE(Elina @ 2007 12 21, 16:16)
Nu nejuokauk- "nusibosiu", aš labai džiaugiuosi bet kokiu dėmesiu smile.gif . F3.5 unsure.gif , 1/125. Ar vėl negerai? unsure.gif

Dar du bandymukai ( čia su blykste negerai gavosi cool.gif )

man patinka. spalvos. ir dar tai, kad neįspraudei jos į kampą. Palikai ervės
Atsakyti
Aš pasigirti norėjau. blush2.gif
Ką tik gavau mainų nuotraukėlę. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 18:29)
man patinka. spalvos. ir dar tai, kad neįspraudei jos į kampą. Palikai ervės

Ačiū. Aš tai džiaugiuosi, kad pagaliau ryškumą gaut pradėjau, gal visgi ne fotiko brokas buvo? Va, paskutines nuotraukas šarpinau 15 proc., o kokios ryškios 4u.gif . Taip džiaugiuosi. Gal pavyks pagaliau įvaldyt tą fokusą ir ryškumą? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 21 gruodžio 2007 - 17:36
nesijaučiu tvirta dėl šios foto. tiesiog tai paskutinis mano idėjos gaudymas prieš ligoninę blush2.gif patiko idėja taip pagaut vaiką... gaudžiau ir bėgantį, ir stovintį. ši pasirodė tokia idėjiškiausia ir nevaikiškiausia blush2.gif na ne tokia šeimyninė, kai vaikas dūksta baloj...
user posted image

ir laaabai noriu komentarų šiai. jaučiu kad kažkas negerai. natūroj ta obelis (kurios beveik čia nesimato) buvo išsiskyrus pakankamai ryškiai. o vat nuotraukoj susiliejo su fonu. patinka man sluoksniai. dėl šakos viršuj nesu tikra. nors kaip bebūtų gaila, specialiai ją kadran paėmiau doh.gif beje čia vienas iš variantų kai sepija žiūrisi kelis kart geriau nei JB ir esu dėl to 100 proc tikra, kad ji čia tinka.
user posted image

nepykit jei padaviau nekokybiškų kadrų, bandau pakelt sau nuotaiką bent taip bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai patiko abi o ypac su vaiku ir jo atspindziu baloje ax.gif
Atsakyti
oho, kiek jūs čia prirašėt, kol aš fotografavau..Manau, gal viena kita nuotrauka bus tinkama namų darbams biggrin.gif
Labai ačiū už šilta priėmimą ir suteiktą slaptažodį, tikiuosi jūsų neapvilti.
vvvvv ( kiek daug V tongue.gif ), man ta kuri kūdroj irgi daug geresnė už šitą, bet tos pačios dėti kažkodėl nesinori, o pačius geriausius kadrus saugau, kaupiu ir laukiu kol ateis laikas juos parodyti.
Beje, norėjau paklausti iki kurios dienos reikia pristatyti nuotrauką(as) namų darbo tema?
Taip suprantu, kol nesurinksiu 100 žinučių negaliu tiesiai kelti nuotraukos..tiesa? doh.gif
Desiree, jau kur kur, bet pelkėj tavo nuotraukoms tikrai ne vieta;)
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2007 12 21, 16:54)
oho, kiek jūs čia prirašėt, kol aš fotografavau..Manau, gal viena kita nuotrauka bus tinkama namų darbams biggrin.gif

lauksim tavo ND 4u.gif

Dejavu, smagu, kad gavai mainų foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 21 gruodžio 2007 - 18:12