Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 27, 10:45)

Pupeliuk, negaliu nepagirti lialiuko wub.gif . Nu toks gražus, žiūriu ir šypsausi smile.gif . Ir pati nuotrauka labai gera, šilta, su nuotaika 4u.gif

Žvėriau, o tavo Urtė 2000 gimimo, bet kokia didelė blink.gif. Lyginu su saviškiais, manieji 1999 m. g
Atsakyti
tiek prirašiau o kaip negražiai citavau. nu trinu lauk.
vėliau bandysiu iš naujo. dabar nelabai jau galiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 27 gruodžio 2007 - 14:20
Sveiki iš po švenčių bigsmile.gif

QUOTE(Abo @ 2007 12 26, 01:02)
Narajanai gimė prieškalėdinė dukrytė  wub.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 27, 00:03)
O šiandien KLP buvo ugnies spektaklis, bandžiau kažką pagaut, bet toks šaltis uuuu..

Ypač pirma patiko. Gaila, kad nėra ji visiškai simetriška. Spalvos geros.

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 27, 09:45)
Sveiki visi, ateinu su pirmąją Kalėdine vaikio nuotraukyte.. nėra pas mus namie eglutės, tai tenka džiaugtis balkone esančia.. sunku vakare fotografuoti, turbūt ši vienintelė, kuri tinkama į šeimos albumą.. kaip jum?

Šilta, nuotaikinga. Gaila, ryškumo truputuką trūksta. Bet vaikučio nuotaika atperka viską.

QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 27, 10:10)
Ikeliu kelias naktines nuotraukas. Kuo toliau tuo labiau suprantu kad mane labiausiai traukia naktini fotografavimas, klaidziojimas po piesta ieskojimas kazko ka gali iamzinti. na cia keli kadrai..

Man antra labai liuks. Gal čia ir sepija gerai žiūrėtusi? Tokia truputį senovinė ax.gif Pirmoj man kiek ryškumo trūksta.

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 27, 10:28)
Kalėdų ugnelės

Man per marga ax.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 27, 10:41)
Į seriją : lašišos karpačio (PATS gaminau  blush2.gif )

Sunku vertinti kaip nuotrauką, bet atrodo tai žiauriai skaniai. Gal dar ir receptą pridėtum ax.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 27, 13:16)
O mes lauke duodamės smile.gif

Pirmoj gal kiek kontrasto norėtusi. Antra tai ne, reik spalvų ir ryškumo.

QUOTE(Sansara @ 2007 12 27, 13:22)
... ar gėda...

Nelabai ir toj kūdroj ten kas yr....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 27 gruodžio 2007 - 14:26
QUOTE(MyWay @ 2007 12 26, 15:12)
tai liuks, gal papasakosi ir man besidominančiai personai  bigsmile.gif

Tai kad galvoju, kad tu ir kt tikrai žinot, nes mokė mane pačių pagrindų (kuriuos reikėjo atgamint pačiai). Tai išlaikymo, ryškumo, diafragmos ir t.t. dalykėliai blush2.gif
Tą patį vakarą padariau va tokį ''šedevrą'' biggrin.gif
user posted image

Zveris labai nerealios ugninės nuotraukos, man patiko cool.gif

Elina patiko abi, mergytės akys labai išraiškingos ir kepurė jai labai tinka 4u.gif

Pupeliuk ir mano akimis žiūrint labai šilta šventinė nuotraukytė ir gražuolis berniukaitis 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Elina: patiko tavo elfiukas 4u.gif Nežinočiau kur namuose tokį pastatyti, bet kai pas kitus matau man miela 4u.gif

Tavo dukružės dvi nuotraukos su dovanėle... Per daug suspausta, norisi erdvės. Iš dūkimo lauke serijos, mergytė kepurė susilieja su fonu, berniuko norisi ir delniukus matyti. Vėlgi suspaustos man jos.

Žvėris KLP, patiko dvi nuotraukos ugnies šou. Toji su lašišos patiekalua, na tikiu, kad esi geras kulinaras, bet nuotrauka nelabai. Dkrelės nuotrauka galbūt netgi spalvota žiūrėtusi geriau.

Pupeliuk, miela tavo mažulio nuotraukytė. Gal ryškumo daugiau norisi. Bet pati nuotaika liuks.

Drumbacele džiugu, kad pradedi suprasti kokia fotografija tave labiausiai traukia 4u.gif Man antroji labiausiai patinka. Pirma šiek tiek mažoka, norisi didesnę pamatyti.

Atsakyti
getter, man tavo šedevras labai labai patinka ir atitinka kalėdinei nuotaikai. thumbup.gif

Pupeliuk, tavo vyrukas tikrai puikiai išsiteks šeimyniniame albume ties žyma "Kalėdos" ax.gif

Elina, dukrytė foto patinka, sūnelio - nelabai. tiesiog JB nelabai čia žiūrisi ir išraiška schmoll.gif o dukrytės labai nuoširdi foto ir spalvos liuksiškos. kepurė puikiai ištirpsta sniege.

Žveris KLP. užstrigo tik dukrelė su švabra ir lašiša, bet ne dėl foto, o dėl alkio jausmo lotuliukas.gif ugnies festivalio nieko įspūdingo nepamačiau. su ugnelėm foto ok, bet joje visko per daug, arba tikrai reiktų serijos, kad suprasti, kodėl ten visko tiek daug (neveltui visko DAUG būna per kalėdas mirksiukas.gif )

atsiprašau jei ką pamiršau pakomentuot ax.gif

vo, dar Drumbacelės vilnius. vėl ant sentimentų mozolio užlipot lotuliukas.gif gal todėl antra geriausiai žiūrisi. Tik man dangaus vos vos per daug, keliais mm. kvadratinčiau turbūt g.gif pirma švelnūs tonai, bet labai jau viskas toooooli tooooli, net nesuprantu ar ryški foto. O paskutinė per mano tamsuolį visai nesižiūri, nes nieko nematau, per šviesesnį tikiu daugiau matosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 gruodžio 2007 - 15:07
prisijungiu prie ZverisKLP ugnies šou smile.gif .. Kalėdinis Sambukos ugnies šokis smile.gif Iso didelis.. matosi o ir tokiam apšvietime niekaip WB rankiniu būdu nėjo nusistatyti unsure.gif

user posted image

Su šventėm !!

Visos įdėtos foto man mielos wub.gif .. Gal todėl, kad darytos Kalėdinėm nuotaikom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 27, 15:02)
getter, man tavo šedevras labai labai patinka ir atitinka kalėdinei nuotaikai.  thumbup.gif

O, labai miela ax.gif
Keliu tadu dar vieną rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
westa, elegantiška nuotaika nuotraukoje smile.gif patinka

getter, ši persūdyta atrodo g.gif ana jau buvo ant ribos tarp įdomumo ir perkrovimo, galvojau vis ar nederėtų apkarpyt, o ši tai jau per daug be abejonių...
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 27, 17:07)
getter, ši persūdyta atrodo  g.gif ana jau buvo ant ribos tarp įdomumo ir perkrovimo, galvojau vis ar nederėtų apkarpyt, o ši tai jau per daug be abejonių...

Niu matai čia du skirtingi objektai ax.gif pirmoje eglė, šitoje toks papuošimas ant lango. Antroje yra didelis chaosas, bet man tai patinka (šiuo metu tai atitinka mano nuotaiką) ir spalvų margumynas biggrin.gif
Atsakyti
Valio, valio, valio clap_1.gif galų gale ir aš šiandien gavau mainų nuotrauką wub.gif
Latoya, labai labai ačiū !!! labai labai patiko - gavau tuos gražiuosius voratinklius thumbup.gif
Atsakyti
Elina, norėjau labai tave pagirti, ar man taip atrodo, ar tikrai su ryškumu jau visai neblogai? gal visgi padėjo patarimas fokusuoti į akis? nes ir su lėlyte ir lauke dukrytės nuotraukoj ryškumas jau visai tvarkoj thumbup.gif sūnelio man nelabai, j/b nepatinka schmoll.gif o dukrytės nuotraukoms ir aš norėčiau kiek daugiau erdvės..

Dėl mano nuotrakos neryškumo, tai tas tikrai yra.. per ilgas išlaikymas, iso 1000 grūdas tą duoda, bet deja ši vienintelė, kuri bent kiek tinkanti į šeimyninį albumą..
Atsakyti