Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(valanda @ 2007 12 28, 15:05)
Visai linksma. Juk neturim tikslo koznakart lauzti sedevrus, ar ne . Smagu kartais tiesiog pakvailioti. Man tas agurkelis taip skaniai suzmezavo, kokybiskai iamzintas biggrin.gif . O va zuvis nelabai. Tokia deme margame.

žuvies dar porą kadrų turiu, bet nebedėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 16:09)
žuvies dar porą kadrų turiu, bet nebedėsiu biggrin.gif

Jei ji ten dar nesudorota- nedek, nes bijau, kad neatsilaikysiu pries pagunda suvaiksciot iki saldytuvo...smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 28, 13:54)
xe xe... fainuoliai kokie. ir visi, kokius norėčiau turėt  lotuliukas.gif  thumbup.gif bet taip gražiai parašei - šeimos albumui  wub.gif . pirmas - anglas, antras - mopsas, likę - prancūzai? gerai išvardinau?  biggrin.gif
dabar apie nuotrauką - gal spalvota būtų geriau be to rėmo? arba j/b?
žinosiu kur kreiptis, kai ateis laikas  blush2.gif

pirma irgi prancūzas smile.gif mirksiukas.gif .. nespalvota su nugrybavusiu WB.. nespėjau net nusistatyt... unsure.gif
QUOTE(Smiltis @ 2007 12 28, 14:35)

Westa, šunių išraiška  thumbup.gif Tik man tas vertimas į net ne j/b, o pilką  schmoll.gif

ten tipo sephia.. nu neina man kol kas su PS verst gražiai unsure.gif
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 15:00)
Desiree, ačiū.. nespalvotos geriau žiūrisi..
bet kai pagalvoju, juk tikrai nieko verti kadrai.. velniam aš juos išvis rodžiau  doh.gif

o Tu apsirinki.. aš pasiilgstu tokių kadrų.. šilti, tokie kasdieniai, kaip tik tarpušvenčiui.. Nu nufotografuok tu man taip žuvies galvą bigsmile.gif ... Liux
Beje man žuvies galva visgi spalvota labiau patinka smile.gif
Atsakyti
Pardon, kad tik vaikezas. Tiesiog kolkas tik tokias turiu...
Kaip matot visur bedos su ryskumu. Bet pazadu jas iveikti. Sansara, aciu uz paguoda;)))

o man spalvota gal labiau, kažkaip gyviau atrodo smile.gif

Antroj tai WB gal reikia tvarkyt g.gif Kažkaip melsva oda atrodo unsure.gif

o trečia man tamsoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 12 28, 16:14)
o man spalvota gal labiau, kažkaip gyviau atrodo  smile.gif

Antroj tai WB gal reikia tvarkyt  g.gif Kažkaip melsva oda atrodo  unsure.gif

o trečia man tamsoka unsure.gif

ACIU. Dirbsiu ta linkme;)
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 12 28, 15:12)
Jei ji ten dar nesudorota- nedek, nes bijau, kad neatsilaikysiu pries pagunda suvaiksciot iki saldytuvo...smile.gif)))

sudorota ten viena.. bet tikrai nebedėsiu, gana wink.gif

dedu nuorodą į savo srgantį mažiuką. nuoroda, nes photobucket'as užsilenkęs, negaliu tiesiai nuotraukos įdėti..
nuotraukoje dideli triukšmai, grūdas.. bet man jo svajingumas labai mielas atrodo.. jis pas mane mėgėjas pasvajoti..

Svajoklis

bet va vėl - j/b man ne-pa-vyks-ta.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 28, 14:56)
Būtent taip ir dariau, bet patalpinus į albumą vistiek propertires lieka su visais rodikliais  verysad.gif  Kū daryt???

a koks tau skirtumas yra tas exif'as ar jo nėra? mastau.gif

Pardon, kad tik vaikezas. Tiesiog kolkas tik tokias turiu...

man antra labai patiko. tik gal su spalvom kažkas ne taip ten. bet pats kadras labai mielas smile.gif

QUOTE(westa @ 2007 12 28, 15:12)
pirma irgi prancūzas  smile.gif  mirksiukas.gif .. nespalvota su nugrybavusiu WB.. nespėjau net nusistatyt...  unsure.gif

g.gif velnias, apsirikau. tas kažkoks stambesnis šiek tiek.

aš knisuos po archyvus (Dieve, kaip gera atostogaut biggrin.gif). praėjus metams kažkaip visai kitaip viskas atrodo. įtariu, kad reiks perspausdint Norvegijos nuotraukas biggrin.gif
tiesiog Norvegija
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 28 gruodžio 2007 - 16:36
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bitėmaja, nerodyk tokių rojaus kampelių maaaaaaaaaaaaan biggrin.gif pasijuntu gyvenant pragare lotuliukas.gif
nuotraukos dieviškos.... visas ant sienos.... tiesiu taikymu wub.gif wub.gif wub.gif
ech, gera po metų atrasti kažką naujo ir naujai pažvelgt į nuotraukas mirksiukas.gif
einu kotletų kept.... o taip į tą rojų norisi mirksiukas.gif

sayonara, mąsli nuotrauka. patinka ir man toks susimąstymas. ir kokybė ne pati blogiausia kokia gali būt mirksiukas.gif erdvės trūkumas man baisus, bet pati tą problemą turiu, tai sunku kažką patart iš mano pusės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 28, 12:31)
dar viena foto šeimos albumui, bet labai stengiamės pozuot  smile.gif
su šventėm!

nu man patiko biggrin.gif faini sunekai biggrin.gif
nuotaikingas kadras

QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 15:00)
Desiree, ačiū.. nespalvotos geriau žiūrisi..
bet kai pagalvoju, juk tikrai nieko verti kadrai.. velniam aš juos išvis rodžiau  doh.gif

ta su degtinaite tai skaniai atrodo, nesiparink mirksiukas.gif
siaip tai is ko mokytumemes jei nebutu ivairiu kadru mirksiukas.gif
o atsirinkti, kurie geresni juk irgi reikia ismokti ir apskritai gyvenime nereikia del nieko gailetis mirksiukas.gif arbe gailetis geriau to, ka padarei biggrin.gif
va kiek primokiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 28 gruodžio 2007 - 17:12
sveikos 4u.gif
as cia netyciom paskubom uzklydau su vienu kukliu ir ne i tema klausimuku blush2.gif
tiesiog pasitaike pirma tema susijusi su foto, tai ir uzklausiu, Jusu, pagalvojau biggrin.gif
Gal zinot kur Vln pigiai daro skaitm. nuotraukas??? blush2.gif 4u.gif atrinkau is kompo visa shusni, o po 90ct uz kiekviena moket tikrai nesinori doh.gif

Atsakyti
Kucios kaime..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uoga83 @ 2007 12 28, 17:37)
Gal zinot kur Vln pigiai daro skaitm. nuotraukas??? blush2.gif  4u.gif atrinkau is kompo visa shusni, o po 90ct uz kiekviena moket tikrai nesinori doh.gif

jei nereik super kokybės (t.y. standartinė kokybė, standartiniam vartotojui), tai puikiai gamina internetu fotofabrikas, jei nori dar pigiau, bet teks ilgėliau luktelt fotopigiau. pirmus atsiimti reikia kodak laboratorijose, kitus - eurokos parduotuvėse. galima ir į namus užsisakyt, tik reiks papildomai sumokėt, nebent užsisakysi tikrai nemažą kiekį.
neblogos kokybės foto gaminamos ir suuuperfoto. Lietuvos spaudos kioskuose pažymėtuose jų ženklu, galima užsisakyti atnešus CD ar DVD, po 5 d atsiimti tame pačiame kioske. 10 formato kaina 0,49 Lt paskutinį kart kiek mačiau buvo. jie veža atrodo į lenkiją gamint, dėl to pigiau gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 28 gruodžio 2007 - 17:56