Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 22, 23:26)
Avytess Prancūziškos Kalėdos
user posted image

įsimylėjau aš šį berniuką  wub.gif

Man si avytess fotografija/atvirute NEREALI rolleyes.gif Suzavejo labai labai wub.gif Ir tokios netiketos Kaledoms, bet grazios spalvos wub.gif Na zodziu super thumbup.gif

Wyshniuk, bandziau draugauti...buvau ir nuotrauku ikelus anoj temoj...turbut nematei g.gif Ir dar klausiau taves, kas yra tas panel, kuris issitraukia ir uzsideda tiesiai ant blico...kada ji naudoti????
Atsakyti

JMJ ,pasirodo fotografui trūksta.... gerai kad neparašei ko... smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 23 gruodžio 2007 - 00:29
Man patiko ši frazės:

"1. Nefotografuok, jei svajoji tapti roko žvaigžde."; (ir nenoriu būti roko žvaigžde)
"24. Sulauk atsiliepimų iš savo antrosios pusės." (visada laukiu kritikos)
"25. Nekopijuok kitų fotografų stiliaus." (oi, ir nekopijuokit manojo stiliaus tongue.gif )
"36. Reikia laiko, kad taptum geru fotografu." (laaabai reiks laiko, gal 15 metų pakaks? g.gif )
45. "Gražus kadras" - nėra pats geriausias komentaras. (kartais taip ištariama, kad ne dėl to, kad nuvertinama)
"74. Nuotraukos - tavo sielos atspindys." (ir sielos, ir būsenos)
"86. Susikalibruok monitorių. Dirbti su netiksliu monitoriumi - tarsi dirbti su nepatikimu žmogumi. Tai visą laiką baigiasi blogai." (blogas monitorius nepatikimas žmogus? patiko g.gif )
"100. Parašyk 100 patarimų sąrašą." (reiks) rolleyes.gif svajoju apie daug ką wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 23, 01:23)
gerai padirbėjai. Na o jei vertint... Tokia moteris nusipelno nuostabių portretų. Fotografuok ją namuose, lauke... Salėje, kažkoks veiksmas... tikiu, susidomėjimas jos veide, patraukė tavo dėmesį, patraukė ir manajį. Bet man asm. tokie portretukai nelabai...

O jos dėmesį patraukė va šitas dainininkas smile.gif Yra jį įsimylėjus thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 23, 00:26)
Wyshniuk, bandziau draugauti...buvau ir nuotrauku ikelus anoj temoj...turbut nematei g.gif Ir dar klausiau taves, kas yra tas panel, kuris issitraukia ir uzsideda tiesiai ant blico...kada ji  naudoti????

lyg ir ziurejau, bet greiciausiai praziurejau. blush2.gif Turi galvoje, kur toks plastmasiukas nusileidzia? g.gif Jei taip, tai kiek suprantu jis naudojamas, kai objektyvas platesnio nei 24mm kampo. Nes blykstej zoomas ten tik iki 24, placiau sviesos jau nepaskleidzia smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 23, 00:28)
JMJ ,pasirodo fotografui trūksta.... gerai kad neparašei ko... smile.gif thumbup.gif

galiu parasyt - patirties ir meistriskumo tongue.gif o ka tu pagalvojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 22, 18:10)
Idesiu keleta Kalediniu kadru ax.gif (is serijos "shto vizhu to poju" blush2.gif )

man labai patinka. patinka spalvos, pasvirimai tie. žodžiu, labai kalėdiškai. bet ne visas įdėjai tongue.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 22, 20:06)

man šita geriausia. o kitų atspalvis per šaltas. ir labai keista matyt wyshniuką spalvotą biggrin.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 22, 23:26)
Avytess Prancūziškos Kalėdos

patinka ir netgi labai. neturiu ką daugiau pridurt ax.gif
Atsakyti
4u.gif

Sillwio, ir as esu isbandziusi per vidine blykste ijungti SB 800. Nieko sunkaus ten nera. O wireless is d80 reikia SU 800 adapterio arba kabelio. Turiu labai nebloga angliska knygele (vyras padovanojo). O per vaiku renginius nelabai taip pazaisi. Dziaugiesi, kad isvis speji pagauti normalu kadra, o ne nugaras smile.gif

Begu silkiu tvarkyti. Prisesiu per Kaledas. Tada ir parasysiu ir pakomentuosiu smile.gif
Atsakyti
Vakar dienos darbeliai rolleyes.gif

''Mano batai buvo du ir jie pasipuošė šventėms''
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Žvėriuk, makiažas man per stipriai matosi, jis per ryškus unsure.gif pvz ten kur antakiai, ir užtaikyk nufotkint kad taip matytųsi biggrin.gif
Nedaryk taip niekad moterims, aš pėvėzė supykčiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas visiems, šiomis švenčių ruošos pilnomis dienomis 4u.gif

Nelabai turiu laiko pakomentuoti, o ir nelabai norisi ax.gif

Šiuo metu norisi visiems tik palinkėti jaukumu dvelkiančių, šviesių ir spindinčių Kalėdų! Kad Jūsų visų namai užsipildytų šviesa, ramybe ir jaukumu..

Gražių Jums švenčių, aš einu toliau prie savo pyragų ir kūčiukų kepimo beganant vaikį smile.gif

Atsijungiu šventėms ir būtinai susitiksim po jų! 4u.gif
Atsakyti
sveikos, ikeliu siandienos experimenta, nuotrauka paprasta, o siaip noreciau suzinoti klaidas, beje kokia ND tema ir iki kada galima ja atlikti?user posted image
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2007 12 23, 19:50)
sveikos, ikeliu siandienos experimenta, nuotrauka paprasta, o siaip noreciau suzinoti klaidas, beje kokia ND tema ir iki kada galima ja atlikti?user posted image

labas smile.gif

mano akimis pagrindinė klaida - televizorius, sta;lo sudūrimas, kažkieno kampas dešinėje ir plakatas (?) fone.. truputį ryškumo trūksta.. bet obuoliukų splavos gražios..
Atsakyti