Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Laba 4u.gif su sventem praejusiom visus wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bitut dziaugiuos kad gavai ir kad patiko, tiesa sakant nelabai daugiau ka ir turejau siusti, o ir sitos maniau kad neturejau ( kaip apsidziaugiau kai radau picasoj nesumazinta bigsmile.gif ) tikiuosi nenusivylei blush2.gif

o as ir kazka gavau bigsmile.gif tik niekaip neatsiemu doh.gif su kurjeriais vis nesusitariam, arba manes nranda, arba as laukiu ir nesulaukiu doh.gif gal siandien susitarsim g.gif labai labai idomu biggrin.gif

o tai ar sudesit kur nors visas siustas nuotraukytes? baisiai idomu db kas ka gavo.

cia tiek daug visko praleidau, tai pakomentuosiu tik kas istrigo

Desiree miesto vaizdelis sudomino labai, nieko as ten nekirpciau, gal kiek dangus persviesus man, bet siaip labai gerai ziurisi, tvarkingai ir idomiai thumbup.gif

ir Elinos portretai nenusakomu greiciu gereja thumbup.gif man patinka toks vertimas jb ir toks stilius, gal kazkiek artimas mano portretams smile.gif todel ir mielas thumbup.gif su kompozicija dar kazkas netaip, va ta kur mergyte pasiremus, norec kvadrato, bet vistiek grazu. tiesa sakant matydama kaip tu greit tobuleji, jauciusoi stovinti vietoje doh.gif neturiu nieko parodyt, o tiek graziu sventiniu akimirku praejo...

as dar su savo zemuogemis
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 28, 09:31)
Turiu dar kelis iš tos šventės kadriukus. Matau savo klaidas. Ale ką jau dabar padarysi sad.gif

o gali surašyti tavo nuomone visas klaidas?
Atsakyti
Man šįkart labai patiko Žvėrio fejerverkai 4u.gif , gal dėl to, kad pati jų nemoku pagauti.
Labai gražus wicked sūniukas, tik joo, truputį su spalvom nekas verysad.gif

O mes vakar maudėmės smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 27, 20:16)
Jei neapsirinku ( tingiu lipt į viršų blush2.gif ) ISQ 100 (+ blykstė), 1/125, F 2,5

Bijau jums nusibosti unsure.gif , dar du bandymukai su tokiais pat nustatymais

user posted image
user posted image

pirma labai patinka.. 4u.gif
šuoliuoji, mergina, priekin, net pavydu..biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2007 12 27, 20:28)
dar klausimas tiek Desireei tiek Elinai.. kaip jūs tokį JB padarot?  nu man tokis nesigauna  unsure.gif

aš to paties paklausti noriu - KAIP TOKĮ j/b darot? plyz, pasidalinkit su grybukais..... 4u.gif

QUOTE(peppi @ 2007 12 28, 00:51)
P.S. tai ar parodys kas ta burbuliuota lempa is "Fragmento" namu darbu visa ax.gif ?

jau rodė.... faina lempa ty..smile.gif

aš tai jaučiu į ND neturėsiu ką dėti, nes prasirgom visa šeima visas šventes..sad.gif nebuvo šventės pas mus, šventėme tik temperatūrų pokyčius..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 13:14)

aš to paties paklausti noriu - KAIP TOKĮ j/b darot? plyz, pasidalinkit su grybukais..... 4u.gif

Mes irgi nuolat sirgdavom per Kalėdas doh.gif .
Aš jau rašiau kaip darau j/b, bet mano darymas labai primityvus, ne visuomet pavyksta kaip noriu. Norėčiau išmokti klonuoti, bet niekaip neišeina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 28, 12:19)
Mes irgi nuolat sirgdavom per Kalėdas doh.gif .
Aš jau rašiau kaip darau j/b, bet mano darymas labai primityvus, ne visuomet pavyksta kaip noriu. Norėčiau išmokti klonuoti, bet niekaip neišeina unsure.gif

na, tikiuosi, kad mes ne nuolat taip elgsimės.. doh.gif bo nepatiko labai..

gal gali man į AŽ parašyti, kad neerzinti tų, kuriems tai neįdomu? ačiū..smile.gif

Desiree, gal ir Tu galėtum?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 gruodžio 2007 - 12:22
QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 12:21)
na, tikiuosi, kad mes ne nuolat taip elgsimės.. doh.gif  bo nepatiko labai..

gal gali man į AŽ parašyti, kad neerzinti tų, kuriems tai neįdomu? ačiū..smile.gif

Desiree, gal ir Tu galėtum?..

nemanau, kad kas supyks jei čia parašys blush2.gif .. man irgi labai įdomu smile.gif

dar viena foto šeimos albumui, bet labai stengiamės pozuot smile.gif
su šventėm!
user posted image
Atsakyti
Aš paprasčiausiai- spaudžiu ant nuotraukos, atsidarau ACDSee Quick View, po to 9 photo Manager, spaudžiu HSL ir per ten nuimu spalvas su Saturation, o tada jau tvarkau kontrastą, ryškumą, šviesinu, tamsinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2007 12 28, 13:31)
nemanau, kad kas supyks jei čia parašys  blush2.gif .. man irgi labai įdomu  smile.gif

dar viena foto šeimos albumui, bet labai stengiamės pozuot  smile.gif
su šventėm!
user posted image

lotuliukas.gif geras, faina nuotrauka lotuliukas.gif . Iš kur tiek prancūzų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 28, 12:31)
nemanau, kad kas supyks jei čia parašys  blush2.gif .. man irgi labai įdomu  smile.gif

dar viena foto šeimos albumui, bet labai stengiamės pozuot  smile.gif
su šventėm!
user posted image

išlūžau.. nereali fotkė, nors kokybės trūksta ir kompozicija man nevisai patinka, bet nuotaika tai superinė. pagauta tobulai..biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 28, 12:32)
Aš paprasčiausiai- spaudžiu ant nuotraukos, atsidarau ACDSee Quick View, po to 9 photo  Manager, spaudžiu HSL ir per ten nuimu spalvas su Saturation, o tada jau tvarkau kontrastą, ryškumą, šviesinu, tamsinu 4u.gif

jo, reik pradžioj ACDSee darbe turėt.... doh.gif namie tai yra.. pabandysiu ir aš, ačiū..smile.gif

kas dar kokių vertimo į j/b variantų turit - mielai prašom, maldaujam ir reikalaujam pateikti..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 28, 12:34)

lotuliukas.gif  geras, faina nuotrauka lotuliukas.gif . Iš kur tiek prancūzų? bigsmile.gif

kaip iš kur.. visi mano smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2007 12 28, 12:36)
išlūžau.. nereali fotkė, nors kokybės trūksta ir kompozicija man nevisai patinka, bet nuotaika tai superinė. pagauta tobulai..biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nu va su šitais pozuotojais dar sunkiau susitart nei su vaikais smile.gif .. džiaugies , kad iš viso tilpo visi į kadrą ir dar daugmaž ramiam stovyje doh.gif doh.gif
šita foto bus būsimam mano būsimo veislyno puslapiui smile.gif
Atsakyti
Dėl jb. Aš tisiog fotografuoju į juodai baltą juostelę.
Atsakyti
Valiooo... jau gavau mainų fotografiją!!!! Ačiū Degutei (jei neklystu, nes pasirašė tik vardu) už rudeniškai melancholišką voratinklį aciuks.gif wub.gif

Westa, momentas pagautas liuksiškas thumbup.gif , tačiau kokybės tikrai trūksta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 28 gruodžio 2007 - 12:50