Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 28, 12:48)
Dėl jb.  Aš tisiog fotografuoju į juodai baltą juostelę.

šitą aš žinau, bet juk kartais ir skaitmeną naudoji? gal turi kokį vertimo būdą?.. g.gif
Papildyta:
kadangi visai neturiu ką parodyt per ligas, rodau du nevisai vykusius, bet man juokingus kadrus:

buvau kadaise aš žuvis..

user posted image

dzegtinėla - nuo šalčio..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 12:10)
šitą aš žinau, bet juk kartais ir skaitmeną naudoji? gal turi kokį vertimo būdą?.. g.gif

tiesą sakant skaitmeną dabar naudoju tik šeimos albumui papildyti. Į jb nebeverčiu nuotraukų. O kai versdavau, tai taip paprastai, tiesiog desaturuodavau, nuimdavau spalvas. O tada didindavau kontrastą, kiek tamsindavau arba šviesindavau nuotraukas. Kitaip nemokėjau, o ir reikalo kažkaip nebuvo įsigilinti kaip geriau padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 28, 12:34)
Iš kur tiek prancūzų? bigsmile.gif

O vienas ne mopsiukas ten? ( nepyk jei nusisneku blush2.gif ) skystos mano zinios prancuziuku srityje... 4u.gif Va apie taksus tai daug daugiau papasakociau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 12:10)
kadangi visai neturiu ką parodyt per ligas, rodau du nevisai vykusius, bet man juokingus kadrus:

verstum į juodai baltas, didintum kontrastą, rastum dar kelias foto į seriją, tai Kūdroje pretenduotum į dienos geriausias smile.gif Nors man pačiai tokio tipo foto nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 gruodžio 2007 - 13:17
QUOTE(Desiree @ 2007 12 28, 13:14)
tiesą sakant skaitmeną dabar naudoju tik šeimos albumui papildyti. Į jb nebeverčiu nuotraukų. O kai versdavau, tai taip paprastai, tiesiog desaturuodavau, nuimdavau spalvas. O tada didindavau kontrastą, kiek tamsindavau arba šviesindavau nuotraukas. Kitaip nemokėjau, o ir reikalo kažkaip nebuvo įsigilinti kaip geriau padaryti  4u.gif

pabandysiu ir šitą būdą..
nes man juodai balta foto smarkiai patinka, o pavertimas nepavyksta. mėlynos kažkiokios gaunasi.. schmoll.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 28, 13:16)
verstum į juodai baltas, didintum kontrastą, rastum dar kelias foto į seriją, tai Kūdroje pretenduotum į dienos geriausias  smile.gif  Nors man pačiai tokio tipo foto nelabai.

Kūdroje nenorėčiau debiutuoti su tokiomis foto... schmoll.gif aš gal sulauksiu kitokių savo foto..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 12:23)
Kūdroje nenorėčiau debiutuoti su tokiomis foto... schmoll.gif aš gal sulauksiu kitokių savo foto..smile.gif

juokavau gi 4u.gif
Tiesiog mano akys kiek pavargo. Kažkaip norisi, kad šventėm praėjus vėl kiek susiimtumėm. Ir fotografuotumėm, bei rodytumėm ne tik tai, kas gražu 4u.gif
Tarkim tavo darbai. Man labai įstrigo ir patiko tavo vaiko portretukas, kavinėje rodos, su fone dar dviem svajokliais. Ne be priekaištų juk buvo darbas, bet patiko. Prisimenu tą, pažiūriu į šias dvi ir sakau, neeeeeeeeeeeee, negali būti, kad tas pats autorius...
Arba, kad ir praeitas tavo ND. Nu liuks darbas. Vėl sulyginu su šiom dviem, ir vėl sakau, neeeeeeeeee, negali būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 gruodžio 2007 - 13:33
Vakar gaudėm stintas iki 2 nakties, tai aš dar kai kuo užsiėmiau nuo kruizinių laivų terminalo..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 28, 10:31)
Turiu dar kelis iš tos šventės kadriukus. Matau savo klaidas. Ale ką jau dabar padarysi sad.gif

trūksta plataus kampo ax.gif . ir visose nuotraukose per daug apačios, per mažai dangaus. reikėjo imt vien tik fejerverkus, mano nuomone.

QUOTE(latoya @ 2007 12 28, 11:03)
Bitut dziaugiuos kad gavai ir kad patiko, tiesa sakant nelabai daugiau ka ir turejau siusti, o ir sitos maniau kad neturejau ( kaip apsidziaugiau kai radau picasoj nesumazinta bigsmile.gif ) tikiuosi nenusivylei blush2.gif

tu gal juokauji rolleyes.gif , man tikrai labai patiko. realiai nuotrauka daug įspūdingiau atrodo nei čia mums rodei thumbup.gif

QUOTE(westa @ 2007 12 28, 12:31)
dar viena foto šeimos albumui, bet labai stengiamės pozuot  smile.gif
su šventėm!

xe xe... fainuoliai kokie. ir visi, kokius norėčiau turėt lotuliukas.gif thumbup.gif bet taip gražiai parašei - šeimos albumui wub.gif . pirmas - anglas, antras - mopsas, likę - prancūzai? gerai išvardinau? biggrin.gif
dabar apie nuotrauką - gal spalvota būtų geriau be to rėmo? arba j/b?

QUOTE(westa @ 2007 12 28, 12:42)
šita foto bus būsimam mano būsimo veislyno puslapiui   smile.gif

žinosiu kur kreiptis, kai ateis laikas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 28, 13:30)
juokavau gi  4u.gif
Tiesiog mano akys kiek pavargo. Kažkaip norisi, kad šventėm praėjus vėl kiek susiimtumėm. Ir fotografuotumėm, bei rodytumėm ne tik tai, kas gražu  4u.gif
Tarkim tavo darbai. Man labai įstrigo ir patiko tavo vaiko portretukas, kavinėje rodos, su fone dar dviem svajokliais. Ne be priekaištų juk buvo darbas, bet patiko. Prisimenu tą, pažiūriu į šias dvi ir sakau, neeeeeeeeeeeee, negali būti, kad tas pats autorius...
Arba, kad ir praeitas tavo ND. Nu liuks darbas. Vėl sulyginu su šiom dviem, ir vėl sakau, neeeeeeeeee, negali būti.

sugėdinai.. blush2.gif verysad.gif
gaila, kad nebeleidžia išimti tų fotkių..
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 12 28, 10:30)
O cia bandymas su Kalediskai nauju AF nikkor 50mm 1 :1,8D smile.gif))
laukiu kritikos. Pati matau,kad nelabai susitvarkau su ryskumu;)

dėl ryškumo pati pasakei. mane dar kiek blaško kairys apatinis kampas. bet pats kadras man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 12:56)
sugėdinai.. blush2.gif  verysad.gif
gaila, kad nebeleidžia išimti tų fotkių..

nepyk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 gruodžio 2007 - 14:08
QUOTE(Desiree @ 2007 12 28, 14:05)

juokauji?
gerai, kad sugėdinai.. mėgstu atvirumą kur kas labiau, negu paslėptą mandagumą.. 4u.gif
tiesiog iš to vakarėlio labai geri prisiminimai buvo, juokinga, o ne graži ta degtinėlė su agurku buvo.. bet tikrai ne toje temoje tokias nesąmones dėti.. doh.gif smegenys iš po temperatūros musėt ne visai dar dirba..
Atsakyti