Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 27, 19:49)
Elina, norėjau labai tave pagirti, ar man taip atrodo, ar tikrai su ryškumu jau visai neblogai? gal visgi padėjo patarimas fokusuoti į akis?

Tai žinoma, mieloji 4u.gif , tik jūsų patarimai mane gelbsti 4u.gif . Viską skaitau, viską darau kaip patariat. Pati labai džiaugiuosi dėl ryškumo ir , pažiūrėjus, ankstesnes foto- labai gėda biggrin.gif blush2.gif . Fokusuoju būtent į akį 4u.gif ( klausau patarimo)

user posted image

Atsakyti
Pataisiau vieną komentarą namų darbuose. Tikiuosi autorius nesupyks blush2.gif Gal tik aš pastebėjau, kad išsidavė kieno foto, tai tylėsiu ir niekam nesakysiu :4u
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 27, 19:39)
Tai žinoma, mieloji 4u.gif , tik jūsų patarimai mane gelbsti 4u.gif . Viską skaitau, viską darau kaip patariat. Pati labai džiaugiuosi dėl ryškumo ir , pažiūrėjus, ankstesnes foto- labai gėda biggrin.gif  blush2.gif . Fokusuoju būtent į akį 4u.gif ( klausau patarimo)

user posted image

Nu man atrodo, kad atvirkščiai reiktų vietos - kairėj mažiau, bet dešinė labai prašosi dar. Bet ryškumas tai tikrai liuks smile.gif Ir pats kadras toks žaismingas thumbup.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 27, 19:46)
Pataisiau vieną komentarą namų darbuose. Tikiuosi autorius nesupyks  blush2.gif  Gal tik aš pastebėjau, kad išsidavė kieno foto, tai tylėsiu ir niekam nesakysiu  :4u

Spėjau pamatyt tongue.gif ale irgi nesakysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 27 gruodžio 2007 - 19:50
Tai žinoma, mieloji 4u.gif , tik jūsų patarimai mane gelbsti 4u.gif . Viską skaitau, viską darau kaip patariat. Pati labai džiaugiuosi dėl ryškumo ir , pažiūrėjus, ankstesnes foto- labai gėda biggrin.gif  blush2.gif . Fokusuoju būtent į akį 4u.gif ( klausau patarimo)

user posted image

super drinks_cheers.gif .. parašyk duomenis foto.. labai įdomu smile.gif
Atsakyti
Desiree, o jei autorius tai darė tyčia tongue.gif aišku nepykstu, bet sąmoningai ten pasirašiau. blush2.gif per daug man vargo saugoti be exif, o Nikon D50 vis tiek tik aš turiu ir palieku exif'ą.... sillwio irgi turi, bet visada prisipažįsta kurios jo foto ir exif'o nepalieka. anokia čia paslaptis lotuliukas.gif be to galūnės kadruose - mano specializacija lotuliukas.gif

Elina, super kadras. tikrai SUPER thumbup.gif nuotaika, ryškumo zonos pasirinkimas, kad kojytės ten vos vos tik šmėžuoja thumbup.gif gal erdvę pakoreguočiau, bet šiaip tikrai šaunuolė tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 27, 21:05)
super  drinks_cheers.gif .. parašyk duomenis foto.. labai įdomu  smile.gif

Jei neapsirinku ( tingiu lipt į viršų blush2.gif ) ISQ 100 (+ blykstė), 1/125, F 2,5

Bijau jums nusibosti unsure.gif , dar du bandymukai su tokiais pat nustatymais

user posted image

user posted image
Atsakyti
O aš va su kokiu darbu ateinu. Kažkada minėjau, norėčiau suruošti "Viršvalandžių" temą, vis J. Ivanauskaitės įtaka, o ir šiaip, gyvenimo vingių...
Tai dabar vaikštinėju aplink, žiūrinėju, brandinu idėją...

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 12 27, 19:16)
Desiree, o jei autorius tai darė tyčia  tongue.gif aišku nepykstu, bet sąmoningai ten pasirašiau. blush2.gif  per daug man vargo saugoti be exif, o Nikon D50 vis tiek tik aš turiu ir palieku exif'ą.... sillwio irgi turi, bet visada prisipažįsta kurios jo foto ir exif'o nepalieka. anokia čia paslaptis  lotuliukas.gif be to galūnės kadruose - mano specializacija  lotuliukas.gif

nu va, o aš taip stengiausi verysad.gif
O tiesą sakant neskaitau info apie nuotrauką. Įdomiau kažkaip mintyse spėlioti kieno jis. Laukti tos min, kada paaiškės 4u.gif
Atsakyti
Desiree, labai jaudinantis kadras.. aš turbūt kirpčiau smarkiai šonus abu.. tiek fontaną tiek dešinėj iki žmonių tų toliau einančių .. tada labiau išryškėtų ką norėjai parodyt.. aišku jei tą norėjai parodyt

Elina, su kokiu objektyvu fotografavai su 50 mm
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 27, 21:23)

Elina, su kokiu objektyvu fotografavai su 50 mm

Su savo portretinuku

Desirre, man labai graži tavo nuotrauka. Tokia g.gif ....švari, tyra
Atsakyti
dar klausimas tiek Desireei tiek Elinai.. kaip jūs tokį JB padarot? g.gif g.gif g.gif nu man tokis nesigauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 27, 21:28)
.. kaip jūs tokį JB padarot?  g.gif  g.gif  g.gif  nu man tokis nesigauna  unsure.gif

Man irgi dar nesigauna kokio noriu. Aš tvarkau per ACDSee Quick Wiev
Atsakyti
"Vaikiški galvosūkiai per Kalėdas" biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Elina, paskutinės tavo spalvotos nuotraukos tikrai kokybiškos thumbup.gif

ŽverisKLP, ugnies šou visai nieko, ypač paskutinė. tik man norisi mažiau apačios ir daugiau viršaus.

Pupeliuk, tavo pupeliukas labai žavingas. smagi nuotraukytė.

Drumbacele, iš naktinio miesto labiausiai patinka vidurinė. koks išlaikymas buvo, kad tokios žvaigždutės išėjo?

Getter, tavo pirmasis "šedevras" visai nieko žiūrisi, o antras per margas ir chaotiškas labai.
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2007 12 27, 15:29)
prisijungiu prie ZverisKLP ugnies šou smile.gif .. Kalėdinis Sambukos ugnies šokis  smile.gif  Iso didelis.. matosi o ir tokiam apšvietime niekaip WB rankiniu būdu nėjo nusistatyti    unsure.gif

ech, Sambuka drinks_cheers.gif

šita labai patinka. tik šiek tiek apačios daugiau norisi g.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 12 27, 20:16)
Desiree, o jei autorius tai darė tyčia  tongue.gif aišku nepykstu, bet sąmoningai ten pasirašiau. blush2.gif  per daug man vargo saugoti be exif, o Nikon D50 vis tiek tik aš turiu ir palieku exif'ą.... sillwio irgi turi, bet visada prisipažįsta kurios jo foto ir exif'o nepalieka. anokia čia paslaptis  lotuliukas.gif be to galūnės kadruose - mano specializacija  lotuliukas.gif

mane dar pamiršai. aš ir turiu D50 tongue.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 27, 20:21)
O aš va su kokiu darbu ateinu.  Kažkada minėjau, norėčiau suruošti "Viršvalandžių" temą, vis J. Ivanauskaitės įtaka, o ir šiaip, gyvenimo vingių...
Tai dabar vaikštinėju aplink, žiūrinėju, brandinu idėją...

man arčiau norisi to žmogaus. gal šiek tiek erdvėj pasimeta ir reikia jo paieškot g.gif bet patinka. taip staigiai nuo kalėdinių džiaugsmų prie realybės nuleidai.
Atsakyti