QUOTE(Sansara @ 2007 12 24, 09:28)
nemoku aš linkėti, vis bijau kad nenuoširdžiai nuskambės. todėl linkiu tik
daug sveikatos Jums ir Jūsų artimiesiems, o visa kita priklausys jau nuo Jūsų išmonės, norų ir siekių
desiree, antroji nereali. labai patiko. pirma kažkaip nekabina.
o man jau ima grįžti idėjos ir tuo džiaugiuos, nes buvo toks juodas periodas (tfu x3 tikiuos kad tikrai BUVO), kad nesinorėjo nieko. bet jau vis dažniau pašnairuoju į fotiko pusę, į eglutės... vis dažniau kyla idėjų dėl ND (kolkas tokios nerealios, photoshopinės labai
). žiūrėsim, gal šventės padės grįžti į vėžias greičiau
ačiū už palikejimus.
Apie mano seriją... Stinga ten trečios, t.y. pagal eiliškumą antros nuotraukos, bet kažkodėl nesugebėjau įkelti, nuotraukos adresiuko nemačiau. Kvailai skamba...
Tai tik bandymas, pratybos. Norėjau išbandyti fotografuoti vakare, išgauti kažkiek slankiojančių "dvasių", o taip pat išbandyti savo drąsa, fotografuodama šitaip atvirai, t.y. prekybos centre. Pirmoje nuotraukoje matosi dešinėje toks dėdė, kuris mane pastebėjo. Bet niekas nesupyko, dėdės apsauginiai irgi neprisistatė, tai esu gana patenkinta. Nes išdrįsau!
O ar nuotrauka pačiai patiktų, nežinant šių faktų net nežinau. Serijoje neblogai žiūrisi, bet kai nėra antros, tai ir pirmoji gal ir nekabintų.
Smagu girdėti, kad vis dažniau pašnairuoji į fotoaparatą, ir idėjos grįžo, noras... Lauksim tavo darbų