QUOTE(avytess @ 2007 12 21, 12:30)
Įkalbėjot
Malonu, kad pastebėjot mano nuotraukas ir kai kurios jums net patinka. Ne taip dažnai čia lankausi, bet dabar matyt teks užsukt dažniau. Šiaip iškart turiu prisipažinti, kad labiau mėgstu fotografuoti, nei rašyti ar kalbėti
Fotografuoju juostiniu Olympus om-2 bei Canon 20d (labai retai).
Buvom susitikę su Desiree ir ji sužavėjo savo vidutinio formato kamera..tai manau jau greitai ir aš pradėsiu fotografuoti tokiu aparatu
Ar priimsit i savo gausų būrį?
p.s. gal kas nors paaiškins kur ir kaip dėti fotografijas, nes žinau, kad yra ir namų darbai , jie man ir būtų patys įdomiausi šioje temoje;)
Nuotraukos tiesiai dėti dar negaliu, įkeliu nuorodą, gal kas nors iš jūsų įkels tiesiai
Zinoma priimsim
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 21, 12:52)
Išėjau pasibastyti po Kauną, vadinasi
Saulė išlindo ir pakvietė.
Raudona pavesine - ledas
QUOTE(Sansara @ 2007 12 21, 13:08)
Žodžiu taip.
Skelbimukas
mes čia su deja vu pasitarėme ir nusprendėme, kad reiktų mūsų blog'e įmesti mūsų klubbo narių galerijų nuorodas. na pvz: sillwio, deja vu, sansaros ir t.t. taip kažkiek suasmenintume blog'ą, žmonės matytų kuo užsiimam ir jei reiktų prisiminti kieno kokia gera foto buvo, ten užsukti palandžioti, akis paganyti, pasigirti ir pasipuikuoti.. o tai dabar parašuose viskas sukišta, nukišta ir t.t.
na žodžiu reikalavimai: reiktų turėti pastovią galeriją internete. ar asmininį tinklapį, ar tvarkomą public.fotki, photobucket, blog'ą ar tiesiog į kūdros albumą nuoroda tinka.
visi norintys ir išdrįsę tai padaryti, prašom į DEJA VU AŽ siųsti nuorodas
būsime dėkingos iki paskutinio kadro
Siunciau AZ dejavu
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso