Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Getter @ 2007 12 22, 18:38)
Jo jo moderatoriams viskas galima ir viskas duodama  lotuliukas.gif  A, nu ka greitai  umn.gif

4u.gif jei jau viskas galima ir viskas duodama, greit suruosiam darbą švenčių tema, parodom ir užsidirbam slaptažodį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 22, 19:43)
4u.gif  jei jau viskas galima ir viskas duodama, greit suruosiam darbą švenčių tema, parodom ir užsidirbam slaptažodį  lotuliukas.gif

Hmmm g.gif o bandomasis angelas netinka? biggrin.gif
Papildyta:
Šiaip idėją tikrai turiu, beliko tik ją įgyvendinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 22, 18:51)
Šiaip idėją tikrai turiu, beliko tik ją įgyvendinti  tongue.gif

lauksim kol įgyvendinsi įdėją 4u.gif

o šiaip apie slaptažodžio davimą ar ne tegul sprendžia seniau temoje esantys. aš tik šiaip burbu 4u.gif
Atsakyti
Kaip grazu, Kaledos pas visus, o pas mus dar eglutes nera... doh.gif jauciu tempsim iki Kuciu unsure.gif

Labai patiko californiagirl nuotraukos, ypac traukinukas ir antroji nuotrauka 4u.gif tik dar pirma man kazkaip keistai svyra g.gif
Grazus Elinos zaisliukas, tik noreciau truputi sviesiau ir kad daugiau egles sakeliu gal matytusi g.gif o gal ir ne smile.gif
Getter - spalvotos man ziurisi labiau, tik va seseliai tai schmoll.gif Nekankinam gal zmogaus, stengiasi gi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 22, 20:29)
Elina, kaip fotkinai?  biggrin.gif kokybė gera, sufokusuotas irgi gerai  thumbup.gif šaunuolė. tik aš gal šiek tiek pašviesinčiau.

clap.gif F2.5 blink.gif , ISO 200, išlaikymas 1/125, tik su blykste kažko nebesusitariu g.gif, nenoriu, kad atsispindėtų, tai labai sumažinau atstumą, todėl gan tamsiai gavosi. Bet vis tiek labai malonu, kad pagyrei. Vat po biškį po biškį ir išmoksiu iš jūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 22, 19:53)
lauksim kol įgyvendinsi įdėją  4u.gif

o šiaip apie slaptažodžio davimą ar ne tegul sprendžia seniau temoje esantys. aš tik šiaip burbu  4u.gif

Gerai nebeprašysiu, palauksiu kol pačios pasiūlysit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 22, 19:53)
o šiaip apie slaptažodžio davimą ar ne tegul sprendžia seniau temoje esantys. aš tik šiaip burbu  4u.gif

Nusiplauni atsakomybe? biggrin.gif Manau senesnieji temos ''gyventojai'' nesupyks, jei ir tave prie senioku priskaiciuosim bigsmile.gif

Na, o kadangi eglutes neturim kankinau blykste siandien biggrin.gif Parodysiu ir jums - i mena nepratenduoju taip kad priimu kritika ir komentarus del spalvu, seseliu ir pan. wink.gif Beja, buvo diena, tik uzuolaidos uztraukos (jos pas mane nedaug sviesos praleidzia)... ale del WB tai dar reiks padirbet - kazkaip neteisngai man tas ir custom WB nusistate g.gif

su lempa
user posted image

su blykste. Pasirinkau sias dvi, nustatymai tie patys, tik blykstes stiprumas skiriasi.
user posted image
user posted image

Atsakyti
sveikos, jungiuosi prie naujoku burio 4u.gif skyreli seniai skaitau bet niekaip nerandu laiko parasyti ir ideti nuotrauku, taigi, jusu kritikai antyte. beje zinau kad ji turetu ziureti i desine o ne i kaire blush2.gif Papildyta:
help! gal kas mokat nuotrauka mazesne i cia ikelt help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 22 gruodžio 2007 - 20:14
almante k, prieš keldama sumažink foto, matai kaip lapą ištempei? Ir nieko nesimato schmoll.gif

Sumažinau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 22 gruodžio 2007 - 20:17
sory siaip ji buv visai normalaus dyzio, bet kai ikeliau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2007 12 22, 20:12)
sory siaip ji buv visai normalaus dyzio, bet kai ikeliau doh.gif  doh.gif  doh.gif

Eik čia http://www.imageshack.us/ ten iš kompo trauk foto per browse tadu paspausk resize koki nori dydi ir poto kelk čia mirksiukas.gif

Varau čiuožinėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2007 12 22, 21:12)
sory siaip ji buv visai normalaus dyzio, bet kai ikeliau doh.gif  doh.gif  doh.gif

Žinok, labai didelė buvo 2662*1773 blink.gif
Atsakyti