Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ačiū už komentarus mirksiukas.gif
O tą foną tvarkyt su PS reikėtų? Nelebai žinau kaip, eisiu pasiskaityt. Ale šios nuotraukytės - bandymai, nes toli gražu fotoaparato galimybių ir visų pričindalų dar nžn, kaip sakoma reikia visą knygutę perskaityt o ji patikėkit pakankamai stora biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 22, 15:02)
Getter, grazus kadrai smile.gif
o gal galiparasyti nustatymus kokiais fotografavai? Idomu butu... juk visgi su zverim fotkini, tai idomu kokiu rezultatu su tokiu galima pasiekti smile.gif

O kokius būtent nustatymus surašyt blush2.gif
ISO? F?
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 22, 16:07)
Ačiū už komentarus  mirksiukas.gif 
O tą foną tvarkyt su PS reikėtų? Nelebai žinau kaip, eisiu pasiskaityt. Ale šios nuotraukytės - bandymai, nes toli gražu fotoaparato galimybių ir visų pričindalų dar nžn, kaip sakoma reikia visą knygutę perskaityt o ji patikėkit pakankamai stora  biggrin.gif
Papildyta:

O kokius būtent nustatymus surašyt  blush2.gif 
ISO? F?

iso, F, islaikymas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 22, 15:09)
iso, F, islaikymas smile.gif  4u.gif

Angeliuko F 4.2 1/60 ISO 320

Vaiko F 4.2 1/60 ISO 200

Gali pakomentuot ką tai pasako apie nuotrauką, apšvietimą ir apie tą kuris fotografavo blush2.gif Nes tiesą pasakius bandžiau daug variantų, keičiau ISO, blico stiprumą ir t.t. Su šitais parametrais išėjo geriausiai (mano akiai).
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 22, 15:30)
O dabar kaip  blush2.gif

user posted image

user posted image

Getter, labai gražios spalvos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 22, 17:53)
Getter, labai gražios spalvos 4u.gif  wub.gif

Ačiū aciuks.gif Čia turbūt fotoaparato nuopelnas ax.gif
Atsakyti
Getter, man spalvotos geriau ziuris ax.gif Tik nepatinka seseliai... ax.gif ir remai doh.gif

Idesiu keleta Kalediniu kadru ax.gif (is serijos "shto vizhu to poju" blush2.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 22, 17:10)

Idesiu keleta Kalediniu kadru ax.gif (is serijos "shto vizhu to poju" blush2.gif )

traukinukas. labai labai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už pastabas 4u.gif MB irgi šešėliai nepatinka, o vat man imponuoja biggrin.gif O rėmelius dėjau negalvodama, kitą kart apgalvosiu kurie geriau tinka blush2.gif

Man tavo traukinukas labai patiko, tik asmeniškai norėtūsi ryškesnio fono t.y. man labai smalsu kas tam traukinuke sėdi - o nematau unsure.gif
Papildyta:
Gal galit kas i AŽ slaptažodį albumuko atsiūst ax.gif Norėtūsų paveizėt ir gal sudalyvaut, jei galima?
Atsakyti
Mano žaisliukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Elina, kaip fotkinai? biggrin.gif kokybė gera, sufokusuotas irgi gerai thumbup.gif šaunuolė. tik aš gal šiek tiek pašviesinčiau.
Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2007 12 22, 18:35)
Gal galit kas i AŽ slaptažodį albumuko atsiūst  ax.gif  Norėtūsų paveizėt ir gal sudalyvaut, jei galima?

ką darom su ja? biggrin.gif vis tik moderatoriams priklauso lotuliukas.gif gal duodam slaptažodį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 22, 18:29)

ką darom su ja?  biggrin.gif vis tik moderatoriams priklauso  lotuliukas.gif gal duodam slaptažodį?  biggrin.gif

lotuliukas.gif o gal pakankinam? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 22, 19:29)
ką darom su ja?  biggrin.gif vis tik moderatoriams priklauso  lotuliukas.gif gal duodam slaptažodį?  biggrin.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 12 22, 19:32)
lotuliukas.gif  o gal pakankinam?  lotuliukas.gif

Jo jo moderatoriams viskas galima ir viskas duodama lotuliukas.gif A, nu ka greitai umn.gif
Atsakyti