o gal kuri galit pasidalinti, kur super kokybės nuotraukas spausdina?
nes man ant sienos reikia sillwio nuotrauką pasikabinti..
sayonara, mano pazistami fotografai spausdina tik vienoj vietoj - kazkur prie Seskines turgrelio. Sake, viena karta aplakste visa Vilniu su keliom fotkem, visur skirtingai padare, kr buvo geriausiai, ten ir darosi. Tai va, ten. Tikslaii nei pavadinimo, nieko nezinau - dar pakol kas neprireike
QUOTE(Sansara @ 2007 12 28, 18:50)
jei nereik super kokybės (t.y. standartinė kokybė, standartiniam vartotojui), tai puikiai gamina internetu fotofabrikas, jei nori dar pigiau, bet teks ilgėliau luktelt fotopigiau. pirmus atsiimti reikia kodak laboratorijose, kitus - eurokos parduotuvėse. galima ir į namus užsisakyt, tik reiks papildomai sumokėt, nebent užsisakysi tikrai nemažą kiekį.
neblogos kokybės foto gaminamos ir suuuperfoto. Lietuvos spaudos kioskuose pažymėtuose jų ženklu, galima užsisakyti atnešus CD ar DVD, po 5 d atsiimti tame pačiame kioske. 10 formato kaina 0,49 Lt paskutinį kart kiek mačiau buvo. jie veža atrodo į lenkiją gamint, dėl to pigiau gaunasi
neblogos kokybės foto gaminamos ir suuuperfoto. Lietuvos spaudos kioskuose pažymėtuose jų ženklu, galima užsisakyti atnešus CD ar DVD, po 5 d atsiimti tame pačiame kioske. 10 formato kaina 0,49 Lt paskutinį kart kiek mačiau buvo. jie veža atrodo į lenkiją gamint, dėl to pigiau gaunasi
aciu labai labai
QUOTE(bite maja @ 2007 12 28, 16:25)
tiesiog Norvegija
fantastika.... grazu be galo be krasto, Bite Maja, saunuole!
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 12 28, 11:03)
as dar su savo zemuogemis
as antrosios nelabai supratau...
QUOTE(valanda @ 2007 12 28, 15:05)
Pardon, kad tik vaikezas.
o mane trecioji veza. Toks siltas siltas zvilgsnis....
valanda, man visos vaikino nuotraukos patinka.. ir j/b irgi labai.. aš jaučiu silpnybę tamsioms, su stipriais šešėliais, juodai baltoms nuotraukoms..
bite_maja, gražu, blin, toj Norvegijoj.. noriu.. sukelia Norvegijos troškulį..
Papildyta:
kartoju prašymą, kad nepasimestų - kas kur geras nuotraukas spausdinate?.. beje, ši informacija ir blog'e gal praverstų?.. man ta sillwio nuotrauka net skauda, kaip noriu ją atspausdinti ir įrėminti..
vauga, ačiū už gerus norus, bet "kažkur prie šeškinės turgelio" - pernelyg nekonkretu
Papildyta:
kartoju prašymą, kad nepasimestų - kas kur geras nuotraukas spausdinate?.. beje, ši informacija ir blog'e gal praverstų?.. man ta sillwio nuotrauka net skauda, kaip noriu ją atspausdinti ir įrėminti..
vauga, ačiū už gerus norus, bet "kažkur prie šeškinės turgelio" - pernelyg nekonkretu
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 20:03)
valanda, man visos vaikino nuotraukos patinka.. ir j/b irgi labai.. aš jaučiu silpnybę tamsioms, su stipriais šešėliais, juodai baltoms nuotraukoms..
Papildyta:
Papildyta:
Jau minėjau kelis kartus Kodak Procentras Savanorių prosp. prie HyperRimi
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 19:03)
tai tada ner uz ka
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 28, 19:11)
Jau minėjau kelis kartus Kodak Procentras Savanorių prosp. prie HyperRimi
o, ačiū.. būtent Tavąjį variantą buvau kažkur smegeninėn įsidėjus, bet neprisiminiau niekaip, kur tai būtų.. tada dar matyt nebuvo aktualu..
QUOTE(vauga @ 2007 12 28, 19:12)
tai tada ner uz ka
nu tik nepyk.. na pripažink, juk nevažiuotum ieškoti tokios nekonkrečios vietos?
Papildyta:
atsigavo photobucket'as, tai metu saviškį čia, nors tikriausiai kas norėjo, tas jau pakomentavo..
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 19:24)
nu tik nepyk.. na pripažink, juk nevažiuotum ieškoti tokios nekonkrečios vietos?
na specialiai pasiskambinau, pasiklausiau: pacioj IKI parduotuvej yra ta fotolaboratorijoja. Na, turiu omeny, tam pastate. Seskines 32.
Man tavo mazylio foto - nereali. Labai labai.
QUOTE(vauga @ 2007 12 28, 19:34)
na specialiai pasiskambinau, pasiklausiau: pacioj IKI parduotuvej yra ta fotolaboratorijoja. Na, turiu omeny, tam pastate. Seskines 32.
IKI, tai čia Fabijoniškių IKI, šalia statoilo ir mcdonalds'o? man šita laboratorija būtų arčiau namų negu savanorių hyper rimi.. nu žodžiu, dar prašysiu, kad vyras darbe saviškių pasiklausinėtų ir lėksiu gaminti, wawawywa.. jau žinau, kur ta nutrauka kabės..
ačiū už komplimentą sergančiojo nuotraukai..
jau susiradau, kur ta laboratorija.. ačiūūūū..
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 20:24)
Man- labai graži nuotrauka , net erdvės nebuvimas nė kiek netrukdo. O lialiukas- ligoniukas koks gražus
ner uz ka Buvau girdejusi atsiliepimus, bet dar teks ir paciai isbandyt - o gal kas vienam tinka, kitam - neitin?
Na, labai neuzmetykite akmenimis, ale ziurineju savo Kuciu kaime fotkes, ir kazkaip silta man sirdy... Idedu, nepykit, kad nekokybiskos
sugedusi pas mane blykste- todel su spalvom nesusitvarkau baisiai. Siandien apziurinejau blykstes, gal ryt pirksiu kokia... reik i Vilbra nueit. Tik va neaisku, ar ji veiks, gal gedimas rimtesnis, negu atrodo, ir ne tik blyksteje...
Na, labai neuzmetykite akmenimis, ale ziurineju savo Kuciu kaime fotkes, ir kazkaip silta man sirdy... Idedu, nepykit, kad nekokybiskos
sugedusi pas mane blykste- todel su spalvom nesusitvarkau baisiai. Siandien apziurinejau blykstes, gal ryt pirksiu kokia... reik i Vilbra nueit. Tik va neaisku, ar ji veiks, gal gedimas rimtesnis, negu atrodo, ir ne tik blyksteje...