Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Almante, ar tau paciai idomi si nuotrauka???? Net nezinau ka komentuoti...gal- jei fotografuoji natiurmorta ieskok svaraus fono pirmiausia? O siaip tai balaganas...
Apie ND parasyta viskas pirmajame musu puslapyje ax.gif Si tema "Sventines akimirkos" 4u.gif
Atsakyti
man ji patinka mirksiukas.gif fono neturejau galimybes "isvalyti" del to sutinku, bet kodel balaganas? (fona atmeskime)
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2007 12 23, 20:43)
man ji patinka  mirksiukas.gif fono neturejau galimybes "isvalyti" del to sutinku, bet kodel balaganas? (fona atmeskime)

manau i fotografija, kaip i visuma ziurima... juk tada del visko galima sakyti, ta atmeskit, i ta demesio nekreipkit ir t.t. Balaganas, todel kad pasaliniu daiktu daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2007 12 23, 20:43)
man ji patinka  mirksiukas.gif fono neturejau galimybes "isvalyti" del to sutinku, bet kodel balaganas? (fona atmeskime)

Na atmetus fona(nors taip nieks juk neziuri i nuotraukas) balaganas dingsta, bet ir nieko gero nelieka.... unsure.gif Nei obuoliai kazkuo idomus, nei apsvietimas(kalta blicu), nei ryskumas geras.
Ne rimtai, kuo ji tau patinka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2007 12 23, 21:43)

smile.gif Norėjai natiurmortą pavaizduoti? smile.gif . Gal gerokai apkarpius dar galima būtų kažką išgauti. Nes dabar aš aiškiai matau stalą apdėtą popieriaus lapais, rozetę, plakatą verysad.gif . Mano galva ir nustatymai- negerai schmoll.gif , triukšmas jaučiasi. O labiausiai man nepatinka- blykstė kalanti tiesiai į obuoliukus. Kaip jau sakė Sayonara smile.gif - gražios obuoliukų spalvos. Deja, šioje nuotraukoje tik tiek gražu verysad.gif. Bet tu bandyk, matysi, pavyks ir geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 23, 20:53)
Na atmetus fona(nors taip nieks juk neziuri i nuotraukas) balaganas dingsta, bet ir nieko gero nelieka.... unsure.gif Nei obuoliai kazkuo idomus, nei apsvietimas(kalta blicu), nei ryskumas geras.
Ne rimtai, kuo ji tau patinka? unsure.gif

blush2.gif as dar ir WB dadeciau... g.gif
Atsakyti
Na ką gi, kolegės ir kolegos .. su artėjančiom šventėm .. Jos tikrai šiais metais bus prasmingesnės ir Jūsų dėka smile.gif .. Daugiau foto, daugiau šypsenų, tikiuos daugiau gerų kadrų ...gerų namų darbų smile.gif

Senis lipa jau ant stogo
Tuoj į kaminą kakos.
Jei buvai šiais metais blogas
Neišvengsi dovanos

čia jei dar neišmokot eilėraščio Kalėdų seniui tongue.gif

user posted image

kaži kdėl šitam atviruke ne į vaiką fokusuota hihihi.gif
Su artėjančiom !!!!! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 23 gruodžio 2007 - 21:01
man obuoliukai mieli ax.gif na bet kaip rasoma viename is Blog patarimu kad pirmos 100 nuotrauku yra pacios prasciausios biggrin.gif esu fotkinus daug, bet tik dabar bandau tai daryti rimtai ir kiek imanoma meniskiau., todel, galima sakyt, kad tai mano pirmosios nuotraukos.o ir kritika labai reikalinga nes be jos nepajegsiu tobulet drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2007 12 23, 19:59)
man obuoliukai mieli  ax.gif na bet kaip rasoma viename is Blog patarimu kad pirmos 100 nuotrauku yra pacios prasciausios biggrin.gif esu fotkinus daug, bet tik dabar bandau tai daryti rimtai ir kiek imanoma meniskiau., todel, galima sakyt, kad tai mano pirmosios nuotraukos.o ir kritika labai reikalinga nes be jos nepajegsiu tobulet drinks_cheers.gif

džiaugiuosi, kad sakai, jog tai pirmieji bandymai, kad kritika reikalinga tobulėjimui 4u.gif 4u.gif
Vakar kai įdėjai antytę, norėjau leptelti tiesmukai, kad ji labiau tinkama kitai temai... Bet šiandien žiūriu įdėjai šį bandymą. Tai tikrai bandymas, nes temoje fotografuojame viskas kas gražu, retai kas pasideda baltus popieriaus lapus, norėdamas išgauti vienspalvį foną. Matosi ką norėjai padaryti, rezultatai kol kas dar ne kokie. Bet noro mokytis turi, todėl valio. Dar kart sveika prisijungusi į būrį. Klausk kai tik iškils neaiškumų, stengsimės padėti 4u.gif
Atsakyti
beje cia be blico fotkinta, tik apsvietima pastaciau is priekio. ka siulytumet su apsvietimu daryt? is virsaus apsviest? man atrode tai geriausias variantas
Papildyta:
beje nelabai supratau kaip WB daryt, tikslaiu kokiu atstumu lapa laikyt no objektyvo kad gautusi geras WB?
Atsakyti
vaizdžiai parodyta kaip fotografuoti baltame fone. Beja, iš blogo nuoroda 4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=Yue9BWbrb7g

o čia dar pamokėlė taip pat iš blogo

http://www.webphotos...Shot/index.html

vertinga informacija SM fotografų moksliukų bloge 4u.gif reik tik paieškot 4u.gif paskaityt, pabandyt, o jei neišeina pagalbos prašyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 23 gruodžio 2007 - 21:20
QUOTE(Abo @ 2007 12 23, 18:43)
Žvėriuk, makiažas man per stipriai matosi, jis per ryškus  unsure.gif  pvz ten kur antakiai, ir užtaikyk nufotkint kad taip matytųsi biggrin.gif
Nedaryk taip niekad moterims, aš pėvėzė supykčiau  biggrin.gif

Matai jei moteris dažosi taip, fotogradas čia nekaltas. Aš kiek pykstu, a ji nereaguoja:)
Atsakyti