Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na va gavau ir as mainu nuotraukytes, netgi 3 bigsmile.gif aciu Opa 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai grazu, ir egzotiska thumbup.gif tikrai patiko.

Bite labai graus kalnai, fantastika wub.gif ypac pirma biggrin.gif

mano zemuoges ir lapus praignoravot, nurasau tada kaip nevykusias doh.gif nors man paciai pirma patinka...o siaip kazko ant makro patrauke...
ledo karoliukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 28, 22:50)
kiek pamenu, jo darbas susijes su gelezinkeliais wink.gif

g.gif Udrius- kelionių organizatorius, aš per jį į Egiptą vykau smile.gif
Atsakyti
westa, čia rėminimo centruose taip daro, paklijuoja ant putų kartono, tikrai ne pati pjausčiau biggrin.gif

Sapokliaka, man irgi trūksta vienos akies ir ryškumo tuputį..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 28, 23:01)
westa, čia rėminimo centruose taip daro, paklijuoja ant putų kartono, tikrai ne pati pjausčiau biggrin.gif

o kur cia taip remina?ir kiek kainuoja? labai noreciau
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 12 28, 22:00)
ledo karoliukai
user posted image

faini 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 28, 22:00)
g.gif  Udrius- kelionių organizatorius, aš per jį į Egiptą vykau smile.gif

pries du-tris metus organizavo kelione siauruku, kiek pamenu bigsmile.gif
Pupeliuk, o labai brangiai kashtuoja tas reikalas? mazdaug wink.gif
Atsakyti
Del tos akies - jos ir neturi buti.... Toks buvo sumanymas - puse veido visiskam sesely..
Del ryskumo, tai sutinku ax.gif
Atsakyti
Sveiki, nieko nespeju kai tokiais tempais rasote doh.gif tai ikelsiu savo viena foto, jei turesite kas laiko pakomentuokite. Man labai malonu butu 4u.gif Idomu ar tokia foto tik man patinka, ar ir dar kam nors daugiau.

user posted image

Sapokliaka, man tavo foto istrigo. Visai netruksta akies, is kart buvo aisku kad butent toks ir buvo sumanymas smile.gif Fainiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 28 gruodžio 2007 - 22:17
Spėju, kad gali daryt belekuriam rėminimo centre, nes užėjau netoli savęs, Žukausko gatvėj priešais Katpedėlė Banginyje ir paklausiau ar daro. Šiaip, jei spausdinat nuotraukas Procentre, tai jie irgi taip paklijuoja, dar gali ir kabliuką kabinimui pritaisyt, jei reikia biggrin.gif o kaštuoja tai visai pigiai, tiek kiek matosi nuotraukoje viskas kainavo 35 gal Lt, apie 100 LT/kv.m.
Atsakyti
Man irgi patiko Šapokliakos foto. Labai įdomi, turi pastudijuot ją, prikausto žvilgsnį. Tik man irgi kiek ryškumo norėtųsi. Norėčiau turėt namie fotogenišką vyrišką modelį smile.gif . Oi pyškinčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 28, 19:55)
Man- labai graži nuotrauka thumbup.gif , net erdvės nebuvimas nė kiek netrukdo. O lialiukas- ligoniukas koks gražus

ačiū ax.gif

QUOTE(vauga @ 2007 12 28, 19:58)
Na, labai neuzmetykite akmenimis, ale ziurineju savo Kuciu kaime fotkes, ir kazkaip silta man sirdy... Idedu, nepykit, kad nekokybiskos 

man vaikino su seneliu visai patiko, tik kokybės bėda.. katinai gal irgi nieko būtų, bet kokybė tai labai nea..

QUOTE(bite maja @ 2007 12 28, 20:02)
nea... nes aš patingėjau pažiūrėt ten man šiek tiek viršaus trūksta ir taikei į vieną akį tikriausiai?  o šiaip miela nuotrauka 
jei jau prakalbom apie nuotraukų darymus, tai pašnekėkim ir apie nuotraukų kabinimą  pasinaudojau Pupeliuko patarimu ir nuotraukas paklijavau ant putų kartono    tai va, dabar turiu krūvą nuotraukų (ir dar nešiu daryt), bet nežinau kaip jas išdėliot ant sienos. kol kas dėlioju viską ant grindų ir nerandu geriausio sprendimo  planuoju tam skirt visą sieną. papasakokit, kas kaip kabinat nuotraukas.

aha, į vieną.. o kur taikyt reikia, kai siaura ryškumo zona..? į tarpuakį? tada viskas neryšku gaunasi.. pataaarkiiit..smile.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 28, 20:12)
sayonara, labai miela nuotrauka, bet as kirpciau desine puse be gailescio - ten mano nuomone, nereikalinga informacija, kuri blasko demesi nuo vaiko akiu...
Jei leisi, trumpam parodyciau, kaip daryciau...

Beje, juk ne visose nuotraukose reikia erdves (pvz vyriskam portrete jos turi buti kuo maziau... bent jau mus taip moke )

be abejo, jei netingi, parodyk.. labai lauksiu..smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 28, 20:15)
Nepykit, kad nekomentuoju nieko perdaug ir šiaip neaktyvi, kažkaip akiai norisi ypatingos atgaivos  Va tik Bitelės kalnų nuotraukos labai įstrigo bigsmile.gif ir beje Sayonaros vaikio nuotrauka patiko, tikrai graži, ir erdvės man daugiau nesinori, tik j/b konversija nelabai.. ir pati paimu aparatą, pavartau rankose ir padedu.. laukiu sniego, aplinkos pakeitimo ar dar ko nors, nes tamsa varo į depresiją

Va apie ką Bitė rašė, kaip paklijavau nuotraukas ant putų kartono. ši siena jau užpildyta reikia ieškot naujos.. beje atklijuot bandžiau, tai nesigavo.. turėkit galvoje, kad sieną teks sugadinti, jei klijuosit dvipuse juosta 

o gal gali patarti, kaip į j/b Tu verti? aš renku visų patarimus, visus bandysiu ir žiūrėsiu bei rodysiu, kas gaunasi..smile.gif nes man pačiai nepatinka rezultatas..sad.gif o kitaip nemoku..

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 28, 20:59)
Ikeliu ir a svien nuotraukyte. Atsiprasau, kad neilgam, nes zinau, kad tas zmogus nenori buti ilgai viesinamas

man labai gražu.. ir visai netrūksta tos akies.. mėgstu ilgaplaukius..biggrin.gif

mano zemuoges ir lapus praignoravot, nurasau tada kaip nevykusias doh.gif nors man paciai pirma patinka...o siaip kazko ant makro patrauke...
ledo karoliukai

man, prisipažinsiu, karoliukai netgi labai, o žemuogės nieko ypatingo.. gal kad jos bendram kadre paskendo?.. o va karoliukuose aišku, kas čia pagrindinis.. ax.gif

ir Tu, PRAŠAU, papasakok, kaip verti į j/b?

come on, merginos, pasidalinkit.. gal net blog'e paskui galima bus surašyti įvairius būdus?..

QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 28, 22:14)
Sveiki, nieko nespeju kai tokiais tempais rasote    tai ikelsiu savo viena foto, jei turesite kas laiko pakomentuokite. Man labai malonu butu    Idomu ar tokia foto tik man patinka, ar ir dar kam nors daugiau.

user posted image

man patinka, tik žinai, kas stringa? apačioje nuotraukos tas šlaigatvio pjūvis, nežinau, kaip jį pavadinti.. kur plytelių dydis ima skirtis.. man jis pirmiausia patraukia dėmesį.. g.gif

man irgi fotografuoti sunkiai gaunasi pastaruoju metu, tamsa, šlapia, šalta, dar tos ligos, skauda viską.. bet užtat turiu kitokį užsiėmimą - pusę darbo užkrėčiau fotografija, tai įsivaizduokite sau, aiškinu apie diafragmą ir išlaikymą jiems biggrin.gif biggrin.gif jie man sako - Tu su tokia aistra fotografuoji ir apie tai kalbi, kad net suspaudžia širdį - ir mes noooriim.. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 gruodžio 2007 - 22:34
ledo karoliukai

spalviškai patinka, bet su kompozicija nelabai kas ax.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 28, 22:08)
Del tos akies - jos ir neturi buti.... Toks buvo sumanymas - puse veido visiskam sesely..
Del ryskumo, tai sutinku  ax.gif

gal tada reiktų švelnesnio perėjimo g.gif ir man kažkodėl kliūna rankos g.gif gal nereikėjo nukirst taip.

QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 28, 22:14)
Sveiki, nieko nespeju kai tokiais tempais rasote  doh.gif  tai ikelsiu savo viena foto, jei turesite kas laiko pakomentuokite. Man labai malonu butu  4u.gif  Idomu ar tokia foto tik man patinka, ar ir dar kam nors daugiau.

patiktų, bet su kompozicija ne kas. ir kokybės geresnės norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 23:30)
fotografija, tai įsivaizduokite sau, aiškinu apie diafragmą ir išlaikymą jiems biggrin.gif biggrin.gif jie man sako - Tu su tokia aistra fotografuoji ir apie tai kalbi, kad net suspaudžia širdį - ir mes noooriim..  cool.gif

biggrin.gif šaunuo;ė, pamatysi kaip pradės sektis. Noro ir tereikia 4u.gif . Ir tos j/b taip baisiai nenorėk, aš pvz. jau nervinuos, visai nebeturiu spalvų, tiesiog automatiškai ranka skuba juodai baltint. O tas nėr gerai schmoll.gif . Nebetvarkau savo wb cool.gif
Atsakyti