Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 21, 13:17)
blink.gif oho, mamuk, extremas blink.gif Svarbu, kad viskas gerai wub.gif Bet va cia tai fotografas - iamzina, pagauna, uzmigdo... wub.gif Neveltui supermama wub.gif

ekstremas sakai. aš bandžiau juokais rašyti, nes sėdžiu išsigandus. Fotografavau aš ji lovytėje prieš migdant pietų. Bandau Raw formatą. O jis ėmė ir persisvėrė per lovytės kraštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 21 gruodžio 2007 - 14:19
QUOTE(avytess @ 2007 12 21, 12:30)
Įkalbėjot biggrin.gif
Malonu, kad pastebėjot mano nuotraukas ir kai kurios jums net patinka. Ne taip dažnai čia lankausi, bet dabar matyt teks užsukt dažniau. Šiaip iškart turiu prisipažinti, kad labiau mėgstu fotografuoti, nei rašyti ar kalbėti tongue.gif
Fotografuoju juostiniu Olympus om-2 bei Canon 20d (labai retai).
Buvom susitikę su Desiree ir ji sužavėjo savo vidutinio formato kamera..tai manau jau greitai ir aš pradėsiu fotografuoti tokiu aparatu ax.gif
Ar priimsit i savo gausų būrį?
p.s. gal kas nors paaiškins kur ir kaip dėti fotografijas, nes žinau, kad yra ir namų darbai , jie man ir būtų patys įdomiausi šioje temoje;)
Nuotraukos tiesiai dėti dar negaliu, įkeliu nuorodą, gal kas nors iš jūsų įkels tiesiai rolleyes.gif

Zinoma priimsim 4u.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 21, 12:52)
Išėjau pasibastyti po Kauną, vadinasi biggrin.gif  Saulė išlindo ir pakvietė.

Raudona pavesine - ledas thumbup.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 12 21, 13:08)
Žodžiu taip. Skelbimukas  lotuliukas.gif
mes čia su deja vu pasitarėme ir nusprendėme, kad reiktų mūsų blog'e įmesti mūsų klubbo narių galerijų nuorodas. na pvz: sillwio, deja vu, sansaros ir t.t. taip kažkiek suasmenintume blog'ą, žmonės matytų kuo užsiimam ir jei reiktų prisiminti kieno kokia gera foto buvo, ten užsukti palandžioti, akis paganyti, pasigirti ir pasipuikuoti.. o tai dabar parašuose viskas sukišta, nukišta ir t.t.
na žodžiu reikalavimai: reiktų turėti pastovią galeriją internete. ar asmininį tinklapį, ar tvarkomą public.fotki, photobucket, blog'ą ar tiesiog į kūdros albumą nuoroda tinka.
visi norintys ir išdrįsę tai padaryti, prašom į DEJA VU AŽ siųsti nuorodas  4u.gif  lotuliukas.gif būsime dėkingos iki paskutinio kadro  lotuliukas.gif

Siunciau AZ dejavu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 14:18)
ekstremas sakai. aš bandžiau juokais rašyti, nes sėdžiu išsigandus. Fotografavau aš ji lovytėje prieš migdant pietų. Bandau Raw formatą. O jis ėmė ir persisvėrė per lovytės kraštą.

Tikiu, esu panasia situacija apturejus... Guscius pamirso, o as ilgai dar drebejau... Va taip ir zyla mamos biggrin.gif

Laukiam atsiliepimu apie RAW 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 21, 13:22)
Laukiam atsiliepimu apie RAW 4u.gif

matau spalvinį skirtumą. Reikia pasiskaitinėti daugiau internete. Ir aišku daugiau pasibandyti, ne extrem sąlygom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 21 gruodžio 2007 - 14:27
Bitut, manau dar pati gali taisyti, pas tave ir zinuciu daugiau - man pvz gal valanda leido taisyt smile.gif
Ir, jei Getter nori, reiktu ta pat proga prie moksliuku ikelti.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 21, 14:17)
Bet va cia tai fotografas - iamzina, pagauna, uzmigdo... wub.gif

taikliai apibudinai..

QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 14:18)
aš bandžiau juokais rašyti, nes sėdžiu išsigandus.

na tikrai kad juokais parasei.. viska taip susvelninai, kad net nepagalvojau jog issigandai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 14:25)
matau spalvinį skirtumą. Reikia pasiskaitinėti daugiau internete. Ir aišku daugiau pasibandyti, ne extrem sąlygom  4u.gif

As asmeniskai dar pirmiausia ka pastebiu, tai ir sharpnes skirtuma g.gif
Atsakyti
avytes, sveika prisijungus.. labai gražūs darbeliai wub.gif

darau kursų ND.. juodas fonas, natūralus apšvietimas... pati pasidariau sau paslaugą .. pasirinkau blizgius daiktus.. o bnlizgūs daiktai... blizga doh.gif smile.gif ..

user posted image

vis dar dryžuota tema smile.gif

kokia didelė blink.gif blink.gif blink.gif ale va tokiam didume tik pamačiau, kad fokusas nugrybavęs vėl verysad.gif verysad.gif nusišausiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 gruodžio 2007 - 14:47
QUOTE(Getter @ 2007 12 21, 12:49)
Gal ir man  blush2.gif  ale žiūrau į sąrašiuką dar nepatenku  verysad.gif  turbūt nusipelnyt reikia  biggrin.gif  Kagi stengsiuos photo.gif
Ačiukas  4u.gif Kai pasirodai temoj taip retai tai ir nežinai  tongue.gif  ne MB nuo rugsėjo, išsiskyrė keliai, kai sakoma - sena meilė - gera meilė tai vat susikukavom vėl su Ro  wub.gif 

O čiaip dėkinga už patarimus širdingai  4u.gif  No sephia - promise  pioneer.gif  centre nefotkint  pioneer.gif  va jau kiek per dieną išmokėt  wub.gif

[jei tai butu ne tavo zodziai,tai zinant tavo visus pasakojimus anksciau-NEPATIKECIAU!-sokiravai doh.gif ]

jei atvirai,tai man sepija imponavo visada,taciau su tinkamu panaudojimu,taip,kad negesink jos,jei ji tau patinka.Tiesiog ismok ja 'valdyti' wink.gif [priesa akis iskyla keli avytesss darbai sepijiniai,man jie labai puikiai ziuris.. 4u.gif ]
Atsakyti
Valiooo, Avytess prisijungė clap.gif kas per klausimas, ar priimsim, aišku!! ir dar tokia puiki nuotrauka wub.gif kaip ir visos 4u.gif

Ačiū už komentarus nuotraukom 4u.gif dirbsiu ta linkme toliau.. smile.gif

Puriena - antroji labai patiko, kitos taip neužkabino akies..

Desiree blink.gif ekstremaliai jūs čia smile.gif mano va ką tik irgi liuobėsi nuo lovos kaip visad taikliai ant galvos, kol jam soskiuko ieškojau, tada koncertas duetu (kartu ir šunėkas užuojautos kupinas įsijungia cypt), bet jau mažiukas nuramintas ir užmigdytas miegelio smile.gif neliūdna mum mamom biggrin.gif

Šiuo metu fotografuoju tik į RAW, kai pakeitė kompiuterį galingesniu, tai žymiai greičiau apdoroja nuotraukas ir taip nebesikankinu po vieną ilgai vartydama.. man spalvos žymiai geriau į RAW fotografuojant, o aštrumo pokyčio nepastebėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 21, 13:37)
As asmeniskai dar pirmiausia ka pastebiu, tai ir sharpnes skirtuma g.gif

ir tas matosi.

ruošiu Kūdrai seriją biggrin.gif kokios tikrai iš manęs niekas nesitiki biggrin.gif Didelė tikimybė, kad serija nukeliaus į pelkę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 21 gruodžio 2007 - 14:55
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 14:52)
ruošiu Kūdrai seriją  biggrin.gif  kokios tikrai iš manęs niekas nesitiki  biggrin.gif  Didelė tikimybė, kad serija nukeliaus į pelkę  biggrin.gif

laukiu su nekantrumu... nemanau kad tavo nors vienam darbui pelkeje vieta..

zinokit kuo toliau tuo jus cia mane i liuna itraukiat..
vyras jau priekaistaut pradeda del laiko praleisto prie PC...
uzteko SM, o dabar dar ir Kudroj negaliu neperziuret visu foto doh.gif
oi vargelis... fotografuot nebelieka kada doh.gif o ka jau kalbet apie vaiko auginima ir seimos zidinio kurstyma doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 21 gruodžio 2007 - 15:13