Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 22, 22:40)
O aš prisijungsiu jau tik po švenčių, todėl linkiu Jums ramių jaukių ir kvapnių

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 23, 17:11)
Šiuo metu norisi visiems tik palinkėti jaukumu dvelkiančių, šviesių ir spindinčių Kalėdų! Kad Jūsų visų namai užsipildytų šviesa, ramybe ir jaukumu..Gražių Jums švenčių, aš einu toliau prie savo pyragų ir kūčiukų kepimo beganant vaikį smile.gif
Atsijungiu šventėms ir būtinai susitiksim po jų! 4u.gif

lauksim grįžtant po švenčių 4u.gif ačiū už palinkėjimus.

Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 12 23, 22:12)

drinks_cheers.gif

šiaip, labai mielas Žvėriukas, kurį prisijaukinus jis atsidėkos nuostabiausiais vaizdais... Tik kad ne kokia iš manęs Žvėriukų jaukintoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 23, 22:59)
O mano nuotraukyčių niekas nepakomentuos?  verysad.gif  Taip stengiausi  doh.gif  prašom kritikuokit, pasakykit kas negerai?  unsure.gif

o tu mūsų neišmesi iš SM už kritiką? lotuliukas.gif
man ir patiko pirmoji nuotrauka, o kitos taip nelabai užkabino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 23, 22:17)
o tu mūsų neišmesi iš SM už kritiką?  lotuliukas.gif

o rimtai, lotuliukas.gif kaip skrisim mes dabar su Bitute pasiskraidyti lotuliukas.gif

o aš turiu tokį reikaliuką pamirštą.. Silwioooooooo, kai prisijungsi ir paskaitysi. Ar pameni kai buvai komandiruotėje, per ND autoportretai. Žadėjai grįžęs nors ir pavėluotai savąjį suruošti. Hmmm ar aš jau pražiopsojau., ar dar nesuruošei, a??????? Pažadus sakoma reik iki naujųjų išpildyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 23 gruodžio 2007 - 23:24
QUOTE(Desiree @ 2007 12 23, 23:09)
Na išties, tavo darbų nepakomentavom. Taigi nulėkiau dar kart apžiūrėti. Mane užkabino tik pirmoji, su batais. Tik kažkokį melyną blyną prie raudono kaspinėlio matau. O šiaip, paprastai, bet gana įdomiai.
ačiū, tave taip pat  4u.gif

Ten žalias blynas biggrin.gif Su PS dar nemoku atstatyt spalvos (išmoksiu) tai dariau su Picasa, o ten tik taip gavosi blush2.gif
O aš kaip tik galvojau kad ''mano batai'' nieko neužkabins ax.gif
QUOTE(bite maja @ 2007 12 23, 23:17)
o tu mūsų neišmesi iš SM už kritiką?  lotuliukas.gif
man ir patiko pirmoji nuotrauka, o kitos taip nelabai užkabino  ax.gif

hihihi.gif Pažadu neišmesiu 4u.gif ir šiaip aš nepiktybiška, tokia gera gera wub.gif biggrin.gif

Ale ir tave batai kabino nu g.gif mažiausiai tikėjausi ax.gif
O pvz antroj nuotraukoj matosi iš techninės pusės, kad be blico fotografuota?
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 23, 22:23)
Ale ir tave batai kabino nu  g.gif  mažiausiai tikėjausi  ax.gif 
O pvz antroj nuotraukoj matosi iš techninės pusės, kad be blico fotografuota?

matai, batuose yra kažkokia idėja atlikime. Vat ėmė batukai du, visų pamiršti ir pasipuošė šventėms.. Mano galbūt bent taip prisivilioti šeimininkus, kad vėl juos avėtų... Antroji man labiau kaip bandymas. Galbūt bandymas fotografuoti be blykstės, bet tarkim fotografavimo kampas, šiaip pati kompozicija manęs nekabina.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 23, 23:20)
o aš turiu tokį reikaliuką pamirštą.. Silwioooooooo, kai prisijungsi ir paskaitysi. Ar pameni kai buvai komandiruotėje, per ND autoportretai. Žadėjai grįžęs nors ir pavėluotai savąjį suruošti. Hmmm ar aš jau pražiopsojau., ar dar nesuruošei, a??????? Pažadus sakoma reik iki naujųjų išpildyt  tongue.gif

drinks_cheers.gif Ir as atsimenu, ir pagalvoju kartais..vis nueinu patikrint, bet kaip ner, taip ner............ biggrin.gif

Bitele, mudvieju dabartiniai avatarai panasus truputi rolleyes.gif

Desiree, tikrai uzjauciu del objektyvo... unsure.gif Ir dar pires sventes, atsitik tu man taip doh.gif Koks pas tave 50-ukas? 1.8 ar 1.4? Esu girdejus, kad tie 1.8 nepatvarus...genda, byra... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 23 gruodžio 2007 - 23:34
Aha, aišku 4u.gif
O kaip va tokia? Čia su idėja - "Kuris sveria daugiau?"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 23, 23:33)
Bitele, mudvieju dabartiniai avatarai panasus truputi rolleyes.gif

nusižiūrėjau nuo tavęs blush2.gif ir pasidaviau kalėdinėms nuotaikoms biggrin.gif

QUOTE(Getter @ 2007 12 23, 23:33)
Aha, aišku  4u.gif 

nea, batai geriau tongue.gif ir kompoziciškai man nelabai patinka.
asmeniškai aš nemėgstu tokių papuošimų, tai man ir nepatinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 23 gruodžio 2007 - 23:41
QUOTE(bite maja @ 2007 12 23, 23:40)
nusižiūrėjau nuo tavęs  blush2.gif ir pasidaviau kalėdinėms nuotaikoms  biggrin.gif 

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 23, 22:33)
Aha, aišku  4u.gif 

man nelabai. Ir apskritai, man asm. patinka darbai, kurie šneka patys už save, kuriems nereikia pavadinimo, nukreipiančio mintis kažkuria linkme smile.gif Aš netgi žinodama tavo idėja, matydama rezultatus, nesusieju darbo su svarstyklėmis, kas atsvers daugiau ir pan... Nepyk, bet prašei komentarų, sakei neskraidinsi iš SM lauk, tai vat ir rašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 24 gruodžio 2007 - 00:47
Sveikučiai 4u.gif Linkiu visiems linksmų, šiltų ir gražių Kalėdų santa2.gif O po švenčių aš čia užsuksiu laaaaabai dažnai, nes nykštukai pakuždėjo, kad gausiu dovanų naują fotoaparatą. Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu jį išbandyti bigsmile.gif Manau, kad neišsiversiu be jūsų patarimų ir kritikos..... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 24 gruodžio 2007 - 00:56
Man irgi patiko Getter idėja su batukais, bet batų norėtųsi kiek ryškesnių.
Pakambino mamukas, rado juostinį fotiką Kodak:valio . Neįsivaizduoju ar jis geras, nesu mačiusi, nei kokie nustatymai nieko. . Tai sutarėm keistis į mano Sanyo muilinukę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 24 gruodžio 2007 - 01:06