Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Opa @ 2007 12 29, 13:36)
Atrodo tai kaip suvenyrinis, na toks lyg ne tikras, o tik ant lentynos stovet ir tinkamas. Ir kainyte irgi nemenka. Ar sunku buvo ji perprasti? Ir forma labai jau idomi jo...

tereikia priprasti, kaip ir prie kiekvieno fotoaparato. Sakoma reikia pirkti tokį, kuris atrodo lig tavo rankoms pagamintas. Paimi ir tiesiog prilimpa 4u.gif
Atsakyti
iš archyvų, ta pati zuikio serija. Keliu dėl Vvvvv. Vis prisimindama pažadą, ieškau tinkamos nuotraukos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 29, 18:25)
iš archyvų, ta pati zuikio serija. Keliu dėl Vvvvv. Vis prisimindama pažadą, ieškau tinkamos nuotraukos  4u.gif
user posted image

blink.gif Jetau koks grožis ohmy.gif

O man ką tik paskabino senis šaltis lotuliukas.gif , liepė prisistayt fotoparduotuvėj, objektyvą rinktis thumbup.gif . Lekiu, jetau, net nežinau kokį imt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 29, 17:25)
iš archyvų, ta pati zuikio serija. Keliu dėl Vvvvv. Vis prisimindama pažadą, ieškau tinkamos nuotraukos  4u.gif

prajuokino biggrin.gif labai miela foto.

QUOTE(Elina @ 2007 12 29, 18:35)
O man ką tik paskabino senis šaltis lotuliukas.gif , liepė prisistayt fotoparduotuvėj, objektyvą rinktis thumbup.gif . Lekiu, jetau, net nežinau kokį imt bigsmile.gif

iš kur man tokį senį gaut? mastau.gif smagu tau, Elina biggrin.gif

pagaliau virš Vilniaus dingo rūkas. kelias dienas gyvenom kaip kokiam Londone hihihi.gif
tikriausiai kitais metais tokio bokšto pro savo langus jau nebematysiu, nes statybos grėsmingai artėja prie mūsų namo.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 29, 07:25)
Paminesiu tik Getter nuotrakas. Pirmosios su paciuzomis man rodos idomiau atrodytu spalvotos. Gal turi ir toki varianta? na o tos kur kieme, tai man neee.... Tiesiog stogai, laidai ir medis per viduri. Na bet tu daugiau megink tiek namie tiek kieme, ir greitai nuotrauku kokybe pasikeis (visom prasmem).

Turiu spalvotas bet man spalvotos nelabai schmoll.gif dar turiu variantą kur viskas j/b o angeliukas spalvotas, žiūrisi neblogai smile.gif
Matai tos kur lauke tai aš ten šiaip tik pabandymui, negalvojant apie kompoziciją ir pan. norėjosi pažiūrėti kaip spalvos ir pan.
Ačiū už patarimą - tikrai bandau mokintis kiek galimybės leidžia 4u.gif
QUOTE(westa @ 2007 12 29, 11:33)
Getter, man  pačiūžos visai liux  smile.gif gal kiek kitokio kadravimo prašosi .. ech, pačiuožinėčiau dabar.. jei būtų lauke galimybė  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif O ką turi galvoje sakydama kitokio kadravimo? Kokio kitokio? ax.gif

Ale niekas taip ir neatsakėt ar kas nors dirbat su LIGHTROOM programa? Ir apie tai kaip paneikinti tuotraukos info? Labai labai prašau atsakykit 4u.gif
Atsakyti
Bite, tavo nuotraukos tokios skaiscios, grynos. Man ir Tavo serija ir si labai jaukios;)
Atsakyti
Zuikis labai mielas wub.gif
Bite Maja labai faina nuotrauka 4u.gif
Tiesa savaitei važiuoju į LT Vilnių, kaip ten su sniegu? ar yra jau? Gal kas nors norės susimatyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 29, 02:40)
Maudosi berniukas hihihi.gif

ir vel berniukas hihihi.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 29, 18:25)
user posted image

nuostabi nuotrauka, labai zaisminga wub.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 29, 19:35)

toki, pagal fotika g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O va ir mano siandieninis pasivaiksciojimas;)
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 29, 19:29)
Ale niekas taip ir neatsakėt ar kas nors dirbat su LIGHTROOM programa? Ir apie tai kaip paneikinti tuotraukos info? Labai labai prašau atsakykit  4u.gif

aš ketinu pradėt mokytis. prisisiunčiau knygų, video ax.gif čia sakysim, bus naujametinis mano pažadas sau biggrin.gif
o aš tavęs antrą kartą klausiu, kam tau reikia to nuotraukos info panaikinimo g.gif biggrin.gif aš visada darau save for web su PS ir pasinaikina.

QUOTE(valanda @ 2007 12 29, 19:29)
Bite, tavo nuotraukos tokios skaiscios, grynos. Man ir Tavo serija ir si labai jaukios;)

dėkoju 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 29, 13:26)
su kiekvienu fotoaparatu galima ką nors gražaus išspausti. Man vieną dieną prieš mažiaus gimtį sugedo skaitmeninis. Tai aš nusipirkau kažkokį Yakumo,iki kol tą pataisė. Jau tooooooooooooooooooooookį, kad net baisu pagalvoti, kadaš juo fotografavau. ir ką, visai neblogos nuotraukos šeimos albume. Kelias net išsididinau  smile.gif
Svarbu tik mokėti pergudrauti savo fotoaparačiuką, ir išpešti daugiau, nei jis apsimenta galintis.

ačiū už paguodą. Tiesiog , kai rinkausi tikėjausi kažkokio stebuklo, o jo nėr, arba aš nemoku ..... veidai nesigauna gražiai.... norėčiau pabandyt kokį veidrodinį ir pažiūrėt kas gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 12 29, 19:35)
O va ir mano siandieninis pasivaiksciojimas;)

man pirma labai patinka. tokia... na, tokia... paprasta, bet labai miela ax.gif
o antra tai nelabai.

QUOTE(Loreli @ 2007 12 29, 19:43)
ačiū už paguodą. Tiesiog , kai rinkausi tikėjausi kažkokio stebuklo, o jo nėr, arba aš nemoku ..... veidai nesigauna gražiai.... norėčiau pabandyt kokį veidrodinį ir pažiūrėt kas gaunasi g.gif

na, nenoriu tikėt, kad G9 yra toks prastas g.gif o iš veidrodžio ir nesitikėk kažkokio stebuklo.
man Dejavu yra pavyzdys, kad ne fotikas yra svarbiausias, o fotografas. anksčiau ji fotografavo su PowerShot S3 IS, o toookias nuotraukas mums rodė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 29 gruodžio 2007 - 19:53