QUOTE(Desiree @ 2007 12 22, 20:35)
man priimtiniausia antra. Tiek spalvos, tiek pats momentas. Pirma tokia į geltonumą neša, trečia tamsoka vos vos.
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 22, 20:51)
Man si atrodo geriausia, nors gal siek tiek siltesnio spalvos tono norisi
Pirmoje jau lyg ir per daug silta spalva, i geltonuma...
QUOTE(avytess @ 2007 12 22, 23:21)
Man labiausiai patinka pirmoji - tokia geltonai švelni ir liūdnutis vaikutis labai patinka..aš asmeniškai rėmus matyt mažesnius būčiau dariusi, nes dabar erdvė man rodos per daug suspausta:)) O manau kitose nuotraukose reikėtų truputi su WB padirbėti, nes mėlyna spalva labai kliūna ir nuotrauka iš tokios šiltutės tampa šalta..
P.s. labai gražus vaikiukas
aciu merginos, atrodo blykste liuks - isijungei, islaikymas trumas, pykst pokst ir gerai, ale kiek dar visokiu nuansu prisideda...
Ir zinau, kad su WB dar reikia tvarkytis... tik tiek, kad man vistiek ir JB patinka, tai kai jau labai nesusitvarkysiu, bandysiu verst
Kaip kitiems su blykstem sekasi?
californiagirl, ar jau ''prisijaukinai''?
avytess, va atejai ir iskart geras patarimas del remeliu. Kazkaip buna remelis ziurisi, buna nesiziuri, o va kodel, negaliu pasakyt. Apie erdve niekad nesusimasciau
Aciu
almantė_k, sveika prisijungus
Nuotrauka mazink iki mazdaug 800 pikseliu per ilgaja krastine, tada bus viskas liuks
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 22, 23:40)
Wyshnia, puikiai su blykste tau
Man pirmosios atspalvis labiausiai patinka.
Na iki puikiai dar toli, manau
bet aciu
Zveris, turiu sutikti su anksciau issakytais komentarais - modelis labai grazus, o va fotografui dar truputi truksta
Ai, zinai, pati visu visaip pasvirus, atsigulus ir t.t. fotkinau... kad idomiau butu tai su ta pirma ir as dabar matau, kad kazkaip ne taip pasvirus..keistai
ir dar labai nustebino
avytess fotografija
toks visai ne tavo stilius, kiek is kudros pazistu
ir ne visai mano nuotaikos dabar
bet darbas patinka
mano kuklia nezinoviska nuomone pavyko igyvendinti uzmanyma