Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 12 22, 21:38)
Gražų modelį turi šalia savęs 4u.gif , ŽvėrieKlp smile.gif

Modelis tikrai grazus, o nuotraukos galetu buti grazesnes. atsiprasau, jei nekorektiskai pasisakysiu, bet as pvz nenoreciau, kad mano veidas nuotraukose taip blizgetu - prie nosies, smilkiniu. turbut kzk kitaip su blykste galvociau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 22, 23:33)
Modelis tikrai grazus, o nuotraukos galetu buti grazesnes. atsiprasau, jei nekorektiskai pasisakysiu, bet as pvz nenoreciau, kad mano veidas nuotraukose taip blizgetu - prie nosies, smilkiniu. turbut kzk kitaip su blykste galvociau g.gif

Matai salėj buvo visai tamsu. Niekaip nepavyko išspaust kokybės.. Na matyt dar reik treniruotis.. Bet vistiek ačiū už komentarą. Beje su PS nieko nedaryta.

Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 12 22, 23:32)
Žvėriukas topsecret.gif, pagal avatarą galima pažinti biggrin.gif . Nelabai pasenai mirksiukas.gif  biggrin.gif

Na nuo tavęs Elina nepasislėpsi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 22 gruodžio 2007 - 22:38
QUOTE(vauga @ 2007 12 22, 22:23)
a cia kartais ne tas pats zveriukas pries nnn metuku?  bigsmile.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 22, 22:32)
Žvėriukas topsecret.gif, pagal avatarą galima pažinti biggrin.gif . Nelabai pasenai mirksiukas.gif  biggrin.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 22, 22:36)
Na nuo tavęs Elina nepasislėpsi blush2.gif

gal ir nuo manes neypatingai pasislepsi? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 22 gruodžio 2007 - 23:02
QUOTE(vauga @ 2007 12 23, 00:01)
gal ir nuo manes neypatingai pasislepsi?  tongue.gif

Ir nuo tavęs taip pat verysad.gif
Atsakyti
[quote=wyshnia,2007 12 22, 20:06]
Nusiplauni atsakomybe? biggrin.gif Manau senesnieji temos ''gyventojai'' nesupyks, jei ir tave prie senioku priskaiciuosim bigsmile.gif

Na, o kadangi eglutes neturim kankinau blykste siandien biggrin.gif Parodysiu ir jums - i mena nepratenduoju taip kad priimu kritika ir komentarus del spalvu, seseliu ir pan. wink.gif Beja, buvo diena, tik uzuolaidos uztraukos (jos pas mane nedaug sviesos praleidzia)... ale del WB tai dar reiks padirbet - kazkaip neteisngai man tas ir custom WB nusistate g.gif

su lempa
user posted image

su blykste. Pasirinkau sias dvi, nustatymai tie patys, tik blykstes stiprumas skiriasi.

Man labiausiai patinka pirmoji - tokia geltonai švelni ir liūdnutis vaikutis labai patinka..aš asmeniškai rėmus matyt mažesnius būčiau dariusi, nes dabar erdvė man rodos per daug suspausta:)) O manau kitose nuotraukose reikėtų truputi su WB padirbėti, nes mėlyna spalva labai kliūna ir nuotrauka iš tokios šiltutės tampa šalta..
P.s. labai gražus vaikiukas biggrin.gif

O štai mano vienas iš paskutinių darbų: Labai norėjau sukurti senovinio "Vintage" stiliaus atviruką, o jūs vertinkit, ar man pavyko:)) beje, su artėjančiom šventėm!

Prancūziškos kalėdos
Atsakyti
Avytess Prancūziškos Kalėdos
user posted image

įsimylėjau aš šį berniuką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 22 gruodžio 2007 - 23:32
Labas vakaras 4u.gif

Californiagirl, spinduliuojančios linksmos kalėdinės nuotraukos wub.gif Taip sukadravai, kad atrodo žaisliukai besisupantys pagauti bigsmile.gif

Wyshnia, puikiai su blykste tau thumbup.gif Man pirmosios atspalvis labiausiai patinka.
Pirksiu ir aš blykstę, nors vis dar tempiu gumą ko tai. Fotkinau vaikus per šventes darželyje su aparato blykste. Labai nepatinka schmoll.gif Pradedant raudonomis akimis, tamsumu - jei atstumas per didelis ir t.t.

Zvėris, būtų neblogos nuotraukos, jei blykstė neduotų veido blizgėjimo. Na, ir jei sakai, kad su PS netvarkytos, tai kokybė tikrai gera thumbup.gif

avytess, man labai patiko "Prancūziškos kalėdos" wub.gif Modelis labai simpatiškas. Puikios spalvos. Žaviuosi 4u.gif

O aš prisijungsiu jau tik po švenčių, todėl linkiu Jums ramių jaukių ir kvapnių Kalėdų... Būkit laimingi!

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 22, 20:29)
aha, nusiplaunu  biggrin.gif
Bitutė siūlė Getter nekankinti, tu irgi sakai nekankinti. Tai gal nekankinkim  lotuliukas.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 22, 20:31)
Nekankinam smile.gif

Nekankinat, nekankinat, o slaptažodžio kaip neturiu taip ir neturiu doh.gif
Aš į čiuožyklą bevažiuodama dairiausi aplinkui ir jau sukau galvą kur ir ką fotografuot keliausiu artimiausiom dienom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 22, 22:27)
user posted image
user posted image

Laaaabai gražią motarį turit wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(avytess @ 2007 12 23, 00:21)
O štai mano vienas iš paskutinių darbų: Labai norėjau sukurti senovinio "Vintage" stiliaus atviruką, o jūs vertinkit, ar man pavyko:)) beje, su artėjančiom šventėm!
Prancūziškos kalėdos

Žiauriai patinka, tiek atvirukas, tiek spalvos... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va dabar prašau vertint: viena nuotrauka grynuolis, antra apdorota su PS sad.gif
user posted image
user posted image
Paryškinta, pastumdyti lygiai, nuklonuoti blizgesiai ant veido
f/5.6, ISO 1000, 1/60.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 23 gruodžio 2007 - 00:19
QUOTE(Desiree @ 2007 12 22, 20:35)
man priimtiniausia antra. Tiek spalvos, tiek pats momentas. Pirma tokia į geltonumą neša, trečia tamsoka vos vos.

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 22, 20:51)
Man si atrodo geriausia, nors gal siek tiek siltesnio spalvos tono norisi g.gif  Pirmoje jau lyg ir per daug silta spalva, i geltonuma...

QUOTE(avytess @ 2007 12 22, 23:21)
Man labiausiai patinka pirmoji - tokia geltonai švelni ir liūdnutis vaikutis labai patinka..aš asmeniškai rėmus matyt mažesnius būčiau dariusi, nes dabar erdvė man rodos per daug suspausta:)) O manau kitose nuotraukose reikėtų truputi su WB padirbėti, nes mėlyna spalva labai kliūna ir nuotrauka iš tokios šiltutės tampa šalta..
P.s. labai gražus vaikiukas  biggrin.gif

aciu merginos, atrodo blykste liuks - isijungei, islaikymas trumas, pykst pokst ir gerai, ale kiek dar visokiu nuansu prisideda... doh.gif Ir zinau, kad su WB dar reikia tvarkytis... tik tiek, kad man vistiek ir JB patinka, tai kai jau labai nesusitvarkysiu, bandysiu verst biggrin.gif

Kaip kitiems su blykstem sekasi? g.gif californiagirl, ar jau ''prisijaukinai''?

avytess, va atejai ir iskart geras patarimas del remeliu. Kazkaip buna remelis ziurisi, buna nesiziuri, o va kodel, negaliu pasakyt. Apie erdve niekad nesusimasciau doh.gif Aciu 4u.gif

almantė_k, sveika prisijungus 4u.gif Nuotrauka mazink iki mazdaug 800 pikseliu per ilgaja krastine, tada bus viskas liuks mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 22, 23:40)
Wyshnia, puikiai su blykste tau  thumbup.gif Man pirmosios atspalvis labiausiai patinka.

Na iki puikiai dar toli, manau ax.gif bet aciu 4u.gif

Zveris, turiu sutikti su anksciau issakytais komentarais - modelis labai grazus, o va fotografui dar truputi truksta 4u.gif

Ai, zinai, pati visu visaip pasvirus, atsigulus ir t.t. fotkinau... biggrin.gif kad idomiau butu blush2.gif tai su ta pirma ir as dabar matau, kad kazkaip ne taip pasvirus..keistai lotuliukas.gif
hihihi.gif

ir dar labai nustebino avytess fotografija biggrin.gif toks visai ne tavo stilius, kiek is kudros pazistu biggrin.gif ir ne visai mano nuotaikos dabar smile.gif bet darbas patinka smile.gif mano kuklia nezinoviska nuomone pavyko igyvendinti uzmanyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 22, 23:15)
Va dabar prašau vertint: viena nuotrauka grynuolis, antra apdorota su PS sad.gif

Paryškinta, pastumdyti lygiai, nuklonuoti blizgesiai ant veido
f/5.6, ISO 1000, 1/60.

gerai padirbėjai. Na o jei vertint... Tokia moteris nusipelno nuostabių portretų. Fotografuok ją namuose, lauke... Salėje, kažkoks veiksmas... tikiu, susidomėjimas jos veide, patraukė tavo dėmesį, patraukė ir manajį. Bet man asm. tokie portretukai nelabai...
Atsakyti