Kalėdų ugnelės
Drumbacele, man paskutinioji labai labai patiko!
ZverisKLP, Kalėdų ugnelės visai žiūrisi, bet manau jos dar geriau žiūrėtųsi Kalėdinėje serijoje - tiesiog tai viena iš Kalėdinių akimirkų, o tų akimirkų norėtųsi daugiau
Drumbacele, vaikis žiūrėjo į mano vyrą, kuris jį paleido, o jo šypsena iki ausų dėl to, kad pats savarankiškai stovi jis dabar taip daro, stovi visas svyruodamas ir juokiasi net balsu, o tada ant užpakaliuko žnekteli
ZverisKLP, Kalėdų ugnelės visai žiūrisi, bet manau jos dar geriau žiūrėtųsi Kalėdinėje serijoje - tiesiog tai viena iš Kalėdinių akimirkų, o tų akimirkų norėtųsi daugiau
Drumbacele, vaikis žiūrėjo į mano vyrą, kuris jį paleido, o jo šypsena iki ausų dėl to, kad pats savarankiškai stovi jis dabar taip daro, stovi visas svyruodamas ir juokiasi net balsu, o tada ant užpakaliuko žnekteli
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 27, 11:37)
Drumbacele, man paskutinioji labai labai patiko!
Į seriją : lašišos karpačio (PATS gaminau )
Dar vaizdelis nuo Jono kalnelio
Oho, kiek cia visko...
Sveikinu Narajana su prieskalediniu stebuklu!
Labai grazus mazasis pupeliukas, ir nuotrauka tokia silta
Lasisos karpacio gal ne pati graziausia nuotrauka, bet labai noreciau paties karpacio
Ugnies spektaklio ispudingos nuotraukos
Drumbaceles naktines grazios, taciau man su cerkve pati paciausia...
Smagiu, siltu ir linksmu svenciu visiems!
Sveikinu Narajana su prieskalediniu stebuklu!
Labai grazus mazasis pupeliukas, ir nuotrauka tokia silta
Lasisos karpacio gal ne pati graziausia nuotrauka, bet labai noreciau paties karpacio
Ugnies spektaklio ispudingos nuotraukos
Drumbaceles naktines grazios, taciau man su cerkve pati paciausia...
Smagiu, siltu ir linksmu svenciu visiems!
hmmm hmmm. nesupratau tokio neaktyvumo dėl narių fotogalerijų adresų patalpinimo bloge... ar gėda, ar nenorit to daryt dėl asmeninių priežasčių, ar tiesiog neturit... kūdroj gi didžioji dauguma turit, tai man įdomu, kokios nenoro patalpinti priežastys... o tai kabom mes tryse tik ir viskas. atrodo tik tiek mūsų ir tėra čia. paargumentuokit savo nenorus
QUOTE(Sansara @ 2007 12 27, 12:22)
hmmm hmmm. nesupratau tokio neaktyvumo dėl narių fotogalerijų adresų patalpinimo bloge... ar gėda, ar nenorit to daryt dėl asmeninių priežasčių, ar tiesiog neturit... kūdroj gi didžioji dauguma turit, tai man įdomu, kokios nenoro patalpinti priežastys... o tai kabom mes tryse tik ir viskas. atrodo tik tiek mūsų ir tėra čia. paargumentuokit savo nenorus
aš prieš siunčiant norėjau atnaujinti. Gal po 2 savaičių jau turėsiu.
O Kūdroje nelabai ką ir turiu, tai nemanau, kad verta ir dėti.
QUOTE(Sansara @ 2007 12 27, 14:22)
ar gėda
Man tai gėda, nes tikrai neturiu ką parodyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 27, 13:22)
hmmm hmmm. nesupratau tokio neaktyvumo dėl narių fotogalerijų adresų patalpinimo bloge...
cia kalba eina apie ta su slaptazodziu albuma? As manau , tiesiog nedekingas metas, juk tirkai daug rupesciu visiems aplink... ar dziaugsmu Praeis sventes, ir vel visi intensyviai dirbs ir tobulinsis
QUOTE(vauga @ 2007 12 27, 13:52)
cia kalba eina apie ta su slaptazodziu albuma? As manau , tiesiog nedekingas metas, juk tirkai daug rupesciu visiems aplink... ar dziaugsmu Praeis sventes, ir vel visi intensyviai dirbs ir tobulinsis
ne ne apie tą.
tiesiog mūsų blog'e sumanėm patalpinti mūsų moksliukų galerijas, kad kažkiek suasmenintume jį ir parodytume ką mokame