Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Kalėdų ugnelės

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 27 gruodžio 2007 - 10:30
Drumbacele, man paskutinioji labai labai patiko!

ZverisKLP, Kalėdų ugnelės visai žiūrisi, bet manau jos dar geriau žiūrėtųsi Kalėdinėje serijoje - tiesiog tai viena iš Kalėdinių akimirkų, o tų akimirkų norėtųsi daugiau smile.gif

Drumbacele, vaikis žiūrėjo į mano vyrą, kuris jį paleido, o jo šypsena iki ausų dėl to, kad pats savarankiškai stovi smile.gif jis dabar taip daro, stovi visas svyruodamas ir juokiasi net balsu, o tada ant užpakaliuko žnekteli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 27, 11:37)
Drumbacele, man paskutinioji labai labai patiko!

ZverisKLP, Kalėdų ugnelės visai žiūrisi, bet manau jos dar geriau žiūrėtųsi Kalėdinėje serijoje - tiesiog tai viena iš Kalėdinių akimirkų, o tų akimirkų norėtųsi daugiau smile.gif

Į seriją : lašišos karpačio (PATS gaminau blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
Dar vaizdelis nuo Jono kalnelio
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 27 gruodžio 2007 - 11:05
Oho, kiek cia visko...
Sveikinu Narajana su prieskalediniu stebuklu!
Labai grazus mazasis pupeliukas, ir nuotrauka tokia silta wub.gif
Lasisos karpacio gal ne pati graziausia nuotrauka, bet labai noreciau paties karpacio smile.gif
Ugnies spektaklio ispudingos nuotraukos 4u.gif
Drumbaceles naktines grazios, taciau man su cerkve pati paciausia...
Smagiu, siltu ir linksmu svenciu visiems!
Atsakyti
Zveriuk, nu kam taip...ziauriai skaniai atrodo... verysad.gif uzsimaniau picos su lasisa doh.gif
Atsakyti
O mes lauke duodamės smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 27 gruodžio 2007 - 13:22
hmmm hmmm. nesupratau tokio neaktyvumo dėl narių fotogalerijų adresų patalpinimo bloge... ar gėda, ar nenorit to daryt dėl asmeninių priežasčių, ar tiesiog neturit... kūdroj gi didžioji dauguma turit, tai man įdomu, kokios nenoro patalpinti priežastys... o tai kabom mes tryse tik ir viskas. atrodo tik tiek mūsų ir tėra čia. paargumentuokit savo nenorus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 27, 12:22)
hmmm hmmm. nesupratau tokio neaktyvumo dėl narių fotogalerijų adresų patalpinimo bloge... ar gėda, ar nenorit to daryt dėl asmeninių priežasčių, ar tiesiog neturit... kūdroj gi didžioji dauguma turit, tai man įdomu, kokios nenoro patalpinti priežastys... o tai kabom mes tryse tik ir viskas. atrodo tik tiek mūsų ir tėra čia. paargumentuokit savo nenorus  ax.gif

aš prieš siunčiant norėjau atnaujinti. Gal po 2 savaičių jau turėsiu.
O Kūdroje nelabai ką ir turiu, tai nemanau, kad verta ir dėti.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 27, 14:22)

Man tai gėda, nes tikrai neturiu ką parodyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 27, 13:22)
hmmm hmmm. nesupratau tokio neaktyvumo dėl narių fotogalerijų adresų patalpinimo bloge...

cia kalba eina apie ta su slaptazodziu albuma? As manau , tiesiog nedekingas metas, juk tirkai daug rupesciu visiems aplink... ar dziaugsmu smile.gif Praeis sventes, ir vel visi intensyviai dirbs ir tobulinsis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 27, 13:52)
cia kalba eina apie ta su slaptazodziu albuma? As manau , tiesiog nedekingas metas, juk tirkai daug rupesciu visiems aplink... ar dziaugsmu smile.gif Praeis sventes, ir vel visi intensyviai dirbs ir tobulinsis smile.gif

ne smile.gif ne apie tą. mirksiukas.gif
tiesiog mūsų blog'e sumanėm patalpinti mūsų moksliukų galerijas, kad kažkiek suasmenintume jį ir parodytume ką mokame blush2.gif
Atsakyti