Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 24, 00:46)
man nelabai. Ir apskritai, man asm. patinka darbai, kurie šneka patys už save, kuriems nereikia pavadinimo, nukreipiančio mintis kažkuria linkme  smile.gif Aš netgi žinodama tavo idėja, matydama rezultatus, nesusieju darbo su svarstyklėmis, kas atsvers daugiau ir pan... Nepyk, bet prašei komentarų, sakei neskraidinsi iš SM lauk, tai vat ir rašau  4u.gif

ok.gif Viskas čiki, man būtent ir reikia TIESOS, o ne pasakymų 'puiku' 'šaunu' ir pan. Juk iš jūsų komentarų darysiu išvadas ir mokysiuos good.gif 4u.gif
Atsakyti
Kažin, dovanas jau nešt?
user posted image
Gerų švenčių!!!
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2007 12 23, 20:59)
na bet kaip rasoma viename is Blog patarimu kad pirmos 100 nuotrauku yra pacios prasciausios biggrin.gif

gal jau greičiau pirmos dešimt tūkstančių? smile.gif
Atsakyti
užpavydėjau jūms šventinių nuotaikų paskuiniuose darbuose, todėl ir aš atlekiu su savais darbais.
Kokios nuotaikos tokie ir darbai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 24 gruodžio 2007 - 10:04
Desiree, lb patinka antroji wub.gif
Atsakyti
labu rytu.
nemoku aš linkėti, vis bijau kad nenuoširdžiai nuskambės. todėl linkiu tik daug sveikatos Jums ir Jūsų artimiesiems, o visa kita priklausys jau nuo Jūsų išmonės, norų ir siekių 4u.gif newyear.gif

kiek pamenu nuotraukų:
getter, patiko su batais labai. manau pasižaidus dar galima gauti puikų su idėja neeilinį kadrą.
desiree, antroji nereali. labai patiko. pirma kažkaip nekabina.
almantės (jei suklydau dėl vardo atsiprašau) obuoliukai hmmm. reikia dar pasižaisti su apšvietimu labai. dabar jie tik ir atrodo kaip nufotografuoti obuoliukai gulintys ant stalo. man jų nesinori ax.gif o va kaip nufotografuot, kad aš jų užsimanyčiau ir išsiskirtų seilės - tai jau autorius turi pasistengti mirksiukas.gif bet viskas prieš akis.

o man jau ima grįžti idėjos ir tuo džiaugiuos, nes buvo toks juodas periodas (tfu x3 tikiuos kad tikrai BUVO), kad nesinorėjo nieko. bet jau vis dažniau pašnairuoju į fotiko pusę, į eglutės... vis dažniau kyla idėjų dėl ND (kolkas tokios nerealios, photoshopinės labai lotuliukas.gif ). žiūrėsim, gal šventės padės grįžti į vėžias greičiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 24 gruodžio 2007 - 10:30
QUOTE(Sansara @ 2007 12 24, 09:28)
nemoku aš linkėti, vis bijau kad nenuoširdžiai nuskambės. todėl linkiu tik daug sveikatos Jums ir Jūsų artimiesiems, o visa kita priklausys jau nuo Jūsų išmonės, norų ir siekių  4u.gif newyear.gif

desiree, antroji nereali. labai patiko. pirma kažkaip nekabina.

o man jau ima grįžti idėjos ir tuo džiaugiuos, nes buvo toks juodas periodas (tfu x3 tikiuos kad tikrai BUVO), kad nesinorėjo nieko. bet jau vis dažniau pašnairuoju į fotiko pusę, į eglutės... vis dažniau kyla idėjų dėl ND (kolkas tokios nerealios, photoshopinės labai  lotuliukas.gif ). žiūrėsim, gal šventės padės grįžti į vėžias greičiau  4u.gif

ačiū už palikejimus.

Apie mano seriją... Stinga ten trečios, t.y. pagal eiliškumą antros nuotraukos, bet kažkodėl nesugebėjau įkelti, nuotraukos adresiuko nemačiau. Kvailai skamba...
Tai tik bandymas, pratybos. Norėjau išbandyti fotografuoti vakare, išgauti kažkiek slankiojančių "dvasių", o taip pat išbandyti savo drąsa, fotografuodama šitaip atvirai, t.y. prekybos centre. Pirmoje nuotraukoje matosi dešinėje toks dėdė, kuris mane pastebėjo. Bet niekas nesupyko, dėdės apsauginiai irgi neprisistatė, tai esu gana patenkinta. Nes išdrįsau!
O ar nuotrauka pačiai patiktų, nežinant šių faktų net nežinau. Serijoje neblogai žiūrisi, bet kai nėra antros, tai ir pirmoji gal ir nekabintų.

Smagu girdėti, kad vis dažniau pašnairuoji į fotoaparatą, ir idėjos grįžo, noras... Lauksim tavo darbų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 24 gruodžio 2007 - 11:33
Sveikinu visus moksliukus su šventėmis. Laimingų Jums, sėkmingų, kūrybingų 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 24, 10:03)

Man irgi antra labai liuks smile.gif Nemoku padaryt kokybiškai viena planą išdsiliejusį vieną ne... Antrą planą tai dar dar, bet pirmo niekaip verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 23, 21:40)
Matai jei moteris dažosi taip, fotogradas čia nekaltas. Aš kiek pykstu, a ji nereaguoja:)
laugh.gif pas mus tas pats biggrin.gif O dar sako moterys dėl vyrų viską daro biggrin.gif
Atsakyti
Sansara aciuks.gif Vakar pasėdėjau dar prie nuotraukos ir šiek tiek paredagavau user posted image
Batukus paryškinau ir sutvarkiau tą blyną biggrin.gif

Desiree labai patiko antroji wub.gif Man asm ji tokia tvarkinga ir taisiklinga bet tie išsilieję žmogai priduoda tokio ''chaoso'' visam tam tvarkingumui ir kažkuo traukia ir žavi 4u.gif
Atsakyti
gerų visiems švenčių. 4u.gif ačiū, kad esat..

mums, deja, jos nevisai geros, nes sūnus susirgo, laukiam gydytojo.. schmoll.gif
Atsakyti
Ieškojau kokio savo darbo, kuris galėtų lydėti sveikinimus, bet neradau nieko nuostabesnio už šiuos angeliškus balsus....

http://www.youtube.c...h?v=iAH0qm6OWKk

nuoširdžiausi sveikinimai, artėjant stebuklų nakčiai...
Atsakyti