Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 23:42)
Vauga, pakėliau akmenuką mestą į mūsų daržą ir nuskubėjau ieškoti nuotraukos, kurios nepakomentavom  4u.gif  Prispausta labai iš visų pusių. Saldžiai jie abu miega, bet gal būčiau iš toliau fotografavus.

hihihi.gif aciukas wub.gif
Jo, ner kazkokio vientisumo.. Siaip ta mano šunė labai nesiduoda fotografuojama, tai man džiugu, kad čia taip lūpytes gražiai suraitojusi miega saldžiai... Aciu, deduosi i galva vias pastabas!

QUOTE(Sansara @ 2007 12 22, 10:16)
aš vėl su savo šabakštynais ateinu. varykit mane lauk ir liepkit daugiau į archyvus nelįsti, nes savo markę numušiu visai
mano jau iš visų pusių rodytas medukas

grazus darbelis. Tik motyvas labai matytas ... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 22 gruodžio 2007 - 10:48
Latoya, mano galva, trūksta erdvės. labai įspraudei. ir man tas blur'as nepatinka čia. šitą nuotrauką norėčiau matyt spalvotą ax.gif

Sansara, brangioji, tu gali geriau. daug geriau 4u.gif ana obelis, kurios reikėjo ieškot, man labiau patiko biggrin.gif . gal reikėjo šiek tiek iš toliau g.gif tas medis .... man kažkas ne taip. kadras kaip ir gražus, bet nekabina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vauga @ 2007 12 22, 10:41)
hihihi.gif aciukas  wub.gif
Jo, ner kazkokio vientisumo.. Siaip ta mano šunė labai nesiduoda fotografuojama, tai man džiugu, kad čia taip lūpytes gražiai suraitojusi miega saldžiai... Aciu, deduosi i galva vias pastabas!

nu ir aš nuėjau ieškot blush2.gif galėjai gal kaip nors kitaip pabandyt. kito rakurso paieškot g.gif tokia labai buitinė nuotraukytė. pati tokių pilna turiu (aš ir anksčiau turėjau taksę wub.gif)
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 22, 11:09)
Sansara, brangioji, tu gali geriau. daug geriau 4u.gif ana obelis, kurios reikėjo ieškot, man labiau patiko  biggrin.gif . gal reikėjo šiek tiek iš toliau  g.gif  tas medis .... man kažkas ne taip. kadras kaip ir gražus, bet nekabina  ax.gif

taigi, kad negaliu mirksiukas.gif "tu gali geriau" tai tik mistinė paguodos frazė. jei galėčiau geriau tai ir būčiau nufotografavus geriau. mirksiukas.gif o dabar yra tai ką turiu, vadinasi geriau nei turiu šią akimirka negaliu. kai galėsiu ir bus geriau 4u.gif
bet dėkui ir už tai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 22 gruodžio 2007 - 11:18
QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 19:36)
Reikėjo paskaityti 100 patarimų fotografui mūsų bloge, o ypač trečią smile.gif

biggrin.gif
kam nenutinka... ax.gif
taupau akuma...kol pilnai neissikrauna nekraunu ax.gif ir smagu visgi, kad krautis turi viso labo 1,5 h rolleyes.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 12 21, 20:46)
Pasakykit ką nors apie mano žieminio miško balaganą. Dedu didelę, nes mažoj lieka košė ir nesijaučia gylio.

user posted image

ziurint tema pradzioje maciau tik nuotraukos virsu...ir jautesi gylis - patikek mirksiukas.gif
ziauriai daryciau, palikciau kiek daugiau nei trecdali virsaus, na gal visgi puse... ax.gif
apacia visai neveza schmoll.gif
bet virsuje spalvos... rolleyes.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 12 21, 21:19)
Man per daug. Bet, va dabar pasiskaičiau fotografo taisyklių 77 punktą ir tyliu  blink.gif

pas man ne LCD tai si karta tikrai ne per daug sharpo mirksiukas.gif

emiau kazkaip viska nuo statyvo fotkinti g.gif idomu kaip tokia stadija pavadinti doh.gif
beje beje beje, senis parnese namo zurnala "foto" tai man uzkliuvo patarimas, kad sharpinti reikia jokiu budu ne sumazinta nuotrauka o originala, tada tik mazinti internetui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 22 gruodžio 2007 - 11:29
QUOTE(Sansara @ 2007 12 22, 11:17)
taigi, kad negaliu  mirksiukas.gif "tu gali geriau" tai tik mistinė paguodos frazė. jei galėčiau geriau tai ir būčiau nufotografavus geriau.  mirksiukas.gif o dabar yra tai ką turiu, vadinasi geriau nei turiu šią akimirka negaliu. kai galėsiu ir bus geriau  4u.gif
bet dėkui ir už tai  4u.gif

žinai, aš dabar pagalvojau, kad čia yra nevykęs kraštovaizdis lotuliukas.gif nepergyvenk, krizė praeis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 12 22, 11:26)
beje beje, senis parnese namo zurnala "foto" tai man uzkliuvo patarimas, kad sharpinti reikia jokiu budu ne sumazinta nuotrauka o originala, tada tik mazinti internetui ax.gif

o vat aš biggrin.gif visada ir šarpinu originalą. sumažinus jau nieko nebedarau.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 22, 11:35)
o vat aš  biggrin.gif visada ir šarpinu originalą. sumažinus jau nieko nebedarau.

o vat tu maladiec biggrin.gif
o vat as nezinojau... ax.gif
Atsakyti
Labaz dienaz 4u.gif

Niu ką atsiduodu jūsų kritikai pirmaisiais bandomaisiais blynais blush2.gif

user posted image
MB labai nepatiko šešėlis, o man kaip tik jis cinkelio priduoda, gal šiek tiek ryškumo dar trūksta g.gif

user posted image
Vaikas nepozavo, buvo nusisukęs ir užsidengęs rankomis veidą, tada staigiai atsisuko ir aš pagavau kadrą. Dariau j/b nes nagus darželyje buvo nusilakavęs rūžavai lotuliukas.gif Pasinaudojau jūsų patarimais, objektas ne centre ax.gif Kas dar negerai ir ko trūksta?
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 22, 13:00)
Labaz dienaz  4u.gif 

Niu ką atsiduodu jūsų kritikai pirmaisiais bandomaisiais blynais  blush2.gif 
MB labai nepatiko šešėlis, o man kaip tik jis cinkelio priduoda, gal šiek tiek ryškumo dar trūksta  g.gif

Vaikas nepozavo, buvo nusisukęs ir užsidengęs rankomis veidą, tada staigiai atsisuko ir aš pagavau kadrą. Dariau j/b nes nagus darželyje buvo nusilakavęs rūžavai  lotuliukas.gif  Pasinaudojau jūsų patarimais, objektas ne centre  ax.gif  Kas dar negerai ir ko trūksta?

man abiejose norisi spalvų.
Pirmoje šešėlis man visai patinka. Antroje palikai daugiau viršaus, bet nukirtai alkunę. Aš būčiau palikus spalvotą ir parodžiusi tuos ružavus nagučius. Nuotaika turėtų būti gana žaisminga, o jb ją slopina.
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 12 22, 08:19)
labas rytas 4u.gif
na va cia tokia rytine nuotraukele amn pasirode idomi, kaip jums?

įdomi tikrai. Tik norisi daugiau erdvės abiems teletabiukams 4u.gif
Atsakyti
O dabar kaip blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
man spalvotai graziau wub.gif
Pakartosiu kazkieko cia jau sakyta minti: Kaledinems foto norisi spalvu....
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 22, 13:30)
O dabar kaip  blush2.gif

Toje su žaisliuku fono labiau išplaukusio norisi. JB angelėlio veidukas ir sparniukai išdeginti atrodo.
O portretas, spalvos aišku žaismingiau. Turėjai nenukirpta alkūnę, labai liuks. Kartais persistengiam tvarkydami nuotraukas. Spalvotas variantas tiesa kiek paprastesnis, nei jb, buitiškesnis gal. Čia taip pat būtų gelbėjas ilabiau šplaukęs fonas.
Atsakyti
Getter, grazus kadrai smile.gif
o gal galiparasyti nustatymus kokiais fotografavai? Idomu butu... juk visgi su zverim fotkini, tai idomu kokiu rezultatu su tokiu galima pasiekti smile.gif
Atsakyti