Sveiki
Mes jau namie t.y. Vilniuj, laimingi, pavarge, jau speje ir i Klaipeda bei Anykscius suvazinet. Vaikai paros kelione atlaike stebetinai puikiai, o mes dar su vyru ir vyno ikalem vakare sugulde maziukus. Ir eglute vakar spejom papuost, nes juk reikejo dovanas pakist
Man Kaledu senelis atnese dovanu statyva ir distancini, dar nesa blykste, tik turiu issrinkt kuria Canon 430 ar 580 (rodos tokie skaiciukai ). Ar kas galetumet patart, kuri geriau? Ar pakanka 430 ar vis tik investuot daugiau.
Nezinau, ar mano mainu nuotrauka jau gavo, tai labai tikiuos, kad nenuvyliau
O pakomentuot ateisiu gal veliau - reik vaikus maitint ir migdyt.
QUOTE(Desiree @ 2007 12 28, 14:15)
Sayonara, nori įkelsiu tavo dvi paskutines nuotraukas kitaip?
be abejonės.. su sąlyga, kad papasakosi, ką joms padarei..
QUOTE(valanda @ 2007 12 28, 10:30)
O cia bandymas su Kalediskai nauju AF nikkor 50mm 1 :1,8D ))
laukiu kritikos. Pati matau,kad nelabai susitvarkau su ryskumu;)
laukiu kritikos. Pati matau,kad nelabai susitvarkau su ryskumu;)
man ir ryškumo trūksta o kodėl j/b? Aš ir svarstau apie tą oblektyvą , MB net buvo nuėjęs pažiūrėt irgi gundės, parduotuvėje aišku bando įsiūlyti 1.4 , bet man rodos kad neverta gal Neapsiprendžiu ar man iš vis šiuo metu su žiauria laiko stoka reikia , bet pažiūriu į Elinos foto ir pagalvoju kad nors vaikus pafotkinčiau bent jau šeimos albumui
Californiagirl, o gal galėtum ir man atsiųsti nuorodą į savo albumą Labai norėčiau dar pažiūrėti, gal tavo foto įkvėptų muny dar kam nors
Westa, šunių išraiška Tik man tas vertimas į net ne j/b, o pilką
QUOTE(Smiltis @ 2007 12 28, 15:35)
man ir ryškumo trūksta o kodėl j/b? Aš ir svarstau apie tą oblektyvą , MB net buvo nuėjęs pažiūrėt irgi gundės, parduotuvėje aišku bando įsiūlyti 1.4
Aciu uz komentara. JB, nes blaske ryskios palaidines spalvos. Norejau demesio i veiduka.Su siuo objektyvu dar iki galo nesusidraugavau. Reikia padirbeti, kad igusciau tinkamai naudoti. Bet jau esu juo laaabai patenkinta.
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 13:28)
be abejonės.. su sąlyga, kad papasakosi, ką joms padarei..
nieko ypatingo nedariau. Tik į jb verčiau. Norint jas išsaugoti, reiktų daugiau padirbti su PS, o ir išmanyti jį labiau nei aš. Tiesiog tokie buitiniai kadrai, kuriuos norima išsaugoti dėl to momento prisiminimų, bet kurie nelabai žiūrisi spalvotai... Tokius versk drąsiai į jb. Ko ne modernus menas?
Jei nori, kad išimčiau sakyk.
QUOTE(bite maja @ 2007 12 28, 15:00)
dėl ryškumo pati pasakei. mane dar kiek blaško kairys apatinis kampas. bet pats kadras man patinka
Aciu. Labai vertinu issakytas pastabas;)
QUOTE(valanda @ 2007 12 28, 14:40)
Aciu uz komentara. JB, nes blaske ryskios palaidines spalvos. Norejau demesio i veiduka.
Su siuo objektyvu dar iki galo nesusidraugavau. Reikia padirbeti, kad igusciau tinkamai naudoti. Bet jau esu juo laaabai patenkinta.
Su siuo objektyvu dar iki galo nesusidraugavau. Reikia padirbeti, kad igusciau tinkamai naudoti. Bet jau esu juo laaabai patenkinta.
įdėk daugiau foto
QUOTE(valanda @ 2007 12 28, 14:40)
Aciu uz komentara. JB, nes blaske ryskios palaidines spalvos. Norejau demesio i veiduka.
man jb geriau nei spalvotas kūdroj kur buvo.
šios nuotraukos nuotaika patinka, ryškumo trūkumukas dėl nepatirties su nauju objektyvu. pas mane jis vis nusikelia ir nusikelia... jau kalėdų senis turėjo atnešt, ale per ligonines ne tas galvoj ir man, ir seniui
na kadangi seimas padovanojo dar kelių mėnesių apmokėjimą už vaiką iki 2 m, tai bent iš vieno mėnesio tikiuos nugvelbt dalį ir įsigyt 1.8
QUOTE(wicked @ 2007 12 28, 02:45)
jei su Photoshop'u dirbi (nesu tikra del jokiu kitu programu), issaugok per save for web
Būtent taip ir dariau, bet patalpinus į albumą vistiek propertires lieka su visais rodikliais Kū daryt???
QUOTE(Smiltis @ 2007 12 28, 15:47)
įdėk daugiau foto
Pardon, kad tik vaikezas. Tiesiog kolkas tik tokias turiu...
Kaip matot visur bedos su ryskumu. Bet pazadu jas iveikti. Sansara, aciu uz paguoda;)))
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 16:00)
Desiree, ačiū.. nespalvotos geriau žiūrisi..
bet kai pagalvoju, juk tikrai nieko verti kadrai.. velniam aš juos išvis rodžiau
bet kai pagalvoju, juk tikrai nieko verti kadrai.. velniam aš juos išvis rodžiau
Visai linksma. Juk neturim tikslo koznakart lauzti sedevrus, ar ne . Smagu kartais tiesiog pakvailioti. Man tas agurkelis taip skaniai suzmezavo, kokybiskai iamzintas . O va zuvis nelabai. Tokia deme margame.