Na va gavau ir as mainu nuotraukytes, netgi 3 aciu Opa labai grazu, ir egzotiska tikrai patiko.
Bite labai graus kalnai, fantastika ypac pirma
mano zemuoges ir lapus praignoravot, nurasau tada kaip nevykusias nors man paciai pirma patinka...o siaip kazko ant makro patrauke...
ledo karoliukai
QUOTE(vauga @ 2007 12 28, 22:50)
kiek pamenu, jo darbas susijes su gelezinkeliais
Udrius- kelionių organizatorius, aš per jį į Egiptą vykau
westa, čia rėminimo centruose taip daro, paklijuoja ant putų kartono, tikrai ne pati pjausčiau
Sapokliaka, man irgi trūksta vienos akies ir ryškumo tuputį..
Sapokliaka, man irgi trūksta vienos akies ir ryškumo tuputį..
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 28, 23:01)
westa, čia rėminimo centruose taip daro, paklijuoja ant putų kartono, tikrai ne pati pjausčiau
o kur cia taip remina?ir kiek kainuoja? labai noreciau
QUOTE(latoya @ 2007 12 28, 22:00)
faini
QUOTE(Elina @ 2007 12 28, 22:00)
Udrius- kelionių organizatorius, aš per jį į Egiptą vykau
pries du-tris metus organizavo kelione siauruku, kiek pamenu
Pupeliuk, o labai brangiai kashtuoja tas reikalas? mazdaug
Del tos akies - jos ir neturi buti.... Toks buvo sumanymas - puse veido visiskam sesely..
Del ryskumo, tai sutinku
Del ryskumo, tai sutinku
Sveiki, nieko nespeju kai tokiais tempais rasote tai ikelsiu savo viena foto, jei turesite kas laiko pakomentuokite. Man labai malonu butu Idomu ar tokia foto tik man patinka, ar ir dar kam nors daugiau.
Sapokliaka, man tavo foto istrigo. Visai netruksta akies, is kart buvo aisku kad butent toks ir buvo sumanymas Fainiai
Sapokliaka, man tavo foto istrigo. Visai netruksta akies, is kart buvo aisku kad butent toks ir buvo sumanymas Fainiai
Spėju, kad gali daryt belekuriam rėminimo centre, nes užėjau netoli savęs, Žukausko gatvėj priešais Katpedėlė Banginyje ir paklausiau ar daro. Šiaip, jei spausdinat nuotraukas Procentre, tai jie irgi taip paklijuoja, dar gali ir kabliuką kabinimui pritaisyt, jei reikia o kaštuoja tai visai pigiai, tiek kiek matosi nuotraukoje viskas kainavo 35 gal Lt, apie 100 LT/kv.m.
QUOTE(Elina @ 2007 12 28, 19:55)
Man- labai graži nuotrauka , net erdvės nebuvimas nė kiek netrukdo. O lialiukas- ligoniukas koks gražus
ačiū
QUOTE(vauga @ 2007 12 28, 19:58)
Na, labai neuzmetykite akmenimis, ale ziurineju savo Kuciu kaime fotkes, ir kazkaip silta man sirdy... Idedu, nepykit, kad nekokybiskos
man vaikino su seneliu visai patiko, tik kokybės bėda.. katinai gal irgi nieko būtų, bet kokybė tai labai nea..
QUOTE(bite maja @ 2007 12 28, 20:02)
nea... nes aš patingėjau pažiūrėt ten man šiek tiek viršaus trūksta ir taikei į vieną akį tikriausiai? o šiaip miela nuotrauka
jei jau prakalbom apie nuotraukų darymus, tai pašnekėkim ir apie nuotraukų kabinimą pasinaudojau Pupeliuko patarimu ir nuotraukas paklijavau ant putų kartono tai va, dabar turiu krūvą nuotraukų (ir dar nešiu daryt), bet nežinau kaip jas išdėliot ant sienos. kol kas dėlioju viską ant grindų ir nerandu geriausio sprendimo planuoju tam skirt visą sieną. papasakokit, kas kaip kabinat nuotraukas.
jei jau prakalbom apie nuotraukų darymus, tai pašnekėkim ir apie nuotraukų kabinimą pasinaudojau Pupeliuko patarimu ir nuotraukas paklijavau ant putų kartono tai va, dabar turiu krūvą nuotraukų (ir dar nešiu daryt), bet nežinau kaip jas išdėliot ant sienos. kol kas dėlioju viską ant grindų ir nerandu geriausio sprendimo planuoju tam skirt visą sieną. papasakokit, kas kaip kabinat nuotraukas.
aha, į vieną.. o kur taikyt reikia, kai siaura ryškumo zona..? į tarpuakį? tada viskas neryšku gaunasi.. pataaarkiiit..
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 28, 20:12)
sayonara, labai miela nuotrauka, bet as kirpciau desine puse be gailescio - ten mano nuomone, nereikalinga informacija, kuri blasko demesi nuo vaiko akiu...
Jei leisi, trumpam parodyciau, kaip daryciau...
Beje, juk ne visose nuotraukose reikia erdves (pvz vyriskam portrete jos turi buti kuo maziau... bent jau mus taip moke )
Jei leisi, trumpam parodyciau, kaip daryciau...
Beje, juk ne visose nuotraukose reikia erdves (pvz vyriskam portrete jos turi buti kuo maziau... bent jau mus taip moke )
be abejo, jei netingi, parodyk.. labai lauksiu..
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 28, 20:15)
Nepykit, kad nekomentuoju nieko perdaug ir šiaip neaktyvi, kažkaip akiai norisi ypatingos atgaivos Va tik Bitelės kalnų nuotraukos labai įstrigo ir beje Sayonaros vaikio nuotrauka patiko, tikrai graži, ir erdvės man daugiau nesinori, tik j/b konversija nelabai.. ir pati paimu aparatą, pavartau rankose ir padedu.. laukiu sniego, aplinkos pakeitimo ar dar ko nors, nes tamsa varo į depresiją
Va apie ką Bitė rašė, kaip paklijavau nuotraukas ant putų kartono. ši siena jau užpildyta reikia ieškot naujos.. beje atklijuot bandžiau, tai nesigavo.. turėkit galvoje, kad sieną teks sugadinti, jei klijuosit dvipuse juosta
Va apie ką Bitė rašė, kaip paklijavau nuotraukas ant putų kartono. ši siena jau užpildyta reikia ieškot naujos.. beje atklijuot bandžiau, tai nesigavo.. turėkit galvoje, kad sieną teks sugadinti, jei klijuosit dvipuse juosta
o gal gali patarti, kaip į j/b Tu verti? aš renku visų patarimus, visus bandysiu ir žiūrėsiu bei rodysiu, kas gaunasi.. nes man pačiai nepatinka rezultatas.. o kitaip nemoku..
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 28, 20:59)
Ikeliu ir a svien nuotraukyte. Atsiprasau, kad neilgam, nes zinau, kad tas zmogus nenori buti ilgai viesinamas
man labai gražu.. ir visai netrūksta tos akies.. mėgstu ilgaplaukius..
mano zemuoges ir lapus praignoravot, nurasau tada kaip nevykusias nors man paciai pirma patinka...o siaip kazko ant makro patrauke...
ledo karoliukai
ledo karoliukai
man, prisipažinsiu, karoliukai netgi labai, o žemuogės nieko ypatingo.. gal kad jos bendram kadre paskendo?.. o va karoliukuose aišku, kas čia pagrindinis..
ir Tu, PRAŠAU, papasakok, kaip verti į j/b?
come on, merginos, pasidalinkit.. gal net blog'e paskui galima bus surašyti įvairius būdus?..
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 28, 22:14)
Sveiki, nieko nespeju kai tokiais tempais rasote tai ikelsiu savo viena foto, jei turesite kas laiko pakomentuokite. Man labai malonu butu Idomu ar tokia foto tik man patinka, ar ir dar kam nors daugiau.
man patinka, tik žinai, kas stringa? apačioje nuotraukos tas šlaigatvio pjūvis, nežinau, kaip jį pavadinti.. kur plytelių dydis ima skirtis.. man jis pirmiausia patraukia dėmesį..
man irgi fotografuoti sunkiai gaunasi pastaruoju metu, tamsa, šlapia, šalta, dar tos ligos, skauda viską.. bet užtat turiu kitokį užsiėmimą - pusę darbo užkrėčiau fotografija, tai įsivaizduokite sau, aiškinu apie diafragmą ir išlaikymą jiems jie man sako - Tu su tokia aistra fotografuoji ir apie tai kalbi, kad net suspaudžia širdį - ir mes noooriim..
ledo karoliukai
spalviškai patinka, bet su kompozicija nelabai kas
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 28, 22:08)
Del tos akies - jos ir neturi buti.... Toks buvo sumanymas - puse veido visiskam sesely..
Del ryskumo, tai sutinku
Del ryskumo, tai sutinku
gal tada reiktų švelnesnio perėjimo ir man kažkodėl kliūna rankos gal nereikėjo nukirst taip.
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 28, 22:14)
patiktų, bet su kompozicija ne kas. ir kokybės geresnės norisi
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 23:30)
fotografija, tai įsivaizduokite sau, aiškinu apie diafragmą ir išlaikymą jiems jie man sako - Tu su tokia aistra fotografuoji ir apie tai kalbi, kad net suspaudžia širdį - ir mes noooriim..
šaunuo;ė, pamatysi kaip pradės sektis. Noro ir tereikia . Ir tos j/b taip baisiai nenorėk, aš pvz. jau nervinuos, visai nebeturiu spalvų, tiesiog automatiškai ranka skuba juodai baltint. O tas nėr gerai . Nebetvarkau savo wb