Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(MyWay @ 2007 12 29, 01:06)
gražios visos foto, daug jų, tai vieną pasilikau - trūksta ryškumo, norisi matyti akmenėlius geriau ir iš arti g.gif

kam tau tie akmenėliai? fotografuotas bendras vaizdas, o ne akmenėliai g.gif ryškumo man užtenka.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 29, 08:59)
kam tau tie akmenėliai? fotografuotas bendras vaizdas, o ne akmenėliai  g.gif ryškumo man užtenka.

Ech Bitute, akmenėlių tavo nuotraukoms tikrai netrūksta 4u.gif Ryškumo irgi
Atsakyti
Labas rytas

Getter, man pačiūžos visai liux smile.gif gal kiek kitokio kadravimo prašosi .. ech, pačiuožinėčiau dabar.. jei būtų lauke galimybė rolleyes.gif

QUOTE(MyWay @ 2007 12 29, 01:06)
man nesukelia jokių jausmų, norisi šuniukų spalvos ryškesnės, o sofos kitos spalvos g.gif
pats laivas atplaukiantis gerai atrodo, jei būtum dar kelis kadrus pagavęs, tai gal ir sujungti juos? Laivas jėga thumbup.gif

šuniai jau tokie va, nieko nepadarysi, o sofa irgi tokia smile.gif .. galbūt reikėjo kito fono, bet puoliau fotografuot tada, kai jie to norėjo smile.gif

O ZverioKLP laivas neplaukia smile.gif .. jis ten stovi.. taiso jį smile.gif

bitemaja man Norvegija Tavo labai labai ... Dabar dar labiau noriu ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 12 29, 02:06)
pats laivas atplaukiantis gerai atrodo, jei būtum dar kelis kadrus pagavęs, tai gal ir sujungti juos? Laivas jėga thumbup.gif

VA VA , TAS LAIVAS DOKE, REMONTUOJAMAS smile.gif Na nieko, ne klaipedieciams atleistina:)
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 28, 20:09)
Kažin kur Klaipėdoje daro geras nuotraukas. Man irgi jau norisi Sillwio pasidaryt, įsirėmint.

Klaipėdoj man labiausiai patiko Sausio sankryžoj, šalia Canon centro. Jie ten neštampuoja, bet ir pataiso , kai reikia. Čia jums aišku neaktualu tas dalykas tongue.gif

Skaitau skaitau jūsų temelę..... įsigijau Canon G9........ ir dabar jau noriu viedrodinio blush2.gif ....... kažin su maniškiu eina ką nors gražaus išspausti. Man kol kas nelabai.... reikia dar mokytis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2007 12 29, 12:11)
kažin su maniškiu eina ką nors gražaus išspausti. Man kol kas nelabai.... reikia dar mokytis cool.gif

su kiekvienu fotoaparatu galima ką nors gražaus išspausti. Man vieną dieną prieš mažiaus gimtį sugedo skaitmeninis. Tai aš nusipirkau kažkokį Yakumo,iki kol tą pataisė. Jau tooooooooooooooooooooookį, kad net baisu pagalvoti, kadaš juo fotografavau. ir ką, visai neblogos nuotraukos šeimos albume. Kelias net išsididinau smile.gif
Svarbu tik mokėti pergudrauti savo fotoaparačiuką, ir išpešti daugiau, nei jis apsimenta galintis.

P.S. aš susipykau su skaitmena. Paimu į rankas tik tam, kad galėčiau pildyti šeimos albumą. O šiaip vl grįžtu į juodai baltą periodą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 gruodžio 2007 - 13:28
Na, sveiki dar karteli. VAkar vakare isbandziau savo dovanas, tai ta proga ikeliu Kaledini (sventini) atviruka.
user posted image

O del paskutines dovanos dar dvejoju. CANONISSSTAI!!! patarkit man del blyksciu, ar verta investuot i brangesne 580, ar pakanka ir 430? ax.gif
Papildyta:

Nugi dar pasakysiu, kad parsiveziau is tevuko zenita, tiksliau net du doh.gif , nusipirkau juosta, tai kai turesiu daugiau laiko, eisiu nagrinetis, kaip su anuo reikia potkint. Nu jauciu, kad bus snipstas, nes ten tu rateliu ratuku, kai nieko neraukiu tai matyt ir rezultatas bus toks doh.gif
Va, jei jau pradesiu, tai pagalbos daug reikes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 29, 13:26)
P.S. aš susipykau su skaitmena. Paimu į rankas tik tam, kad galėčiau pildyti šeimos albumą. O šiaip vl grįžtu į juodai baltą periodą.

o kur ta spalvota juostelė iš Avytės? aš laukiu tavo spalvotų nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 29, 13:00)
o kur ta spalvota juostelė iš Avytės? aš laukiu tavo spalvotų nuotraukų  biggrin.gif

vakar buvau trumpam į Kūdrą įkėlusi. Ikelčiau ir čia, betgi po valandos kitos norėsiu išimti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 12 29, 12:46)
Na, sveiki dar karteli. VAkar vakare isbandziau savo dovanas, tai ta proga ikeliu Kaledini (sventini) atviruka.
O del paskutines dovanos dar dvejoju. CANONISSSTAI!!! patarkit man del blyksciu, ar verta investuot i brangesne 580, ar pakanka ir 430?  ax.gif
Papildyta:

Nugi dar pasakysiu, kad parsiveziau is tevuko zenita, tiksliau net du  doh.gif , nusipirkau juosta, tai kai turesiu daugiau laiko, eisiu nagrinetis, kaip su anuo reikia potkint. Nu jauciu, kad bus snipstas, nes ten tu rateliu ratuku, kai nieko neraukiu tai matyt ir rezultatas bus toks  doh.gif
Va, jei jau pradesiu, tai pagalbos daug reikes  blush2.gif

sveikutė. Ačiū už atviruką 4u.gif
Dėl blykstės nelabai ką ir patarsiu, gal jau kas iš naudojančių blykstę gerau ką pasakys.
Džiugu, kad Zenitą parsivežei biggrin.gif Bet gi sunkus jis turėtų būti. Nors, Zenitas mano vaikytės svajonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 29, 15:17)
vakar buvau trumpam į Kūdrą įkėlusi. Ikelčiau ir čia, betgi po valandos kitos norėsiu išimti  biggrin.gif
Papildyta:
sveikutė. Ačiū už atviruką  4u.gif
Dėl blykstės nelabai ką ir patarsiu, gal jau kas iš naudojančių blykstę gerau ką pasakys.
Džiugu, kad Zenitą parsivežei  biggrin.gif  Bet gi sunkus jis turėtų būti. Nors, Zenitas mano vaikytės svajonė  smile.gif

Na nelabai jis sunkus, bent jau man taip pasirode. Tik va ten su suvokimu kas ir kaip sudetinga... unsure.gif Teks mokytis fotografuot...

Frankfurte, oro uoste maciau Haselblada, auksini, ir dar Leicu buvo. Nu jau zveriukas tai tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 12 29, 13:29)
Frankfurte, oro uoste maciau Haselblada, auksini, ir dar Leicu buvo. Nu jau zveriukas tai tikrai...

bet toks geras žvėriukas 4u.gif prisijaukini ir tampa paču nuostabiausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 29, 15:31)
bet toks geras žvėriukas  4u.gif  prisijaukini ir tampa paču nuostabiausiu  4u.gif

Atrodo tai kaip suvenyrinis, na toks lyg ne tikras, o tik ant lentynos stovet ir tinkamas. Ir kainyte irgi nemenka. Ar sunku buvo ji perprasti? Ir forma labai jau idomi jo...

Latoya, dziaugiuosi kad pagaliau gavai nuotraukyte, nes jau pergyvenau. Ot DHL'as dirba - dvi savaites uztruko, ir as sugrizt suspejau lotuliukas.gif Labai tikiuosi, kad nenusivylei blush2.gif
Atsakyti