Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Getter @ 2007 12 29, 19:29)
Ale niekas taip ir neatsakėt ar kas nors dirbat su LIGHTROOM programa? Ir apie tai kaip paneikinti tuotraukos info? Labai labai prašau atsakykit  4u.gif

Getter, atsimenu tavo rytinį klausimą. kaip užseivint nuotrauką, tai reik ją export daryt.
o kad gautųsi be exif,man atrodo reikia keisti export atsidarančioje lentelėje tikslą ir seivint For Mail g.gif žinok po ranka neturiu dabar lightroomo, negaliu tiksliai žingsniais nupasakot. esu darius, tikrai yra For e-mail ar mail smile.gif paieškok 4u.gif
o su PS reikia save for web daryt.

jei nerasi pati, galėsiu pasakyt pasikrovus kitą kompą konkrečiai 4u.gif

beje antra nuotrauka su eglutės papuošimais nebūtinai turi patikt, kam patiko pirma. todėl, kad pirmoje tos liepsnelės tarsi gražios žvaigždutės atrodė. o šioje tik raizgalynės mirksiukas.gif anoji daug geresnė 4u.gif šita netvarkinga jau atrodo.
su pačiužom - idėjos klasiškos. tik spalvotų norisi, kad tas angeliukas būtų aiškesnis. cool.gif

valanda pirma labai patinka, antra - nekabina. matau stulpus, pušeles, rūką. tačiau kartu viskas nuotaikos nekuria man. g.gif bet gal čia tik man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 29 gruodžio 2007 - 20:05
QUOTE(bite maja @ 2007 12 29, 19:41)
aš ketinu pradėt mokytis. prisisiunčiau knygų, video  ax.gif čia sakysim, bus naujametinis mano pažadas sau  biggrin.gif
o aš tavęs antrą kartą klausiu, kam tau reikia to nuotraukos info panaikinimo  g.gif  biggrin.gif aš visada darau save for web su PS ir pasinaikina.
dėkoju  4u.gif  ax.gif

Nus fainai fainai, MB sakė kad su šita programa dirba profesionalūs fotografai, bet kiek tai tiesa nžn g.gif
Nius kad aš bandžiau PS save for web ir tada kėliau į bucket'ą ale visa info liko g.gif bandysiu dar kartą doh.gif
QUOTE(Sansara @ 2007 12 29, 20:04)
Getter, atsimenu tavo rytinį klausimą. kaip užseivint nuotrauką, tai reik ją export daryt.
o kad gautųsi be exif,man atrodo reikia keisti export atsidarančioje lentelėje tikslą ir seivint For Mail  g.gif žinok po ranka neturiu dabar lightroomo, negaliu tiksliai žingsniais nupasakot. esu darius, tikrai yra For e-mail ar mail smile.gif paieškok  4u.gif
o su PS reikia save for web daryt.

jei nerasi pati, galėsiu pasakyt pasikrovus kitą kompą konkrečiai  4u.gif

beje antra nuotrauka su eglutės papuošimais nebūtinai turi patikt, kam patiko pirma. todėl, kad pirmoje tos liepsnelės tarsi gražios žvaigždutės atrodė. o šioje tik raizgalynės  mirksiukas.gif anoji daug geresnė  4u.gif šita netvarkinga jau atrodo.
su pačiužom - idėjos klasiškos. tik spalvotų norisi, kad tas angeliukas būtų aiškesnis.  cool.gif

Ačiū už info, vakar bandžiau export daryt, bet irgi kažkaip nesigavo g.gif Žodžiu enu darbuotis, gal kas išeis mirksiukas.gif

Valanda man pirmoji labai labai miela 4u.gif Asmeniškai tokią ant sienos kabinčiaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 29, 18:25)
pagaliau virš Vilniaus dingo rūkas. kelias dienas gyvenom kaip kokiam Londone  hihihi.gif
tikriausiai kitais metais tokio bokšto pro savo langus jau nebematysiu, nes statybos grėsmingai artėja prie mūsų namo. 

graži jūsų eglutė 4u.gif

QUOTE(valanda @ 2007 12 29, 18:35)
O va ir mano siandieninis pasivaiksciojimas;)

man kaip tik antroji patinka. Pirmąją būtų daugelis fotografavę, būdami toje vietoje. Antroji kiek kitoks vaizdas, gal net nesutelpantis į kelias fotografijos taisykles. Bet man labai patinka. Kaip jau minėjau, tokia sekmadieninė ryto nuotaika. Tylu, ilsisi visi. Žiūri ir mąstai man tyliai tyliai grožėtis, ar sušūkt garsiai ir iškrėst pokštą tų namų gyventojams, taip juos prikeliant.

Apie minėtas programas nieko nenusimanau, bet nelabai ir domina. Grįžtu į "akmens amžių". Noriu fotografuoti taip, kad nereikėtų net ir minimalaus prisilietimo su PS apart skanavimo ir sumažinimo, kai noriu įdėti į internetą. O jei taip neišeina, ką padarysi 4u.gif Keisiu hobby biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 gruodžio 2007 - 20:20
aš dar įlendu su savo nuotraukom ax.gif šį kartą Švedijos pakrantės.
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Graaaažu...ypač antroji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 29, 19:30)
aš dar įlendu su savo nuotraukom  ax.gif šį kartą Švedijos pakrantės.

Pirmojoje neįprastas kadravimas. O kadangi aš dar su gamta apskritai sunkiai draugauju, tai nelabai ji man. O trečioji visai nieko. Bet visgi iš trijų renkuose antrą. Nors ir nežinau ar kvadratinė. Bet jei pasirinkai kvadratą, reiškias priimam kvadratą 4u.gif
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif
Nespejau paskaityti ir perziureti dar visko...bet maciau Opa klausei apie blykses Canon'ams. As turiu ir Wyshniukas turi, ta silpnesne speedlite 430EX. Uztenka per akis, galingesnes tikrai nereikia, nesvaistyk pinigeliu mirksiukas.gif

Ir dar...Kodel geriausiu metiniu darbu albumas tuscias, A???? biggrin.gif Nedristu pirma deti lotuliukas.gif Po kiek dedam? po viena foto, ar kaip ir kiti ND po 3 galima?????
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 29, 21:12)
Pirmojoje neįprastas kadravimas. O kadangi aš dar su gamta apskritai sunkiai draugauju, tai nelabai ji man. O trečioji visai nieko. Bet visgi iš trijų renkuose antrą. Nors ir nežinau ar kvadratinė. Bet jei pasirinkai kvadratą, reiškias priimam kvadratą  4u.gif

nu matai, tas begalinis noras viską kvadratint pastaruoju metu doh.gif biggrin.gif gali būt, kad ir be reikalo įspraudžiau taip g.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 29, 21:22)
Ir dar...Kodel geriausiu metiniu darbu albumas tuscias, A???? biggrin.gif  Nedristu pirma deti lotuliukas.gif  Po kiek dedam? po viena foto, ar kaip ir kiti ND po 3 galima?????

kaip Desiree sakė, kad būtų sunkiau dedam po vieną nuotrauką biggrin.gif nors ir pati neapsisprendžiu niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 28, 23:45)
Oho bigsmile.gif O kam tau? Įdomią užduotį davei bigsmile.gif

Turiu garvežį iš Grūto parko smile.gif

Tai va kar ten ne garvežys:)
Turėtų Klaipėdoje stovėti toks daiktas:
http://www.parovoz.c.......8473&LNG=RU

Toks pats, tik po remonto:)

O su geležinkeliais susijęs tik tiek, kad darau keliones geležinkeliais:)) Va nuotraukos iš tų kelionių. Aišku, nesu toks profas kaip mano keliautojai vokieciai:)

http://www.parovoz.c...h...2249&MONTH=

http://narrow.parovo...x...&NO_ICONS=0

http://intl.parovoz....p...&NO_ICONS=0

Taigi, galite komentuoti:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 29 gruodžio 2007 - 22:00
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 29, 20:22)
Ir dar...Kodel geriausiu metiniu darbu albumas tuscias, A???? biggrin.gif  Nedristu pirma deti lotuliukas.gif  Po kiek dedam? po viena foto, ar kaip ir kiti ND po 3 galima?????

aš vis neprisiruošiu nuskanuoti. Bet tikrai įdėsiu. Šiandien arba ryt. O tu drąsiau drąsiau. Vis tiek kažkas bus pirmas 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 29, 20:27)
nu matai, tas begalinis noras viską kvadratint pastaruoju metu doh.gif  biggrin.gif gali būt, kad ir be reikalo įspraudžiau taip  g.gif
kaip Desiree sakė, kad būtų sunkiau dedam po vieną nuotrauką  biggrin.gif nors ir pati neapsisprendžiu niekaip  doh.gif

Žinai, gal ir gerai vis tik kvadratu. Net nežinau. Gal horizontaliai nebepatiktų. Kažkaip tavo pasirinkimai kvadrato visada ir man patikdavo, tai gal ir šį kart ne be reikalo kirpai 4u.gif

O dėl geriausio metų darbo, tegul gal ir būna geriausias. Vienas. Nors tikrai sunku atsirinkti.
Atsakyti
Senelis Šaltis man atnešė Canon EF 17-40mm f4.0L USM user posted image clap.gif . Pirmoji foto, gaila naktinė, dar neturėjau galimybės išbandyti

Čia uoste- laivas, ledinė įplauka

user posted image
Atsakyti
Na pas tave ir senelis smile.gif Superinis. Ir kodėl senelės dovanų nenešioja? Norėčęiau toki ą senele nutvert smile.gif O va čia dar viena panaši foto į Elinos iš vakarykštės žvejybos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 29 gruodžio 2007 - 23:29