Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 22, 19:06)
Nusiplauni atsakomybe? biggrin.gif

aha, nusiplaunu biggrin.gif
Bitutė siūlė Getter nekankinti, tu irgi sakai nekankinti. Tai gal nekankinkim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 22, 21:29)
aha, nusiplaunu  biggrin.gif
Bitutė siūlė Getter nekankinti, tu irgi sakai nekankinti. Tai gal nekankinkim  lotuliukas.gif

Nekankinam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 22, 19:06)
Na, o kadangi eglutes neturim kankinau blykste siandien biggrin.gif Parodysiu ir jums - i mena nepratenduoju taip kad priimu kritika ir komentarus del spalvu, seseliu ir pan. wink.gif Beja, buvo diena, tik uzuolaidos uztraukos (jos pas mane nedaug sviesos praleidzia)... ale del WB tai dar reiks padirbet - kazkaip neteisngai man tas ir custom WB nusistate g.gif

man priimtiniausia antra. Tiek spalvos, tiek pats momentas. Pirma tokia į geltonumą neša, trečia tamsoka vos vos.

Almante, sveika prisijungusi 4u.gif Aš irgi pradėjau antytes fotografuodama 4u.gif
Atsakyti
iki kokio dydzio jus sumazinat? vienzo prichimicinau bemazindama nuotraukas, sugadinau tai dabar dedu tik linkacia gun_bandana.gif
Papildyta:
Desiree cia ne pradzia, o siaip buvau zoo sode tai pasiraike kad antyte graziai pozavo smile.gif beje aciu Elinai kad sumazino mano nuotrauka, ***** bemazindama nuotrauka kazkaip netycia pacia rezoliucija sumazinau ir gavosi visa nuotrauka languciais ir kaip tycia originalu kompe nepasilikau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 22 gruodžio 2007 - 20:46
QUOTE(almantė_k @ 2007 12 22, 19:42)
Desiree cia ne pradzia, o siaip buvau zoo sode tai pasiraike kad antyte graziai pozavo smile.gif

na, jei nebe pradžia, tai vistiek ilgas kelias laukia 4u.gif Gal irgi tuomet patarsiu blogą pasiskaitinėti. smagių mokslų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 22, 19:55)
tik dar pirma man kazkaip keistai svyra g.gif

blush2.gif lotuliukas.gif
Ai, zinai, pati visu visaip pasvirus, atsigulus ir t.t. fotkinau... biggrin.gif kad idomiau butu blush2.gif tai su ta pirma ir as dabar matau, kad kazkaip ne taip pasvirus..keistai lotuliukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 22, 20:06)
su blykste. Pasirinkau sias dvi, nustatymai tie patys, tik blykstes stiprumas skiriasi.
user posted image

Man si atrodo geriausia, nors gal siek tiek siltesnio spalvos tono norisi g.gif Pirmoje jau lyg ir per daug silta spalva, i geltonuma...
Atsakyti
blogas jau beveik iki maziausios raideles isnagrinetas biggrin.gif siaip manau kad norit tobulet reikia fotkinti, fotkinti ir dar karta fotkinti drinks_cheers.gif turiu ir daugiau nuotrauku bet sitos pasirode geriausios, siaip portretai butu mano megstamiausia sritis bet kad absoliuciai nieko nieko nenusimanau ir beto neturiu modeliu, o vaikai netinka... 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis.. Oi kaip napavyksta man čia tankiau pabendraut. Paskaitau prišokęs vakarais tik, darbe nepavyksta sad.gif Darbų darbelių.. Na bet dabar tai jau šventės. Laikas linksmintis. Kad daug negražbyliaut pradžiai porą nuotraukyčių įkeliu:)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 22 gruodžio 2007 - 21:28
Gražų modelį turi šalia savęs 4u.gif , ŽvėrieKlp smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 22, 22:38)
Gražų modelį turi šalia savęs 4u.gif , ŽvėrieKlp smile.gif

Manau, kad tavo "draugė" irgi super wub.gif O dar gabi fotografijoj thumbup.gif
Papildyta:
Kaip Jums šitas vaikinas?
user posted image
prisipažįstu, fotkinau ne aš, bet skanavau ir tvarkiau savo rankom blush2.gif jei negalim, sakykit imsiu lauk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 22 gruodžio 2007 - 21:59
a cia kartais ne tas pats zveriukas pries nnn metuku? bigsmile.gif
Atsakyti
Žvėriukas topsecret.gif, pagal avatarą galima pažinti biggrin.gif . Nelabai pasenai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti