Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2007 12 29, 19:52)
na, nenoriu tikėt, kad G9 yra toks prastas  g.gif o iš veidrodžio ir nesitikėk kažkokio stebuklo.
man Dejavu yra pavyzdys, kad ne fotikas yra svarbiausias, o fotografas. anksčiau ji fotografavo su PowerShot S3 IS, o toookias nuotraukas mums rodė  thumbup.gif

aišku, kad aš dar nelabai moku juo naudotis, bet kaip gerai būtų, kad galima būtų prieš perkant daiktą, gerai išsibandyt bent keletą variantų ax.gif O jei įdėčiau čia foto (na jos būtų aišku neypatingos), gal galėtumėt pakomentuot kas ne taip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 29 gruodžio 2007 - 23:28
QUOTE(Loreli @ 2007 12 29, 22:27)
aišku, kad aš dar nelabai moku juo naudotis, bet kaip gerai būtų, kad galima būtų prieš perkant daiktą, gerai išsibandyt bent keletą variantų ax.gif   O jei įdėčiau čia foto (na jos būtų aišku neypatingos), gal galėtumėt pakomentuot kas ne taip  blush2.gif

tik norėjau tau rašyti, įdėk darbų 4u.gif

Elina, geras tas tavo Kalėdų Senis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 gruodžio 2007 - 23:38
QUOTE(Desiree @ 2007 12 29, 23:31)
tik norėjau tau rašyti, įdėk darbų  4u.gif

Gerai bigsmile.gif . Štai vienintelė iš šiandien daug darytų, į kurią galiu žiūrėt:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 12 29, 22:52)
Tai va kar ten ne garvežys:)
Turėtų Klaipėdoje stovėti toks daiktas:
http://www.parovoz.c.......8473&LNG=RU

Toks pats, tik po remonto:)

Pabandysiu paieškot 4u.gif

O mes šiandien su vyru susiruošėm pasitūsinti, išsipuošiau į pramogų banką, paskambino mama, kad mažiukas karščiuoja blink.gif . Tempa 40 doh.gif . Parlėkėm, pasiėėm ligonėlį. Turbūt irgi vėjaraupiai, nes jau yra keli spuogeliai. Va taip. O su mama buvom sutarę, kad duos mums pailsėt nuo vaikučių iki pat Naujų smile.gif . Oi, tie vaikai
Papildyta:
QUOTE(Loreli @ 2007 12 30, 00:33)
Gerai  bigsmile.gif . Štai vienintelė iš šiandien daug darytų, į kurią galiu žiūrėt:

user posted image

Labai sumažinai, bet juk visai nebloga foto mirksiukas.gif . Kadruot reikia pasimokyti, kojelių nenukirpk arba jau kirpk kaip reikiant biggrin.gif , viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 29 gruodžio 2007 - 23:42
QUOTE(Loreli @ 2007 12 29, 22:33)
Gerai  bigsmile.gif . Štai vienintelė iš šiandien daug darytų, į kurią galiu žiūrėt:

na ką, pradžiai ryškumas yra, spalvos yra. kompozicija: viršuje tuščia ervė nelabai reikalinga, o vat apačios visai norisi daugiau. O jei norėjai kirpti kojytes, tuomet dar artimesnius portretukus daryčiau.
Pasiskaitinėjai info moksliukų bloge? Daug gerų patarimų yra. O šiaip, ką galiu patart. Fotografuoti fotografuoti, ir čia dėti, kaulyti komentarų 4u.gif
Va, kaip Elina 4u.gif Kiek ji bandymų perdien atlieka tai mes tikriausiai neįsivaizduojam. O ir matosi kaip žymiai žengia žingsnius priekin.
Atsakyti
Šita patį...priglaudžiau šį skyrelį po savo sparneliu (kodėl- sakyt neprivalau tongue.gif ) tai jei reikės kokios pagalbos (pvz išimti ankščiau įdėta nuotrauką, patvarkyti sąrašą) drąsiai kreipkitės mirksiukas.gif

Tikiuosi įskaitysit lotuliukas.gif garsiai rėkaut nenoriu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 29, 23:44)
na ką, pradžiai ryškumas yra, spalvos yra. kompozicija: viršuje tuščia ervė nelabai reikalinga, o vat apačios visai norisi daugiau. O jei norėjai kirpti kojytes, tuomet dar artimesnius portretukus daryčiau.
Pasiskaitinėjai info moksliukų bloge? Daug gerų patarimų yra. O šiaip, ką galiu patart. Fotografuoti fotografuoti, ir čia dėti, kaulyti komentarų  4u.gif
Va, kaip Elina  4u.gif Kiek ji bandymų perdien atlieka tai mes tikriausiai neįsivaizduojam. O ir matosi kaip žymiai žengia žingsnius priekin.

Ačiū Desiree ir Elina. Instrukcijos fotiko perskaičiau dar tik pusę, eisiu toliau skaityt, į blogą buvau įlindus, bet perskaičiau dar tik 100 taisyklių biggrin.gif Studijuosiu toliau...... O Elinos bandymai man labai įstrigo, matosi, kad labai domisi ir daug tam skiria laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2007 12 29, 22:50)
biggrin.gif Studijuosiu toliau...... O Elinos bandymai man labai įstrigo, matosi, kad labai domisi ir daug tam skiria laiko 4u.gif

studijuok studijuok, bet ne tik teoriją. Prašom ir bandymus rodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 30, 00:44)
Va, kaip Elina  4u.gif Kiek ji bandymų perdien atlieka tai mes tikriausiai neįsivaizduojam. O ir matosi kaip žymiai žengia žingsnius priekin.

4u.gif dėkui, tikrai daug fotkinu ir daug trinu smile.gif . Bet be mūsų skyrelio ir jūsų visų, mielieji, tikrai dar tik kulniukus su kiaušiniais fotkinčiau lotuliukas.gif

QUOTE(Getter @ 2007 12 30, 00:44)
Tikiuosi įskaitysit  lotuliukas.gif  garsiai rėkaut nenoriu blush2.gif  4u.gif

Ačiū, Getter 4u.gif

QUOTE(Loreli @ 2007 12 30, 00:50)
O Elinos bandymai man labai įstrigo, matosi, kad labai domisi ir daug tam skiria laiko 4u.gif

Vis dėl to, daugiausia patarimų ir praktikos gaunu būtent šioje temoje. Ir kaip jūs mane pernešėt biggrin.gif doh.gif . Pažiūriu pirmas nuotraukas, net ausys raudonuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 29 gruodžio 2007 - 23:58
Na ką, lakuojam nagučius ir į svečius smile.gif
user posted image
Atsakyti
Tiesa, va kokį objektyvą bandžiau. Vadinasi "žuvies akis". Įdomu kam reikalingos tokios nuotraukos? g.gif

user posted image
Atsakyti
Nius jie skirti ne viduj fotografuoti tą tai jau žinau biggrin.gif šiaip jie skirti pastatams ir landscape, lietuviškai tai turbūt gamtovaizdžiams g.gif gal dar kas nors atsakys, aš žinau tik tiek mirksiukas.gif
Va čia yra pvz keletas mirksiukas.gif
Atsakyti