Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 21, 14:12)
laukiu su nekantrumu... nemanau kad tavo nors vienam darbui pelkeje vieta..

oi oi, nesakyk taip. Geriau sakykim taip, iki šiol nedėjau darbų, kurie būtų Pelkės lygio smile.gif Bet tokių turiu smile.gif Ir gana nemažai 4u.gif
O užsikrėsti Sm ar Kūdros liga yra gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 13:52)
ruošiu Kūdrai seriją  biggrin.gif  kokios tikrai iš manęs niekas nesitiki  biggrin.gif  Didelė tikimybė, kad serija nukeliaus į pelkę  biggrin.gif

labai nekantrauju smile.gif

Pamirsau pasakyt.nezinau del kokiu priezasciu,bet foto,kuri atejo registruotu pastu,vokas buvo praplestas.Absoliuciai.Ta prasme,ne toj vietoj,kur vokas uzklijuotas,bet visai is sono praplesta.Tuo metu,kai padave voka buvo uzlenkta ta vieta,kai jau pasiemiau atidaryt.Ziu..o kad uz mane tai jau kazkas padare.Zodziu...siektiek nusivyliau,kad taip dirba pastas.Bet ce turbut jau nieko nepadarysi.Reikia dziaugtis,kad voke buvo tai,kas iki manes keliavo.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 15:14)
oi oi, nesakyk taip. Geriau sakykim taip, iki šiol nedėjau darbų, kurie būtų Pelkės lygio  smile.gif  Bet tokių turiu  smile.gif  Ir gana nemažai  4u.gif
O užsikrėsti Sm ar Kūdros liga yra gerai  4u.gif

as jau pamaciau ir parasiau.... ech sugraudenai... verysad.gif

o del SM teks kazkaip gydytis, nes jau akis skauda.. nejuokais..

Zuvialia
, o bent nesugalmyta buvo?? jei jau taip atidarineta, lankstyta ir t.t.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 21 gruodžio 2007 - 15:25
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 21, 14:12)
zinokit kuo toliau tuo jus cia mane i liuna itraukiat..
vyras jau priekaistaut pradeda del laiko praleisto prie PC...
uzteko SM, o dabar dar ir Kudroj negaliu neperziuret visu foto  doh.gif
oi vargelis... fotografuot nebelieka kada  doh.gif o ka jau kalbet apie vaiko auginima ir seimos zidinio kurstyma  doh.gif

hihihi.gif ir kur man tai jau girdeta hihihi.gif ir taip artima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 21, 14:25)
as jau pamaciau ir parasiau.... ech sugraudenai...  verysad.gif

o del SM teks kazkaip gydytis, nes jau akis skauda.. nejuokais..

Zuvialia
, o bent nesugalmyta buvo?? jei jau taip atidarineta, lankstyta ir t.t....  unsure.gif

čia ta serija. o tai šnekam ir kitiems bus neaišku apie ką.
http://fotokudra.lt/...&nav=new&page=1

Zuvelia, tikrai liūdna, kad paštas šitaip dirba ir kažkam pirštukus niežti... Bet svarbiausia gavai tai, kas buvo skirta tau, nors ir vokas jau buvo praplėštas.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 21, 14:25)

Zuvialia
, o bent nesugalmyta buvo?? jei jau taip atidarineta, lankstyta ir t.t....  unsure.gif

...nenoriu autoriaus liudint.Tad daugiau nei zodzio.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 12 21, 15:28)
...nenoriu autoriaus liudint.Tad daugiau nei zodzio.

as autoriaus vietoj pakartociau 4u.gif tad nenusimink..
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 14:28)
Zuvelia, tikrai liūdna, kad paštas šitaip dirba ir kažkam pirštukus niežti... Bet svarbiausia gavai tai, kas buvo skirta tau, nors ir vokas jau buvo praplėštas.

Desiree,o tai,kur ta serija y pelke? smile.gif nes sitoji kiek kitokia,bet su jausmais bigsmile.gif

Va todel ir pasirinkau savaja yduoti be pasto nuostoliu...Bet visada galvojau,kad esu prie pesimisciu,taciau vakar pamaciau,kad anaiptol,nes y sia situacija pazvelgiau kiek kitaip.kazkaip smagu gauti dovanu nuo zmogaus,kurio nepazysti.
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 21, 14:36)
as autoriaus vietoj pakartociau  4u.gif tad nenusimink..

dar karta noriu parasyt,kad tikrai nenusiminiau.Mat nebuciau isreiskus dziaugsmyngu emociju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 12 21, 14:39)
Desiree,o tai,kur ta serija y pelke? smile.gif nes sitoji kiek kitokia,bet su jausmais  bigsmile.gif

tiesą sakant kiek nustebino reakcija į šią seriją. Ją kėliau, nes dabar madinga dėti triukšmingas nuotraukas ir šiaip, požiūris keičiasi, kad ne nuotraukos kokybėje esmė. Todėl norėjau ir aš pašokti mados ritmu. Nors tokie darbai manęs neveža. Man patinka švarūs, nors tobuli iki nukritimo darbai taip pat nepatinka.
Atsakyti
sveikutes, registruojuosi vel ir as. Jau trecia temele su Jumis visomis skaitau, deduosi i galva. Kai uzsidirbsiu nors kelis pagyrimus, prasysiuosi i sarasa bigsmile.gif
o dabar uzmeciau siek tiek literatura apie fotografavima - kalediniai rupesciai uzpuole doh.gif bet fotografuoju kasdien 4u.gif
Darzelyje kelios, mano galva, neblogos gavosi, bet tik neblogos blush2.gif
O siaip is serijos "po antklode" ( seniai jau dejau, gal pamenat, gal ir ne...) tris pasidariau fotoatelje siandien, tai geriau atrodo, negu per ekrana! thumbup.gif

Atsakyti
nepozuota 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Ar nenusibodau jums? unsure.gif Bandau vis.....

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 21 gruodžio 2007 - 16:29