Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 19:24)
atsigavo photobucket'as, tai metu saviškį čia, nors tikriausiai kas norėjo, tas jau pakomentavo..

nea... nes aš patingėjau pažiūrėt ten blush2.gif blush2.gif blush2.gif man šiek tiek viršaus trūksta ir taikei į vieną akį tikriausiai? g.gif o šiaip miela nuotrauka 4u.gif

jei jau prakalbom apie nuotraukų darymus, tai pašnekėkim ir apie nuotraukų kabinimą ax.gif pasinaudojau Pupeliuko patarimu ir nuotraukas paklijavau ant putų kartono thumbup.gif tai va, dabar turiu krūvą nuotraukų (ir dar nešiu daryt), bet nežinau kaip jas išdėliot ant sienos. kol kas dėlioju viską ant grindų ir nerandu geriausio sprendimo doh.gif planuoju tam skirt visą sieną. papasakokit, kas kaip kabinat nuotraukas.
Atsakyti
Kažin kur Klaipėdoje daro geras nuotraukas. Man irgi jau norisi Sillwio pasidaryt, įsirėmint.
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 12 28, 21:02)
ir taikei į vieną akį tikriausiai? 

Aš irgi taip fokusuoju. O kas patars kur fokusuoti fotkinant du vaikus ar grupelę g.gif . Vakar fotkinau abu dvynius, nepatiko kaip gaunasi schmoll.gif

Noriu parodyti dar vieną portretuką blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 28 gruodžio 2007 - 20:12
Elina, man atrodo, kad paskutines nuotraukas ne tu darei tongue.gif Juokauju.... Saunuole, nepalyginama su tuo rezultatu, kuris buvo anksciau 4u.gif

sayonara, labai miela nuotrauka, bet as kirpciau desine puse be gailescio - ten mano nuomone, nereikalinga informacija, kuri blasko demesi nuo vaiko akiu...
Jei leisi, trumpam parodyciau, kaip daryciau...

Beje, juk ne visose nuotraukose reikia erdves (pvz vyriskam portrete jos turi buti kuo maziau... bent jau mus taip moke ax.gif )

Vauga, su seneliu (j/b) nuotrauka man atrodo geriausia, bet tie indai, kysantys apacioj g.gif g.gif .
Kitos, nepyk, bet visiskai nieko ypatingo..
Atsakyti
Nepykit, kad nekomentuoju nieko perdaug ir šiaip neaktyvi, kažkaip akiai norisi ypatingos atgaivos 4u.gif Va tik Bitelės kalnų nuotraukos labai įstrigo bigsmile.gif ir beje Sayonaros vaikio nuotrauka patiko, tikrai graži, ir erdvės man daugiau nesinori, tik j/b konversija nelabai.. ir pati paimu aparatą, pavartau rankose ir padedu.. laukiu sniego, aplinkos pakeitimo ar dar ko nors, nes tamsa varo į depresiją sad.gif

Va apie ką Bitė rašė, kaip paklijavau nuotraukas ant putų kartono. ši siena jau užpildyta biggrin.gif reikia ieškot naujos.. beje atklijuot bandžiau, tai nesigavo.. turėkit galvoje, kad sieną teks sugadinti, jei klijuosit dvipuse juosta mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 28, 21:12)
Elina, man atrodo, kad paskutines nuotraukas ne tu darei  tongue.gif Juokauju.... Saunuole, nepalyginama su tuo rezultatu, kuris buvo anksciau  4u.gif

Labai dėkui. Bijau, kad vėl netyčia gavosi neblogai smile.gif . Pvz. šiandien niekaip nebesusitvarkau blykstės taip kaip vakar doh.gif . Tiesiog pamiršau ką vakar buvau nustačiusi wacko.gif
Atsakyti
Elina, tikrai šaunuolė 4u.gif beje žinai, kuri man labiausiai patiko tavo - ta kur dukrytė guli snt nugaros, fokusas lyg ir nušokęs kiek, bet man kompozicija labai patinka smile.gif
Atsakyti
Ikeliu ir a svien nuotraukyte. Atsiprasau, kad neilgam, nes zinau, kad tas zmogus nenori buti ilgai viesinamas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 12 28, 20:12)
Kitos, nepyk, bet visiskai nieko ypatingo..

tai va ir nuogastavau, kad jos tik man idomios gali but wink.gif
aciu uzkritika drinks_cheers.gif

Del tavo nuotraukytes - vienos akies man truksta blush2.gif na, ta prasme, nors kokio nors konturo, uzuominos, kad ji ten yra . bet cia turbut tik man doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 28 gruodžio 2007 - 21:07
Turiu prašyma į Eliną ir kitas klaipėdietes fotografes:) Kadangi nežinau kada į Klaipėda atlėksiu, tai gal galėte man nufotografuoti garvežį?smile.gif Kiek žinau toks jau pastatytas Klaipėdoje, lyg tai kažkur geležinkelio stotyje. Garvežys - tai toks juodas daiktas traukinamis tempti. Dabar traukinius tempia arba žali arba raudoni lokomotyvai.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 12 28, 22:22)
Turiu prašyma į Eliną ir kitas klaipėdietes fotografes:) Kadangi nežinau kada į Klaipėda atlėksiu, tai gal galėte man nufotografuoti garvežį?smile.gif Kiek žinau toks jau pastatytas  Klaipėdoje, lyg tai kažkur geležinkelio stotyje. Garvežys - tai toks juodas daiktas traukinamis tempti. Dabar traukinius tempia arba žali arba raudoni lokomotyvai.

Oho bigsmile.gif O kam tau? Įdomią užduotį davei bigsmile.gif

Turiu garvežį iš Grūto parko smile.gif

user posted image

Ir tokią nuotraukytę unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 12 28, 21:22)
Turiu prašyma į Eliną ir kitas klaipėdietes fotografes:) Kadangi nežinau kada į Klaipėda atlėksiu, tai gal galėte man nufotografuoti garvežį?smile.gif Kiek žinau toks jau pastatytas  Klaipėdoje, lyg tai kažkur geležinkelio stotyje. Garvežys - tai toks juodas daiktas traukinamis tempti. Dabar traukinius tempia arba žali arba raudoni lokomotyvai.

net neįsivaizduoju kur jis ten stovi mastau.gif reiks atkreipt dėmesį g.gif o kaip greit reik ? g.gif

Rytoj svečiuose turėsiu kažkada čia dalyvavusį Roolį .. bandysiu grąžint į šeimą, gal kokią fotosesiją pavyks surengt g.gif

Pupeliuk, liux siena.. o kaip ten ant to kartono paklijuota? Tokio yra pirkt? Pati pjaustei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 28 gruodžio 2007 - 21:51
QUOTE(Elina @ 2007 12 28, 21:45)
O kam tau?

kiek pamenu, jo darbas susijes su gelezinkeliais wink.gif
Atsakyti