Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na, ir mano vienas is tu pirmuju bloguju pabandymu blush2.gif
user posted image
Papildyta:
pakol kas bandau tik ismokti "pagauti" idomu kadra... Paskui mokysiusi technikos.
Dabar bandau efektus ir pan. su Picasa2 - aciu tai, kuri patare wink.gif
Atsakyti
Klaipėdietiškas vaizdelis-
user posted image
bet ne kalėdinis sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 23 gruodžio 2007 - 21:49
QUOTE(vauga @ 2007 12 23, 20:43)
Na, ir mano vienas is tu pirmuju bloguju pabandymu   blush2.gif

pakol kas bandau tik ismokti "pagauti" idomu kadra... Paskui mokysiusi technikos.
Dabar bandau efektus ir pan. su Picasa2 - aciu tai, kuri patare wink.gif

mano manymu klaidingas požiūris. Aš kaip tik siūlyčiau pradėti mokytis technikos. Kažkaip nematau tikslo pradėjime nuo įvairių filtrų panaudojimo ar šiaip pasižaidimo Picasa ar Photoshopu. Ir tom programom reikia mokėti žaisti. o žaidžiasi, patikėk manimi, tikrai mieliau, kai pradedi jau nuo neblogos kokybės darbelio. o kai turi neblogą darbą ir žaisti nebesinori, o tik fotografuoti. Tokia tad mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 23 gruodžio 2007 - 21:48
Desiree, norėjau tą patį parašyt, bet tu mane aplenkei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 23, 20:49)
Desiree, norėjau tą patį parašyt, bet tu mane aplenkei  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

o aš šiandieną apturėjau tokį įvykį... Išsiardė mano 50-ukas. Net nesupratau kaip, norėjau fotografuoti ir pabyrėjo detalės.. Vyras rodos surinko. Žiūrėsiu ar pasikeis nuotraukų kokybė.. Vyras dar minėjo, kad ir tos neryškios foto galėjo byloti apie tuoj beišsiardysiantį objektyvą... Tai tikriausiai pradėsiu naujo dairytis. O jei ką, tai likau su kitiniu objektyvu ir hasselbladu.
Atsakyti
Visiems sveikinimai artėjančių švenčių proga!!!! Būkit linksmi, išradingi, originalūs, linkiu pagauti daugybę kokybiškų kadrų, kad Mūza įkvėptų įvairiems foto projektams, kad nepritrūktų idėjų ir jas įgivendintumėt be priekaištų wink.gif

Kalėdinis šokis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 23, 20:45)
Klaipėdietiškas vaizdelis-

man asm. nelabai įdomi. Gal kad nuotaika ne Kalėdinė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 23, 21:47)
Tokia tad mano nuomonė 

QUOTE(bite maja @ 2007 12 23, 21:49)
Desiree, norėjau tą patį parašyt, bet tu mane aplenkei 

aciu uz nuomone smile.gif Butinai dirbsiu prie technikos, va ryt vezuosi pas mama visa papke literaturos - mama su mano vaiku uzsiimines, o as 3 dienas bamba isvertusi lovoj gulesiu ir skaitysiu, skaitysiu.... bigsmile.gif Bent jau taip zadu doh.gif
Atsakyti
O mano nuotraukyčių niekas nepakomentuos? verysad.gif Taip stengiausi doh.gif prašom kritikuokit, pasakykit kas negerai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 23, 14:34)
Vakar dienos darbeliai  rolleyes.gif 

''Mano batai buvo du ir jie pasipuošė šventėms''

Na išties, tavo darbų nepakomentavom. Taigi nulėkiau dar kart apžiūrėti. Mane užkabino tik pirmoji, su batais. Tik kažkokį melyną blyną prie raudono kaspinėlio matau. O šiaip, paprastai, bet gana įdomiai.

QUOTE(westa @ 2007 12 23, 19:59)
Na ką gi, kolegės ir kolegos .. su artėjančiom šventėm .. Jos tikrai šiais metais bus prasmingesnės ir Jūsų dėka  smile.gif .. Daugiau foto, daugiau šypsenų, tikiuos daugiau gerų kadrų ...gerų namų darbų  smile.gif

ačiū, tave taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 23, 21:53)
hasselbladu

o kas tas yr?
uzuojauta del objektyvo...
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 23, 23:10)
o kas tas yr?
uzuojauta del objektyvo...

http://www.hasselblad.se/ mirksiukas.gif
Atsakyti