Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 12 28, 22:38)
biggrin.gif  šaunuo;ė, pamatysi kaip pradės sektis. Noro ir tereikia 4u.gif . Ir tos j/b taip baisiai nenorėk, aš pvz. jau nervinuos, visai nebeturiu spalvų, tiesiog automatiškai ranka skuba juodai baltint. O tas nėr gerai schmoll.gif . Nebetvarkau savo wb cool.gif

matai, aš nenoriu ištisai j/b, bet noriu, kiek tai naudoju, daryti kokybiškai, nes aš gi ne akla - matau, kad pilkai pilkavotai pilkšvai papilkintai pilkos su mėlynu atspalviu tos nuotraukos.. o noriu kitokių..

ai, dar.. aš vieną keistuolį bendradarbį įkvėpiau visą savo kalėdinę premiją išleisti Canon'o pirkimui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 gruodžio 2007 - 22:41
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 22:30)
bet užtat turiu kitokį užsiėmimą - pusę darbo užkrėčiau fotografija, tai įsivaizduokite sau, aiškinu apie diafragmą ir išlaikymą jiems biggrin.gif biggrin.gif jie man sako - Tu su tokia aistra fotografuoji ir apie tai kalbi, kad net suspaudžia širdį - ir mes noooriim..  cool.gif

žinant kur tu dirbi, man sunku įsivaizduot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 22:40)
ai, dar.. aš vieną keistuolį bendradarbį įkvėpiau visą savo kalėdinę premiją išleisti Canon'o pirkimui biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif šaunuolė
Atsakyti
Nebemoku cituoti, buvau tokį ilgą komentarą parašius verysad.gif
todėl tiesiog surašysiu komentarus...

Wicked portretukas mielas, paprastas. bet šeimos albumą puoš 4u.gif O veiduko spalvytę gali dar pakoreguoti su PS.

Vauga, šukiuko foto tokia liūdna. suspausta, nors jei klausi apie techninę pusę tai spalvos geros, ryšku rodos.
O iš serijos Kūčios kaime... Paskutinėje nuotaika labai patinka

Valanda tavo portretukus jau buvau mačiusi Kūdroje. Vis nepakomentuodavau. Labai gerai žiūrisi. Nuotaika patinka. O iš sekančių trijų portretų kur įkėlei, paskutinis labai patinka.

Latoya man tavo antroji patiko, su lapais ir šerkšnu. O ir trečia su žemuoge. O ledo karoliukus įsimylėjau.

Elina berniukas kur maudosi, momentas man patinka. Bet kadravimas nelabai, o ir šiaip per daug šviesu. Užtat ta dukrelės su dviem lėlėm patiko.

Westa keturi šuniukai modeliukai liuks. Kaip pozuoja smile.gif

Opa džiugu, kad jau namučio grįžot 4u.gif

Bite Maja, Norvegija nuostabi. Atgaiva akims toks vaizdas. Man tikriausiai antra labiausiai.

Sayonara berniuko portretas mielas. Kiek pilkas, bet gerai žiūrisi.

Pupeliuk siena liuks su nuotraukom atrodo 4u.gif

Sapokliaka išraiškingas modelis. Viršaus per daug man asm., o apačios stinga. Norisi sakyti, kad ir man akies stinga, bet net nežinau..

Drumbacėle, visai įdomiai žiūrisi. Daug eglučių 4u.gif Nuotaika gera.

rodos visus pakomentavau
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 28, 22:44)
žinant kur tu dirbi, man sunku įsivaizduot biggrin.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif šaunuolė

biggrin.gif tai kad ant mano stalo visada fotikas.. toks neliks nepastebėtas, vis tik daiktas nemažas.. o aš gana lankomas asmuo darbe, tai visi klausinėja. tada prašo parodyti, tada duoti pabandyti, tada paaiškinti, kodėl taip gavosi, o ne kitaip.. na ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara, ne taip dažnai verčiu, o jei verčiu tai su Wyshnios duotu scriptu, nes labai greit gaunasi biggrin.gif bet jis kartais prašauna pro šalį, arba taip gan sudėtingai: http://www_eyesondes...rting_to_bw.htm
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 28, 22:57)
Sayonara, ne taip dažnai verčiu, o jei verčiu tai su Wyshnios duotu scriptu, nes labai greit gaunasi biggrin.gif bet jis kartais prašauna pro šalį, arba taip gan sudėtingai: http://www_eyesondes...rting_to_bw.htm

ačiū, bandysim ir šitą..smile.gif
Atsakyti
mano ND kzk labai i serija prasosi g.gif Tik nezinau, kaip techniskai tame psl butu galima ta pateikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 27, 15:47)

Tą patį vakarą padariau va tokį ''šedevrą''  biggrin.gif
user posted image

patinka Tavo šedevras. Gali gal padaryti ir keliais būdasi, pasirinksi kaip geriau. Šita pasilik kaip oroginalą, o iš šios bandyk daryti j/b ir pan. bigsmile.gif Gal spalvas apgauk? g.gif Pabandyk ar gražu bus mirksiukas.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 27, 21:21)
Tai dabar vaikštinėju aplink, žiūrinėju, brandinu idėją...
user posted image

Prikausto, susimąstymui nukelia mintis ir tikrai taip kaip jaučiu šią foto, taip ir matau smile.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 28, 12:10)
O mes vakar maudėmės smile.gif
user posted image

labai patiko foto, tik gal ta ranka mergytės dešinė galėtų pasislėpti labiau, o fotikas nebuvo aptaškytas gal klystu g.gif ? bigsmile.gif

QUOTE(westa @ 2007 12 28, 13:31)
dar viena foto šeimos albumui, bet labai stengiamės pozuot  smile.gif
su šventėm!
user posted image

man nesukelia jokių jausmų, norisi šuniukų spalvos ryškesnės, o sofos kitos spalvos g.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 28, 14:39)
Vakar gaudėm stintas iki 2 nakties, tai aš dar kai kuo užsiėmiau nuo kruizinių laivų terminalo..
user posted image

pats laivas atplaukiantis gerai atrodo, jei būtum dar kelis kadrus pagavęs, tai gal ir sujungti juos? Laivas jėga thumbup.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 28, 17:25)
tiesiog Norvegija
user posted image

gražios visos foto, daug jų, tai vieną pasilikau - trūksta ryškumo, norisi matyti akmenėlius geriau ir iš arti g.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 12 29, 02:06)
tik gal ta ranka mergytės

Maudosi berniukas hihihi.gif
Atsakyti
MyWay ačiū už pagyras šedevrui biggrin.gif 4u.gif Kažką bandžiau su j/b ir pan bet arba man nelabai gaunasi arba ''neveža'' g.gif
Tiesa gal kas nors dirbat su LIGHTROOM programa? Labai fainai ten verčia į j/b thumbup.gif man patiko - pabandžius, ale nemoku po to užseivint nuotraukos, gal kas su ja dirbat galit padėt? blush2.gif

Nusipirkau trikojį bet nžn kažkaip man jis nilabai schmoll.gif Ir nepigiausią ėmiau ale ta plastmasė kažkokia kaip žaislams skirta g.gif nors fotografuot su juo patiko smile.gif

Šita...kol jūs visi miegosit aš įkelsiu seriją nuotraukų blush2.gif
Papildyta:
user posted image
Radau dar ir šį šedevrą tai kam patiko pirmasis gal patiks ir šitas, nes man jis labai labai, vien jau dėl to kad neiviena ''ugnelė'' neapkarpyta - viskas savo vietose rolleyes.gif
Atsakyti
Rinkinukas ''Pačiūža""

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dar dvi prie to pačio rinkinuko tačiau kitos ''pakraipos''

''Supakuotos''

user posted image

user posted image

Įtariu prisikabinsit, kad objektas centre g.gif Pati tą pastebėjau, bet būtent šiuose dviejuose nuotraukose man tas netrukdo, nors galėjau pabandyt kitas kompozicijas ax.gif

Ir dar dvi PIRMĄ kartą darytos lauke ax.gif

user posted image
(čia toks amžinai žaliuojantis stulpas, matomas iš mano kiemelio, dangus mano manymu buvo labai dėkingas).

user posted image
(ten matosi mažas taškiukas tai čia lietaus lašelis) rolleyes.gif

Tai va atsiduodu jūsų kritikai mirksiukas.gif

Atsakyti
Nepykit, kad kitu nuotrauku nepakomentuoju, tiesiog nespeju tiek sad.gif
Ir aciu uz komentarus mano nuotraukai 4u.gif Ikeliau ja i pelke, bet jauciu, kad ten ji ir liks.

Paminesiu tik Getter nuotrakas. Pirmosios su paciuzomis man rodos idomiau atrodytu spalvotos. Gal turi ir toki varianta? na o tos kur kieme, tai man neee.... Tiesiog stogai, laidai ir medis per viduri. Na bet tu daugiau megink tiek namie tiek kieme, ir greitai nuotrauku kokybe pasikeis (visom prasmem).

Sorry jei ka ne taip parasiau ar izeidziau, puse nakties nemiegojau blink.gif

Visiems geros dienos ir smagaus fotografavimo 4u.gif
Atsakyti