Almante, ar tau paciai idomi si nuotrauka???? Net nezinau ka komentuoti...gal- jei fotografuoji natiurmorta ieskok svaraus fono pirmiausia? O siaip tai balaganas...
Apie ND parasyta viskas pirmajame musu puslapyje Si tema "Sventines akimirkos"
man ji patinka fono neturejau galimybes "isvalyti" del to sutinku, bet kodel balaganas? (fona atmeskime)
QUOTE(almantė_k @ 2007 12 23, 20:43)
man ji patinka fono neturejau galimybes "isvalyti" del to sutinku, bet kodel balaganas? (fona atmeskime)
manau i fotografija, kaip i visuma ziurima... juk tada del visko galima sakyti, ta atmeskit, i ta demesio nekreipkit ir t.t. Balaganas, todel kad pasaliniu daiktu daug
QUOTE(almantė_k @ 2007 12 23, 20:43)
Na atmetus fona(nors taip nieks juk neziuri i nuotraukas) balaganas dingsta, bet ir nieko gero nelieka.... Nei obuoliai kazkuo idomus, nei apsvietimas(kalta blicu), nei ryskumas geras.
Ne rimtai, kuo ji tau patinka?
QUOTE(almantė_k @ 2007 12 23, 21:43)
Norėjai natiurmortą pavaizduoti? . Gal gerokai apkarpius dar galima būtų kažką išgauti. Nes dabar aš aiškiai matau stalą apdėtą popieriaus lapais, rozetę, plakatą . Mano galva ir nustatymai- negerai , triukšmas jaučiasi. O labiausiai man nepatinka- blykstė kalanti tiesiai į obuoliukus. Kaip jau sakė Sayonara - gražios obuoliukų spalvos. Deja, šioje nuotraukoje tik tiek gražu . Bet tu bandyk, matysi, pavyks ir geriau
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 23, 20:53)
Na atmetus fona(nors taip nieks juk neziuri i nuotraukas) balaganas dingsta, bet ir nieko gero nelieka.... Nei obuoliai kazkuo idomus, nei apsvietimas(kalta blicu), nei ryskumas geras.
as dar ir WB dadeciau...
Na ką gi, kolegės ir kolegos .. su artėjančiom šventėm .. Jos tikrai šiais metais bus prasmingesnės ir Jūsų dėka .. Daugiau foto, daugiau šypsenų, tikiuos daugiau gerų kadrų ...gerų namų darbų
Senis lipa jau ant stogo
Tuoj į kaminą kakos.
Jei buvai šiais metais blogas
Neišvengsi dovanos
čia jei dar neišmokot eilėraščio Kalėdų seniui
kaži kdėl šitam atviruke ne į vaiką fokusuota
Su artėjančiom !!!!!
Senis lipa jau ant stogo
Tuoj į kaminą kakos.
Jei buvai šiais metais blogas
Neišvengsi dovanos
čia jei dar neišmokot eilėraščio Kalėdų seniui
kaži kdėl šitam atviruke ne į vaiką fokusuota
Su artėjančiom !!!!!
man obuoliukai mieli na bet kaip rasoma viename is Blog patarimu kad pirmos 100 nuotrauku yra pacios prasciausios esu fotkinus daug, bet tik dabar bandau tai daryti rimtai ir kiek imanoma meniskiau., todel, galima sakyt, kad tai mano pirmosios nuotraukos.o ir kritika labai reikalinga nes be jos nepajegsiu tobulet
QUOTE(almantė_k @ 2007 12 23, 19:59)
man obuoliukai mieli na bet kaip rasoma viename is Blog patarimu kad pirmos 100 nuotrauku yra pacios prasciausios esu fotkinus daug, bet tik dabar bandau tai daryti rimtai ir kiek imanoma meniskiau., todel, galima sakyt, kad tai mano pirmosios nuotraukos.o ir kritika labai reikalinga nes be jos nepajegsiu tobulet
džiaugiuosi, kad sakai, jog tai pirmieji bandymai, kad kritika reikalinga tobulėjimui
Vakar kai įdėjai antytę, norėjau leptelti tiesmukai, kad ji labiau tinkama kitai temai... Bet šiandien žiūriu įdėjai šį bandymą. Tai tikrai bandymas, nes temoje fotografuojame viskas kas gražu, retai kas pasideda baltus popieriaus lapus, norėdamas išgauti vienspalvį foną. Matosi ką norėjai padaryti, rezultatai kol kas dar ne kokie. Bet noro mokytis turi, todėl valio. Dar kart sveika prisijungusi į būrį. Klausk kai tik iškils neaiškumų, stengsimės padėti
beje cia be blico fotkinta, tik apsvietima pastaciau is priekio. ka siulytumet su apsvietimu daryt? is virsaus apsviest? man atrode tai geriausias variantas
Papildyta:
beje nelabai supratau kaip WB daryt, tikslaiu kokiu atstumu lapa laikyt no objektyvo kad gautusi geras WB?
Papildyta:
beje nelabai supratau kaip WB daryt, tikslaiu kokiu atstumu lapa laikyt no objektyvo kad gautusi geras WB?
vaizdžiai parodyta kaip fotografuoti baltame fone. Beja, iš blogo nuoroda
http://www.youtube.c...h?v=Yue9BWbrb7g
o čia dar pamokėlė taip pat iš blogo
http://www.webphotos...Shot/index.html
vertinga informacija SM fotografų moksliukų bloge reik tik paieškot paskaityt, pabandyt, o jei neišeina pagalbos prašyt
http://www.youtube.c...h?v=Yue9BWbrb7g
o čia dar pamokėlė taip pat iš blogo
http://www.webphotos...Shot/index.html
vertinga informacija SM fotografų moksliukų bloge reik tik paieškot paskaityt, pabandyt, o jei neišeina pagalbos prašyt
QUOTE(Abo @ 2007 12 23, 18:43)
Žvėriuk, makiažas man per stipriai matosi, jis per ryškus pvz ten kur antakiai, ir užtaikyk nufotkint kad taip matytųsi
Nedaryk taip niekad moterims, aš pėvėzė supykčiau
Nedaryk taip niekad moterims, aš pėvėzė supykčiau
Matai jei moteris dažosi taip, fotogradas čia nekaltas. Aš kiek pykstu, a ji nereaguoja:)