Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2007 12 27, 20:10)
"Vaikiški galvosūkiai per Kalėdas"  biggrin.gif

man arčiau norisi to žmogaus. gal šiek tiek erdvėj pasimeta ir reikia jo paieškot  g.gif bet patinka. taip staigiai nuo kalėdinių džiaugsmų prie realybės nuleidai.

Kažkiek jau apkarpiau spausdindama, daugiau kažkaip nesinori ax.gif

O tavo kokia serija!!! Pamačiau pirmas dvi, prskaičiau pavadinimą ir mintyse tariau oho, kokie daba vaikiški galvosūkiai smile.gif Dar kelių į seriją norisi. Gal ir paskutinio rezultato, arba įpusėjusio jau galvosūkio...
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 27, 21:23)
O tavo kokia serija!!! Pamačiau pirmas dvi, prskaičiau pavadinimą ir mintyse tariau oho, kokie daba vaikiški galvosūkiai  smile.gif Dar kelių į seriją norisi. Gal ir paskutinio rezultato, arba įpusėjusio jau galvosūkio...

ant dėžutės parašyta nuo 5 metų hihihi.gif
paskutinio rezultato ir man norisi, bet nuotrauka nelabai kokia išėjo, tai ir nedėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 27, 21:34)
ant dėžutės parašyta nuo 5 metų hihihi.gif
paskutinio rezultato ir man norisi, bet nuotrauka nelabai kokia išėjo, tai ir nedėjau  unsure.gif

ir kodėl aš šventai tikėjau, kad pas tave D80 lotuliukas.gif anksčiau pamenu kad lyg ir D50, o po to kažkodėl sugalvojau, kad jau D80 turi doh.gif doh.gif
sorry 4u.gif
desiree, smagu ir man laukti autoriaus, pati kažkaip slėptis tingiu blush2.gif tiesiog exif ištrinti man sunkiau, nei nufotografuoti. nemėgstu aš to save for web sad.gif tai ir kabo mano prisipažinimas viešai. aš visada dirsteliu ar nepalikta fotiko markė, taip kažkiek autorių atkrenta ir dar smalsiau palieka laukt thumbup.gif
Atsakyti
O aš pamiršau padėkoti Avytei s už dovanėlę. Pasigirsiu, gavau nerealią foto juostelę. Šiandien pasiėmiau iš laboratorijos atspausdintas nuotraukas. Nerealios spalvos. O juostelė tai skaidrės, ryškinau kaip paprastą spalvotą (cross processing).
Manau pas Desiree dabar bus ir spalvų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 27, 21:48)
ir kodėl aš šventai tikėjau, kad pas tave D80  lotuliukas.gif anksčiau pamenu kad lyg ir D50, o po to kažkodėl sugalvojau, kad jau D80 turi  doh.gif  doh.gif
sorry  4u.gif
desiree, smagu ir man laukti autoriaus, pati kažkaip slėptis tingiu  blush2.gif tiesiog exif ištrinti man sunkiau, nei nufotografuoti. nemėgstu aš to save for web sad.gif tai ir kabo mano prisipažinimas viešai. aš visada dirsteliu ar nepalikta fotiko markė, taip kažkiek autorių atkrenta ir dar smalsiau palieka laukt  thumbup.gif

o aš nemoku panakint tų duomenų nors tu ką unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šita...niekur nerandu ND taisyklių g.gif (turbūt blogai ieškau), gal kas gali nuorodą imest?
Kaip supratau nuotraukos parodytos čia ND dalyvauti negali, ania?
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 27, 22:42)
Šita...niekur nerandu ND taisyklių  g.gif  (turbūt blogai ieškau), gal kas gali nuorodą imest?
Kaip supratau nuotraukos parodytos čia ND dalyvauti negali, ania?

temos pirmoj žinutėj viskas surašyta mirksiukas.gif jei nuotrauka daryta per šias dvi savaites, tai ji gali dalyvaut.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 27, 22:44)
temos pirmoj žinutėj viskas surašyta  mirksiukas.gif jei nuotrauka daryta per šias dvi savaites, tai ji gali dalyvaut.

blush2.gif doh.gif Ačiū 4u.gif
Tai kaip supratau talpinam iki ateinančio antradienio?
O nuotrauką keisti galima? Ar galima dėti daugiau nei vieną nuotrauką, arba tą pačia bet pakoreguotą?
Atsakyti
O aš pamiršau ND temą blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 27, 22:49)
blush2.gif  doh.gif  Ačiū  4u.gif 
Tai kaip supratau talpinam iki ateinančio antradienio?
O nuotrauką keisti galima? Ar galima dėti daugiau nei vieną nuotrauką, arba tą pačia bet pakoreguotą?

galima dėti tris nuotraukas. pageidautina nekaitaliot savo sprendimo mirksiukas.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 27, 22:51)
O aš pamiršau ND temą blink.gif  blush2.gif

"šventinės akimirkos" 4u.gif
Atsakyti
Getter, negaliu nepagirt smile.gif
labai patiko tavo sviesos raizgalynes ax.gif abi ax.gif parodyk daugiau jei turi ax.gif

o man kaip tik smagu nezinoti ND autoriu iki pat pabaigos nes taip lengviau likti nesalisku rolleyes.gif paprastai net nekomentuoju jei iskart atpazistu autoriu...praranda idomuma pats kadras...
o tiesiog dievinu kai pazvelgus i nuotrauka negali is karto pasakyti koks daiktas nufotografuotas biggrin.gif
P.S. tai ar parodys kas ta burbuliuota lempa is "Fragmento" namu darbu visa ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 28 gruodžio 2007 - 00:51
QUOTE(peppi @ 2007 12 28, 00:51)
Getter, negaliu nepagirt smile.gif
labai patiko tavo sviesos raizgalynes ax.gif abi ax.gif parodyk daugiau jei turi ax.gif

o man kaip tik smagu nezinoti ND autoriu iki pat pabaigos nes taip lengviau likti nesalisku rolleyes.gif paprastai net nekomentuoju jei iskart atpazistu autoriu...praranda idomuma pats kadras...
o tiesiog dievinu kai pazvelgus i nuotrauka negali is karto pasakyti koks daiktas nufotografuotas biggrin.gif
P.S. tai ar parodys kas ta burbuliuota lempa is "Fragmento" namu darbu visa ax.gif ?

Ačiukas labai 4u.gif bigsmile.gif
Čia dar vienas chaosiukas biggrin.gif
user posted image

Vat ir man įdomu, kaip man ''pasislėpti''? g.gif Buvau jau įkėlus nuotrauką, ale žiūrau, kad per Exif'ą visa informacija pateikiama unsure.gif Kaip ją paslėpti??? 4u.gif

Ryt važiuoju trikojo ieškot ax.gif štatyvas - man labai juokingas žodis kažkodėl biggrin.gif
Tiesa, Bite Maja tu mano bendravardė 4u.gif
Atsakyti