Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Getter @ 2007 12 28, 01:09)
Tiesa, Bite Maja tu mano bendravardė  4u.gif

Oi cia musu daug biggrin.gif Bitele, zuvialia, gus, c-girl ir dar Tu(nezinojau thumbup.gif )... mirksiukas.gif

Sveikuciai 4u.gif
Su praejusiom Kaledom visus, tikiuosi jos buvo siltos, jaukio ir seimyniskos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 28, 01:21)
Oi cia musu daug biggrin.gif  Bitele, zuvialia, gus, c-girl ir dar Tu(nezinojau thumbup.gif )... mirksiukas.gif

Geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 27, 17:09)
Vat ir man įdomu, kaip man ''pasislėpti''? g.gif  Buvau jau įkėlus nuotrauką, ale žiūrau, kad per Exif'ą visa informacija pateikiama  unsure.gif  Kaip ją paslėpti???   4u.gif

jei su Photoshop'u dirbi (nesu tikra del jokiu kitu programu), issaugok per save for web 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 27, 17:21)
Oi cia musu daug biggrin.gif  Bitele, zuvialia, gus, c-girl ir dar Tu

kad labai jau, merginos, populiaru vardu dalinates biggrin.gif

noreciau pastabu del sios savo maziaus nuotraukos... biggrin.gif man, kaip mamai, ji labai labai miela blush2.gif bet turbut su WB negerai cia, del veiduko spalvos g.gif

user posted image
Exposure Time: 0.167 s (1/6)
Aperture: f/5.6
ISO Equiv.: 400
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 28 gruodžio 2007 - 02:53
QUOTE(Elina @ 2007 12 27, 19:39)

Elinut, SAUNIAI 4u.gif Tik man stringancius dalykus vistiek pasakysiu... biggrin.gif Erdves noreciau priesingai- desineje, kiek truktu apacios ir mergaitei kojines buciau nuemus. Basos kojytes graziau ziuretusi siame kadre mirksiukas.gif Nors as zinau kaip su tais vaikais buna...pati labai panasu kadra su vyresniu sunum turiu, viskas patinka, bet jis netgi su basutem buvo...be basanuoskiu fotkintis nesutiko...tai fotkini taip kaip yra biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 27, 20:21)
O aš va su kokiu darbu ateinu.  Kažkada minėjau, norėčiau suruošti "Viršvalandžių" temą, vis J. Ivanauskaitės įtaka, o ir šiaip, gyvenimo vingių...
Tai dabar vaikštinėju aplink, žiūrinėju, brandinu idėją...

user posted image

Paveike....Nieko nekeisciau, patinka taip kaip yra 4u.gif

QUOTE(wicked @ 2007 12 28, 02:45)
noreciau pastabu del sios savo maziaus nuotraukos...  biggrin.gif man, kaip mamai, ji labai labai miela  blush2.gif bet turbut su WB negerai cia, del veiduko spalvos  g.gif

user posted image

Mielas kadras i seimos albuma 4u.gif Del kompozicijos...siek tiek noraciau pastumti vaiki i kaire, tik siek tiek...kad kepures bumbuliukas visas matytusi. Arba jei taip jau nufotografuota, gal kirpciau vos kaires puses ax.gif WB g.gif Kazkas ne visai gerai, turbut ir Silwio paliudytu, kad zalsvumo yra(net pas mane monitoriuj, kai paprastai ant savo nuotrauku nematau, o kai kurie is musu mato).
As paskutiniu metu vargstu su WB doh.gif Kaledines nuotraukas namie su blykse naujaja fotografavau, tai man jos visos geltoooonos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 27, 23:23)
Mielas kadras i seimos albuma 4u.gif  Del kompozicijos...siek tiek noraciau pastumti vaiki i kaire, tik siek tiek...kad kepures bumbuliukas visas matytusi. Arba jei taip jau nufotografuota, gal kirpciau vos kaires puses ax.gif  WB g.gif  Kazkas ne visai gerai, turbut ir Silwio paliudytu, kad zalsvumo yra

i seimos albuma tik ir taikau biggrin.gif susitaikiau su tuom, kad menininke fotografe nesigaus is manes biggrin.gif
deja, nuotrauka tokia ir yra, neapkarpyta ji cia nei kiek schmoll.gif ir del WB.... g.gif arba as neprimatau jau rimtai, arba kompas nesamones rodo, taciau zalumos nematau... idomu ka kiti pasakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 12 28, 08:02)
taciau zalumos nematau... idomu ka kiti pasakys  g.gif

Ne zalumos, o zalsvumo biggrin.gif kaip sillwio pasakytu biggrin.gif Toks lyg haki atspalvis yra....bet...palaukim ka kiti pasakys, nes as irgi nebepasitikiu savo monitorium blush2.gif
Atsakyti
Labryt smile.gif
nuotrauka nera labai idomi, ale is technines puses - jau puse velnio, ane? g.gif
user posted image
Atsakyti
vauga, ryskumas puikus ir kadras visai idomus.... 4u.gif Tik kompozicija nelabai g.gif Rekiant virsaus norisi ir kaires siek tiek maziau ax.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Del virsaus - paziurejau, kad atrodo, kad suo net galva specialiai paspaudes, kad tik i kadra tilptu, ane doh.gif
o kaires nekirpau, nes ta zoles kuoksta norejau palikti, kazkaip jis man visai mielai pagyvino visa kadra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 27, 20:39)
Tai žinoma, mieloji 4u.gif , tik jūsų patarimai mane gelbsti 4u.gif . Viską skaitau, viską darau kaip patariat. Pati labai džiaugiuosi dėl ryškumo ir , pažiūrėjus, ankstesnes foto- labai gėda biggrin.gif  blush2.gif . Fokusuoju būtent į akį 4u.gif ( klausau patarimo)

user posted image

Labai nuotaikinga. Truksta apacios. Gaila nukirptu rankyciu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 12 27, 21:21)
O aš va su kokiu darbu ateinu.  Kažkada minėjau, norėčiau suruošti "Viršvalandžių" temą, vis J. Ivanauskaitės įtaka, o ir šiaip, gyvenimo vingių...
Tai dabar vaikštinėju aplink, žiūrinėju, brandinu idėją...

user posted image

Sterilu, akcentuota. Man patinka. Stipri atsvara antrasis planas. Pirmasis savaja erdve uzpildo jausminiu sunkumu;)
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 12 27, 22:10)
"Vaikiški galvosūkiai per Kalėdas"  biggrin.gif

sunkiai suvaldau zvilgsni. imu anaizuoti brezinius. paskui soku prie ranku, detaliu. Labai gausios nuotraukeles. Klaidzioju;)
Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2007 12 27, 15:47)

Tą patį vakarą padariau va tokį ''šedevrą''  biggrin.gif

Spalvoti piesinukai. Labai sventiski ir techniskai vyke. Bet nesu tokiu gerbeja 4u.gif .

Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2007 12 28, 03:45)

user posted image

Gelsvoka. Noretusi, kad zvilgsnis butu palydetas erdves. Akyteskitoje juostoje. gal vertikalus geriau ziuretusi. Grazus berniokas;)
Papildyta:
O cia bandymas su Kalediskai nauju AF nikkor 50mm 1 :1,8D smile.gif))
laukiu kritikos. Pati matau,kad nelabai susitvarkau su ryskumu;)

user posted image

Atsakyti
Turiu dar kelis iš tos šventės kadriukus. Matau savo klaidas. Ale ką jau dabar padarysi sad.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 28 gruodžio 2007 - 10:33
Zverie, tai , kas danguje -puikiai nuteikia,o va tai, kas zemeje isduoda virpesius:)). Noretusi ryskumo. labiausiai patiko antroji;. Taip gaila, kad neitilpo visos fejerverku "geles" i kadra. Suprantu, kad fotografui niekas nepazymi iki kokios vietos issaus svieseles... bet taip noretusi nenukarpyto grozio:)
Papildyta:
QUOTE(vauga @ 2007 12 28, 09:40)
Labryt smile.gif
nuotrauka nera labai idomi, ale is technines puses - jau puse velnio, ane?  g.gif

Gal man vaidenasi, bet sufokusuota ne i snukuti, o i uzpakaliuka. Be to kompozicija verkia:))))
Atsakyti